Hartina Yesenia

Hartina Yesenia

Yesenia mangrupikeun nami anu kawéntar pisan anu saalam dunya. Dina waktos ayeuna jarang, tapi éta janten umum di Spanyol, ogé di nagara Amérika Latin. Upami anjeun hoyong terang sadayana perkawis éta, teraskeun maca tulisan ieu anu urang pelajari sacara rinci hartosna nami Yesenia.

Naon hartosna nami Yesenia?

Yesenia mangrupikeun lalaki anu aya hubunganana sareng katerampilan sareng kamurahan. Éta tiasa ditarjamahkeun jadi Awéwé bageur. Di sagigireun "hartos utama" ieu aranjeunna ogé ngagaduhan hartos penting sanésna sapertos sensitipitas, empati pikeun anu sanés sareng kanyataan miara lingkunganana.

Éta ogé aya hubunganana sareng pamahaman sareng usaha pikeun ngahontal anu teu mungkin, pikeun ngahontal impian.

Naon asal atanapi étimologi Yesenia?

Étimologi Yesenia asalna tina basa Yunani, éta henteu ngagaduhan akar bahasa Ibrani, sakumaha panginten sababaraha. Aya varian anu, sanaos dipikaterang diturunkeun tina namina, henteu dipikaterang upami éta anterior atanapi posterior: Xenia.

 Yesenia dina basa séjén

Janten nami énggal, teu seueur variasi dina basa anu sanés, didieu urang gaduh sababaraha inpormasi perkawis éta:

  • Dina basa Rusia, urang tiasa mendakan nami ieu salaku Yesenia.
  • Dina basa Inggris, Portugis, Italia sareng Perancis kami bakal nyeratna dina cara anu sami.

Kawéntar ku nami Yesenia

Sakumaha anu parantos kami koméntar, éta sanés nami anu lami pisan, anu hartosna henteu seueur anu kawéntar anu gaduh nami éta. Ieu ngan ukur hiji-hiji conto anu kami mendakan:

·Yesenia, protagonis novél anu ditulis dina 1987 sareng dibéntangan Adela Noriega. Éta pangaruhna cukup di Amérika Latin, kecuali di Spanyol.

Naon ari Yesenia?

Yesenia dicirikeun ku janten jalma anu saé pisan. Anjeunna bageur sareng bageur, sareng anjeunna teras-terasan nganggo imut. Anjeunna kantos damel seueur babaturan, sabab resep ningali dunya.

Patalina sareng lingkungan damel, normal anjeun ningali kumaha hasil dina sagala padamelan anu anjeunna laksanakeun, kumargi anjeunna ahli anu hébat anu teu tiasa dilakukeun sahingga sagala rupa janten saé pikeun anjeunna. Anjeunna resep nyugemakeun kolega na ku masihan ideu répolusionér. Sareng éta, nami Yesenia Éta dianggap nami suksés. Upami aya usul, anjeunna bakal ngalakukeun anu teu mungkin pikeun ngahontal éta, naon waé anu kedah dipilampah ku anjeunna. Sareng ieu moal mangaruhan hubungan pribadi anjeun. Dina hal ieu, éta mirip pisan sareng nami Uriel.

Anjeunna jalma anu menonjol pikeun ngagaduhan sipat anu saé sareng janten babaturan sareng babaturanana. Hal ieu ngajantenkeun anjeunna narik seueur lalaki, bahkan seueur awéwé, ngajantenkeun aranjeunna murag asih sinis bahkan sadar éta. Kuring ogé biasana milari jalmi anu jangkung na, anu ngagaduhan karakter anu sami, hobi kanggo dibagi sareng, sacara umum, saha anu tiasa mikaresep hirupna.

Anjeunna resep mikir, nalungtik sareng mendakan dunya sareng budaya anyar, pikeun ngeuyeuban pipikiranana.

Ayeuna anjeun terang sadayana ngeunaan anjeunna hartosna nami Yesenia. Upami anjeun hoyong langkung, anjeun ogé tiasa ningali batur ngaran anu dimimitian ku hurup Y.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

4 koméntar ngeunaan «Hartosna Yesenia»

Ninggalkeun comment hiji