Hartosna Sebastian

Hartosna Sebastian

Dina tulisan di handap ieu kami badé nampilkeun anjeun nami anu, sanaos ngandung hartos anu jelas, pribadina henteu gampang dipikaharti, malahan tiasa rada teu nyaman dina sababaraha waktos. Tanpa ado salajengna, panggihan anu  hartosna nami Sebastián.

Naon hartos nami Sebastian?

Dumasar kana asal-usulna, nami ieu bakal ngagaduhan hartos anu béda-béda, tapi anu paling ditarima nyaéta "Honor".

Asalna atanapi étimologi Sebastián.

El Asalna Sebastian Éta ngagaduhan akar Yunani. Teu dipikanyaho istilah naon asalna, aya sababaraha téori yén bisa jadi salah sahiji di handap ieu: σεβαστεύω atawa σεβάζω, nu bisa ditarjamahkeun jadi "kahormatan", atawa bisa jadi σεβαστιάς, nu hartina "Agustus". Aya ogé téori anu sanés, tapi anu di luhur nyaéta anu paling dipikaresep.

 Sebastián dina basa séjén

Aya seueur variasi nami, ieu anu paling ditampi.

  • Dina basa Inggris sareng Jerman ditulis sapertos dina basa Spanyol, tapi teu ngawaskeun aksenna. Sebastian.
  • Dina basa Perancis, namina nyaéta Sébastien.
  • Di Itali nami na bakal robih janten Sebastian.
  • Dina basa Rusia, éta ditulis Sebastian.

Jalma anu dikenal ku sebastian Sebastian

Aya seueur jalma anu dikenal ku nami ieu, sapertos kieu.

  • Salah sahiji pengendara Moto GP populér, Sebastian Vettel.
  • Tempat anu anjeun kedah kunjungi: San sebastian.
  • Sebastian Prieto pamaén ténis populér anu parantos ngahontal kamuliaan
  • Tokoh sajarah, Sebastian I, Raja di Portugal.

Kumaha Sebastián?

La Kapribadian Sebastian éta ngandelkeun janten kandel. Nanging, ieu henteu kedah janten hal anu saé, sareng éta kadang anjeun henteu terang naon anu anjeun badé lakukeun. Anjeun henteu teras-terasan meta logika, sareng ieu tiasa nyababkeun anjeun sababaraha masalah dina sababaraha bidang kahirupan anjeun.

Lalaki ieu resep narik perhatian. Sebastian Anjeunna jalma anu panasaran, anu henteu lirén nalungtik naon anu anjeunna usul, naon anu parantos narik ati. Ieu ngandung harti yén éta tiasa didaptarkeun pikeun seueur bidang panilitian, contona, cabang ilmiah. Upami anjeunna ngajukeun pikeun nalungtik hal, tapi aya anu langkung pikaresepeun, anjeunna bakal nyobian ngalakukeun sadayana dina waktos anu sami.

Dina hal kaasih, Sebastián mangrupikeun lalaki anu teu kaduga anu resep ngajaga hubunganana. Upami anjeun dina tahap dengki, éta tiasa janten rada beurat, sareng ieu nyiptakeun perasaan anu henteu pikaresepeun anu nyababkeun sadayana musnah. Upami anjeun ngungkulan tahap ieu, anjeun bakal bagja pisan sareng pasangan anjeun.

Tungtungna, dina lingkungan kulawarga, anjeunna henteu biasana ngahargaan kana cara anu pantes. Barudak anjeun bakal sono pisan ka anjeun, sareng anjeun bakal salawasna digawé, atanapi ku pikiran anu lieur. Kusabab kapribadianana, anjeunna tiasa janten jalma anu nyalira. Anjeunna resep kaluar pikeun tapa, tapi anjeunna ngalakukeun éta lamun anggota inti kulawarga.

Kami arepkeun inpormasi ieu ngeunaan hartosna nami Sebastián parantos dipikaresep ku anjeun. Teras, urang ogé nyarankeun yén anjeun terang ieu nami dimimitian ku S, Kusabab pastina anjeun diajar langkung seueur tibatan anu anjeun pikirkeun.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji