Hartosna Sandra

Hartosna Sandra

Sandra mangrupikeun nami awéwé anu kasohor ku kakuatanana, sumanget ngalamun sareng pikeun réalistis, sakaligus optimis. Upami ieu nami anu badé dipasihkeun ka putri anjeun, maka penting pisan anjeun terang ciri-cirina kalayan jéntré. Terus maca pikeun terang hartosna Sandra.

Naon hartosna nami Sandra?

Sandra hartina "awéwé pelindung". Anjeunna nyaéta jalma anu hoyong ngahontal puncak dina hirupna. Anjeunna seueur nungtut sareng ngagaduhan nilai anu kuat anu ngabantosan anjeunna pikeun ngahontal naon anu badé dilakukeun. Anjeun percanten pisan yén cara anu pangsaéna pikeun ngahontal cita-cita anjeun nyaéta tetep satia kana cita cita anjeun.

Sandra dihartikeun ku ciri na kapribadian: anjeunna bajoang, tapi dina waktos anu sareng réalistis. Dina mahlukna anjeunna ngagaduhan konci pikeun ngahontal naon anu anjeunna badé dilakukeun, tapi anjeunna sadar kana kamampuanana, tapi ogé watesan-watesan na. Anjeun bakal teras seuri dina ramo anjeun, anu anjeun ngan ukur bakal diturunkeun ka babaturan sareng dulur anjeun. Sikepna pikaresepeun, henteu ati-ati sareng rada macét gumantung kana kasempetan naon.

Patali sareng tempat damel, dina cara anu sami sareng Paula, biasana awéwé élmu. Anjeunna resep téknologi énggal, analisis DNA, diajar ubar anyar sareng tiasa putus sareng anu didirikeun, pikeun ningkatkeun kualitas kahirupan saha waé. Anjeun gaduh kamampuan pikeun ngahontal prestasi anu hébat. Sareng nalika anjeunna ngagaduhan waktos luang, anjeunna biasana ngahaturanan dirina pikeun tujuan sosial, sapertos sumping ka dapur sup sareng pusat resepsi.

Patali sareng dunya séntiméntal, sanaos Sandra mandiri pisan, anjeunna ogé romantis sareng émut. Anjeunna bakal sabar pisan sareng pasanganna, kacuali aya henteu satia. Anjeunna milari jalma anu bakal pendak, tiasa babarengan sapanjang hirupna. Hiji-hijina sarat anu anjeunna naroskeun nyaéta kapribadian anu sami, anu aranjeunna tiasa akur sahingga aya cinta anu sajati.

Sandra ogé awéwé teu tenang, anjeunna henteu resep nyéépkeun seueur waktos di bumi, langkung-langkung waktos luangna. Sanaos anjeunna awéwé anu tiasa didadarkeun kalem, anjeunna kedah kaluar ka hawa sareng lingkunganana, kalayan dirina nyalira. Anjeunna resep nyarioskeun perkawis lingkungan dimana anjeunna hirup sareng kumaha ningkatkeunna. Anjeunna ngalakukeun anu teu mungkin sahingga murangkalihna tiasa tumuh sacara mental.

Naon asal atanapi étimologi Sandra?

Ngaran anu leres pikeun awéwé ieu ngagaduhan akar Yunani, khususna, étimologina aya dina kecap Αλέξανδρη, anu bakal diturunkeun dina "Alexander"

Urang tiasa mendakan variasi lalaki ieu: Sandro, Alejandro atanapi Alessandro, sareng dua édisi ieu: Sandrita atanapi Sandri.

Nami Sandra di batur

Sandra mangrupikeun nami anu dieja sami dina basa naon waé; Nanging, meureun aya variasi anu signifikan dina lafal.

Jalma anu dikenal ku ngaran Sandra

Aya seueur awéwé anu ngagaduhan nami Sandra, sareng anu janten populér nuhun éta.

  • Sandra Bullock Anjeunna aktris Hollywood anu saé anu parantos ngadamel seueur pilem. Sababaraha diantarana nyaéta: Gravitasi atanapi Proposisi.
  • Sandra lozano Anjeunna aktris anu sanés.
  • Sandra Sabates Anjeunna mangrupikeun presenter TV

Ayeuna anjeun terang sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan anjeunna hartosna Sandra, janten anjeun tiasa langkung jelas upami éta nami anu sampurna pikeun putri anjeun. Di dieu anjeun tiasa diajar langkung seueur ngaran kalayan hurup S.

Santa sandra

Dinten naon Santa Sandra dirayakeun?

Upami anjeun hoyong terang dinten naon santo's santo, maka kami bakal ngawartosan éta Ayeuna tanggal 20 Maret. Sigana mah dina hal ieu, sareng henteu sapertos nami anu sanés, jelas yén éta ngan ukur dinten ieu sareng kami henteu mendakan langkung didedikasikan pikeun jalma penting sanés dina dunya sajarah. Tapi nami ieu asalna tina Alejandra, janten di dieu kami bakal mendakan langkung seueur pilihan.

  • Saint Alexandra ti Mesir: Santo na nyaéta 14 Pébruari sareng anjeunna mangrupikeun padepokan abad ka-XNUMX. Anjeunna angkat cicing nyalira pikeun nyingkahan godaan. Kusabab aya saurang nonoman anu hoyong nikah sareng anjeunna.
  • Saint Alexandra ti Amisus: syahid anu ngalakukeun sumpah kasucian ti alit pisan. Santo na nyaéta 18 Méi.
  • Saint Alexandra ti Roma: Permaisuri sareng syahid, sareng santo na dina 23 April.

Santa Sandra, hirupna sareng maot tragis

Sakumaha urang nyarios, sadayana asalna ti Alejandra sareng sigana dina hal ieu, hirupna ogé. Urang kedah ningali deui ka abad kaopat nalika éta kaisar Diocletian anu maréntah. Anjeunna nyalahkeun sadaya urang Kristen tumiba Kakaisaran Romawi. Janten Alejandra ogé kapisah tapi anjeunna henteu nyalira, tapi aya ogé nami awéwé sanés di sakurilingna.

kahirupan, kaajaiban sareng dinten dimana santo sandra celbra

Janten sadayana dikutuk janten dialungkeun ka walungan. Tapi henteu ngan ukur éta, tapi éta bakal mawa batu beurat supados tiasa tilelep gancang. Hal ieu dilakukeun tapi Teodotus, angkat wengi nyalametkeun mayit. Sanaos jam atos kalangkung sareng subuh ngahianat karyana, ogé nampi hukuman pikeun éta. Kusabab sababaraha awéwé maot, hiji dinten disebatkeun supados tiasa miéling maotna aranjeunnaMaka, duanana Alejandra sareng Sandra babarengan.

Panasaran kana nami Sandra-Alejandra

Sanaos sakapeung urang mikir yén éta mangrupikeun nami anu langkung atanapi kirang ayeuna sareng anu panginten teu seueur, sejarah selalu runtuhkeun sadaya kamungkinan rencana atanapi ideu. Kusabab pikeun anu henteu terang, Déwi Héra ngagaduhan nami tengah, Alejandra. Pamajikan Zeus Éta ogé ngagaduhan nami éta, janten tanpa ragu, éta parantos dituturkeun ti saprak mimiti jaman. Sanaos kanyataan yén anjeunna ngagaduhan karakter anu cukup dendam, ogé timburu pikeun sadaya romansa anu asalna ti salakina, di dieu urang bakal ningali yén éta henteu aya hubunganana sareng nami Sandra, dina hartos éta.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji