Hartosna Miriam

Hartosna Miriam

Dina artikel ieu kami rék nampilkeun Anjeun nami Miriam, salah sahiji nu pang populerna anu urang bisa manggihan. Éta ngagaduhan konotasi agama anu jelas, khusus pisan pikeun urang Kristen. Ieu nembongan dina "Perjanjian Anyar" dina Kitab Suci. Upami anjeun hoyong terang sadayana ngeunaan hartosna Miriam, tetep maca.

Naon hartosna nami Miriam?

Miriam sacara harfiah ngandung harti "Awéwé anu dihormat atanapi dipikacinta ku Allah". Maka, éta mangrupikeun nami anu dianggo ku sepuh pikeun masihan kapercayaan anu langkung ageung ka Tuhanna, cara nunjukkeun kapercayaanna.

Patali sareng kapribadian Miriam, anjeunna dicirikeun ku perhatian pikeun babaturanana sareng kulawargana, ku peryogi romantisme anu ditawarkeun ku babaturan pangdeukeutna, sareng henteu milih hobi khusus. Anjeunna salawasna kedah aya anu kedah dilakukeun, anjeunna henteu resep cicingeun, anjeunna kedah nyobian pangalaman anyar, petualangan, jst.

Hartosna Miriam

Naon anu anjeunna resep nyaéta ngalakukeun olahraga anu ngamungkinkeun anjeunna pikeun leres-leres nyambungkeun, sapertos anu résiko (bungee jumping); naon anu anjeunna paling resep ngalakukeun hal pikeun ngaleupaskeun adrenalin, sareng Miriam éta ngan ukur ngalakukeun cara kieu. Kami nyarioskeun awéwé impulsif anu resep pisan ngumbara; anjeunna resep ngalegaan kosa kata na sareng ningkatkeun hubungan pribadina. Kusabab kitu, anjeunna sering resep hubungan hubungan masarakat sareng hubungan umum.

Dina tingkat séntiméntal, Miriam anjeunna bakal jelas pisan nalika anjeunna parantos mendakan lalaki idéal pikeun anjeunna; Anjeunna henteu yakin, janten anjeunna ngalih tina dorongan, sanaos sanés hartosna anjeunna henteu nyandak waktosna pikeun muhasabah. Cara réaksi anu impulsif ieu kadang-kadang nyababkeun masalah hubungan anu penting, tapi tungtungna éta bakal ngakibatkeun anjeun mendakan jalma anu leres. Luhureun sadaya, milari jalma anu resep ngumbara, teras-terasan ngalih sareng mendakan budaya anyar. Éta upami, naon anu anjeunna henteu resep nyaéta kafir.

Dina tingkat kulawarga, Miriam Anjeunna mangrupikeun awéwé anu ngadangukeun sacara rinci naon anu hoyong dilakukeun ku barudakna dina kahirupan, sareng mamatahan ka aranjeunna kumaha pikeun ngahontal tujuan. Anjeunna langkung aktif tibatan réncangna dina ngajaga katertiban di bumi, sareng pamahaman pikeun ngabantosan batur pikeun ngungkulan masalahna. Anjeunna resep batur pikeun masihan sakumaha loba méré.

Naon asal atanapi étimologi Miriam / Myriam?

Asal muasal ngaran awéwé ieu asalna tina basa Ibrani. Khususna, éta asalna tina kecap istilah Myriam.

Para ahli henteu sapinuhna satuju kana hartosna: sedengkeun sawaréh nganggap éta "alus teuing” batur ngaku yen eta saukur hartina "Saha Allah mikanyaah". Anu jelas aya hubunganana sareng ngaran Maria, kumargi aranjeunna ngabagi étimologi. Éta populér pisan di tempat-tempat éta kalayan sambungan anu pangageungna sareng agama Kristen.

Santo Miriam nyaéta dinten 1.

Sedengkeun pikeun diminutives na, urang gaduh Mir, Miri atanapi Miry sareng éta henteu ngagaduhan bentuk maskulin.

Naon nami Miriam dina basa séjén?

  • Dina basa Inggris ditulis Myriam o Mary.
  • Dina basa Perancis anjeun bakal mendakan nami Marie.
  • Dina basa Itali sareng Jerman bakal ditulis Maria.

Jalma anu kawéntar namina Miriam

  • Musik anu kawéntar Miriam fred.
  • Miriam D. Aroca anjeunna aktris tv
  • Miriam Sanchez saurang aktris pilem terlarang.
  • Kapala Miriam, aktris ti Spanyol.

Upami anjeun mikir tulisan ieu ngeunaan anjeunna Makna Miriam gunana, teras ogé tingali ngaran anu dimimitian ku hurup M, atanapi sadayana hartos nami.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

1 koméntar ngeunaan «Hartosna Miriam»

Ninggalkeun comment hiji