Hartosna Victoria

Hartosna Victoria

Urang sadayana resep suksés dina kahirupan, leres? Upami ieu hal anjeun, kuring nyarankeun anjeun cicing sareng maca tulisan ngeunaan nami ieu, sabab tepatna dinten ieu urang bakal nyarioskeun ngeunaan kasuksesan, optimisme sareng hal-hal anu saé. Hayu urang tingali naon asal na hartosna Victoria.

Naon hartosna nami Victoria

Victoria hartosna justru "Wanoja anu suksés", atanapi "Awéwé anu suksés".

Kapribadian nami ieu unggul, sanés ku kabeneran, tapi ku usaha sareng usaha anu tetep. Salah sahiji alesan utami pikeun kasuksesan anjeun nyaéta pikiran kabuka anjeun. Anjeun teu ningali hiji jalan dina kahirupan, anjeun merhatoskeun seueur pilihan anu valid, anjeun henteu ngagaduhan gagasan anu pernah aya ngeunaan jalma sareng hal-hal. Cara mikirna angger waé fluks.

Di tempat damel, sadayana aya mangpaatna Victoria. Éta cocog pisan dina tim mana waé. Sikep liberalna ngamungkinkeun anjeunna adaptasi sareng kaayaan anu béda-béda anu timbul dina waktosna, sareng anjeunna kéngingkeun pangalaman anu ngabantosan anjeunna berhasil di tempat damel. Anjeunna biasana damel di séktor sapertos hukum, mamatahan ka perusahaan ageung, jst. Kolega-kolega na sering pisan wareg sareng diideuan ku anjeunna.

Nuju bogoh, nami Victoria aya hubunganana sareng kahirupan anu sejahtera sareng bahagia. Moal aya lalaki dina kahirupan anjeun anu ngadukung anjeun. Upami aranjeunna henteu didamel silih, tungtungna Victoria bakal mendakan pasangan jiwa na. Anjeunna biasana ngirimkeun optimismeu ka pasanganna, sakapeung anjeunna kedah langkung merhatoskeun, tapi anjeunna gancang waé. Kamakmuran mangrupikeun kecap anu ditulis dina takdir anjeun sareng anu moal pernah ngantepkeun anjeun. Kanggo kaasih anjeun, éta untung aya dirina caket.

Dina silaturahim, Victoria resep pisan hubungan sareng jalma nalika nonoman dirina, waktos nalika anjeunna bakal ngalakukeun seueur silaturahim anu bakal bertahan sapanjang hirupna. Anjeunna bakal ngagaduhan batur sanés upami anjeunna henteu peryogi anjeunna. Sabalikna, anjeunna panginten rada kirang merhatoskeun, tapi anjeunna masih sobat dalit.

Kalayan kulawargana, khususna murangkalihna, anjeunna bakal janten wanoja anu bakal ngadidik aranjeunna ku pikiran anu kabuka sareng moal maksakeun paréntah aranjeunna tanpa ngabantah heula sareng aranjeunna.

Asalna atanapi étimologi Victoria

Asal-usul ngaran ieu asalna tina basa Latin, khususna ka déwi Romawi Victoria, anu seueur lalaki sareng awéwé muji sareng hormat ku ngaharepkeun ngagaduhan kamakmuran dina kahirupan aranjeunna. Ngaran ieu ngagaduhan varian maskulin: Victor.

Kumaha anjeun ngejah Victoria dina basa sanés?

Aya sababaraha bahasa dimana anjeun bakal mendakan varian tina nami awéwé ieu.

  • Dina basa Itali ditulis Koswara.
  • Di Jérman anjeun tiasa pendak Viktoria.

Naon jalma anu terang anu aya sareng nami ieu?

Sababaraha awéwé kawéntar naék kana posisi kawéntar sareng dingaranan kalahiran.

  • Pamaén tenis anu asalna ti Rusia, Victoria Azarenka.
  • Penyanyi anu janten bagian tina grup Spice Girls: Victoria Beckham.
  • Paduka sareng Permaisuri India, nya éta Ratu Victoria.

Tungtungna, aya sababaraha diminutives tina nami ieu: Vicky sareng Vic.

Kuring miharep tulisan ieu dina hartosna Victoria éta parantos resep. Ayeuna anjeun tiasa terang langkung namina didieu, atanapi buka bagian kami ngaran kalayan hurup V.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

1 koméntar ngeunaan «Hartosna Victoria»

Ninggalkeun comment hiji