Hartosna Yonatan

Hartosna Yonatan

Seueur anu disebatkeun perkawis nami ieu anu hartosna langsung dikaitkeun sareng bantosan ketuhanan, sababna nami ieu mangrupikeun salah sahiji jalma anu paling dipénta pikeun anu percanten anu hoyong murangkalihna ngagaduhan pangrojong anu paling ageung. Diajar ieu sareng seueur kapanasaran ngeunaan ngaran hébat Jonathan saterusna

Naon anu tiasa dicarioskeun ku nami Jonathan urang?

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun di luhur, Jonathan hartosna "anu dipaparinkeun ku YHVH" seueur pisan jalma anu yakin yén aranjeunna ngagaduhan bantosan tambahan nalika ngalaksanakeun proyek atanapi tugas naon dina kahirupan sadidinten.

Panyekel anu untung tina nami ieu terang naon éta pikeun kerja keras pikeun ngahontal sagala tujuan sareng tujuanana dina kahirupan, sabab sanaos nami na aya hubunganana sareng ilahiyah, éta henteu merta nunjukkeun yén éta kedah kitu, kerja keras sareng usaha mangrupikeun aranjeunna panggedéna. Sanaos meureun hésé pikeun anjeun mendakan tujuan nyata pikeun didamel, saatos anjeun ngalakukeun éta anjeun bakal séép dugi ka nyandak éta, naon biayana.

Buruh sareng kaasih aranjeunna pengkuh pisan janten aranjeunna umumna ngahontal sagala tujuan anu aranjeunna pikahoyong, aranjeunna resep tantangan sareng ampir-ampiran dianggo dina komputer, pipa, fotografi atanapi padamelan anu meryogikeun épolusi teras diajar.

Aranjeunna resep janten sibuk, ngalereskeun objék di sakuliling bumi, ngepak botol di imah atanapi masang alat-alat anyar.

Dina cinta anu disebut Jonathan aranjeunna musibah nyata, anu saeutik egosentris sareng aranjeunna kakurangan detil, ieu, kadang tiasa maénkeun trik dina aranjeunna sareng ngajantenkeun aranjeunna kaleungitan cinta hirupna, aranjeunna salawasna nyobian janten hipu pikeun melestarikan naon anu aranjeunna pikahoyong, tapi éta henteu sifatna jadi tungtungna janten ngarugikeun aranjeunna janten jujur

Étimologi atanapi asal Jonathan.

Asalna tina basa Ibrani, leuwih husus istilah Yo-Nathan, leuwih ilahar urang bisa manggihan harti séjén "Kado ti Gusti urang" hartina anu langsung pakait sareng Kristen, aya sababaraha ngaran anu langsung patali jeung Jonathan salaku. Juanatawa Yesus. malah ngagaduhan hartos anu sami sareng Yoshua.

Édisi na paling sering nyaéta Johny atanapi John.

Kumaha urang pendak sareng Jonathan dina basa séjén?

Ngaran ieu kasohor henteu ngalaman boro-boro variasi salami mangtaun-taun ieu ti saprak lahirna dipercaya bakal balik kana panulisan Alkitab. Aya seueur nami anu sapanjang sajarah tiasa diturunkeun tina éta, tapi para ahli tacan mendakan buktina.

Dina basa Spanyol urang bakal pendak Jonathan.

Selebriti naon anu bakal urang pendakan ku nami Yonatan?

Aya sababaraha selebriti anu nampi nami éta nalika ngalahirkeun sareng parantos hasil ngahontal puncak sareng éta.

  • Jonathan Dos Santos Pamaén bal elit nasional anu kawéntar anu parantos maén pikeun Barcelona.
  • Jonathan ross Presenter tipi anu terkenal sareng bergengsi.
  • Panulis anu kawéntar ku dunya kalayan sababaraha karya anu diaku Jonathan Leutik.

Upami anjeun parantos nampi nami Jonathan, tong hilap didatangan bagian kami tina ngaran kalayan hurup J.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji