Hartina Yoél

Hartina Yoél

Dina tulisan dinten ieu kami masihan anjeun nami anu saé tiasa dibarengan. Anjeunna sosobatan pisan, sobat babaturanana sareng carita anu béda pisan tina kapribadianana. Tanpa ado salajengna, kuring bakal ngajelaskeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan asal na hartosna Yoél.

Naon hartosna nami Yoél

Yoél hartosna "Jalma anu percanten ka Gusti"Maka, kalimat "Gusti nyaéta jiwana, anu bogana" parantos kasohor. Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta mangrupikeun nami kalayan jaman baheula religius pisan.

La kapribadian joel éta pakait sareng jalma anu ngagaduhan kamampuan bersosialisasi sareng anu sanés. Éta waragad anjeun nanaon pikeun pendak sareng jalma anyar, babaturan sareng tetep hubungan sareng aranjeunna sadayana. Anjeunna pisan kaluar. Anjeunna resep angkat ka pésta, nongkrong sareng anu paling caket sareng anjeunna, sareng terus ngobrol sareng jalma anyar. Tangtosna, anjeunna henteu ngadukung kaayaan gelut atanapi argumen, anjeunna ngan ukur hoyong getaran anu saé, anjeunna henteu terang kumaha réaksi kalayan saé pikeun saatos henteu raoseun kusabab anjeunna gugup. Dina momen-momen éta anjeunna moal nyarios naon anu anjeunna pikirkeun, anjeunna henteu terang kumaha réaksina.

Hartina Yoél

Joel menonjol pikeun gaduh pikiran kabuka, ku ieu kuring henteu hartosna yén anjeun bakal ngayakinkeun anjeunna tina naon waé. Maksudna, éta kabuka tapi rasional, éta dumasarkeun ideu na kana alesan anu kuat yén bakal hésé pikeun anjeun pikeun ngabantah. Nalika ngeunaan mutuskeun rencana sareng patepungan, sadayana biasana katingali henteu saé anjeunna, sareng sareng babaturanana anjeunna raoseun bagja.

Ngaran Joel ngajantenkeun anjeunna rada jago, anjeunna latihan sacara tetep ngaraos raoseun dina awakna tapi ogé janten séhat. Anjeunna tuang sareng dirawat unggal dinten sateuacan angkat ka bumi. Anjeun biasana henteu resep kana pastry atanapi lemak goréng.

Dina padamelanna, anjeunna biasana ilubiung dina politik atanapi padamelan sanés anu aya hubunganana sareng nyarios umum. Anjeunna ngabela ideu anu saé pisan sareng sadayana biasana ngémutan leres. Anjeun ogé tiasa bakti ka jurnalistik, akting, atanapi sains.

Nuju bogoh, Joel Anjeunna ogé lucu, anjeunna empati sareng budak awéwé anu narik anjeunna sacara fisik atanapi kusabab kapribadianana. Anjeunna lumayan jéntré sareng terang kumaha ngabédakeun pribadi sareng propésional pikeun nyingkahan jarak jauh.

Asalna atanapi étimologi Joel

Asal muasal ngaran maskulin ieu nyaéta dina basa Ibrani. Penampilan anu munggaran dipendakan dina Alkitab, dina karakter anu janten nabi. Anjeunna salah saurang promotor kiamat, janten anjeunna ngajengkeun masa depan anu rada poek. Étimologi aya dina kecap יואל.

Para wali lumangsung dina bulan Juli dina kaping 17. Aya hiji Joelito anu leutik, langka. Teu aya varian awéwé.

Kumaha anjeun ngejah Joel dina basa séjén?

  • Dina basa Spanyol sareng Inggris ditulis Joel.
  • Dina basa Perancis anjeun bakal pendak Joel.
  • Dina basa Italia anjeun bakal kabur gioele.
  • DI Jérman anjeun bakal pendak Joel.
  • Dina basa Rusia ditulis Оиль.

Saha jalma anu dikenal kalayan ngaran Joel?

  • Joel Bosqued, Aktor Spanyol.
  • Joel Edgerton, Palaku Australia.
  • Joely richardson, Aktris Inggris.
  • Joel C Harris nyaéta panulis anu kawéntar.

Upami anjeun parantos mendakan tulisan ieu ngeunaan hartosna Yoél, teras kuring nyarankeun anjeun ningali sadayana ngaran anu dimimitian ku J.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji