Hartina Jessica

Hartina Jessica

Aya jalma anu kapribadianna ngajadikeun saha waé murag asih. Ieu mangrupikeun nami nami anu kami bawa ka anjeun ayeuna. Lelembut, kesederhanaan, minat masarakat sareng sentuhan mandiri tangtu tapi dikhususkeun ka pasangan anjeun. Entong sono, di handap ieu kuring bakal nyaritakeun sadayana detail ngeunaan asal na hartosna Jessica.

Naon hartosna nami Jessica

Jessica hartosna "awéwé anu jauh pisan". Sapertos ampir sadaya nami anu kami parantos ngajelaskeun dina blog ieu, éta ngagaduhan asal dina basa Ibrani, lami pisan, sareng ku sajarah agama anu anjeun bakal tingali di handap ieu.

La Kapribadian Jessica mojang pakait sareng lelembutan sareng karakter unik. Anjeunna ngagaduhan cara pikeun janten seueur dengki, nyaéta, anjeunna henteu sampurna tapi fitur na ngajantenkeun anjeunna awéwé anu pikaresepeun pisan.

Di tempat padamelan, lumrah mendakanana dina bidang ilmiah. Biotéhnologi mangrupikeun salah sahiji kakuatanana. Ngajalajah kumaha mahluk hirup tiasa dianggo dina skala anu panon urang henteu tiasa saksian nyaéta karepna sareng upami anjeunna mendakan penting, anjeunna bakal ningkatkeun masarakat. Salaku tambahan, anjeunna ngahijikeun pisan sareng tim kerja (sareng persaingan anu aya dina sektor ieu) sareng ningkatkeun harmoni ékosistem dimana anjeunna ngembangkeun profési.

Hartina Jessica

Sedengkeun pikeun kahirupan cinta anjeun, nami Jessica henteu mandiri. Sabalikna, anjeunna ngagaduhan kapribadian anu berdedikasi pisan, anjeunna peryogi batur pikeun ngadukung anjeunna, tapi ku kualitas anu sami, éta sababna kadang hésé pikeun anjeunna mendakan satengah anu langkung saé na. Tangtosna, anjeunna henteu ngiringan kecap pikeun nyarios naon anu anjeunna pikirkeun. Diskusi sakapeung rada ngadadak tapi kalayan tungtung konstruktif, henteu kantos ngarusak. Éta sababna hubungan maranéhanana awét.

Kalayan kulawarga, Jessica ngirimkeun kabutuhan pikeun maju élmu ka murangkalihna. Anjeunna hoyong ningkatkeun kualitas hirup sareng terang yén anjeunna moal salawasna aya pikeun ngahontal éta. Nalika aranjeunna murangkalih, panginten éta seueur teuing ka aranjeunna, janten peryogi sababaraha waktos pikeun asak. Anjeunna resep ngalaksanakeun kagiatan unggal minggu pikeun diajar hal-hal anyar.

Asalna atanapi étimologi Jessica

Ngaran anu dibéré feminin ieu asalna tina basa Ibrani. Khususna, étimologi na aya dina istilah Yiskah. Éta ngagaduhan masa lalu agama tepatna sabab aya dina Alkitab, kumargi Yiskah mangrupikeun putri tina karakter anu namina Haran. Teras, tarjamahanna kana basa Inggris ngahasilkeun varian, Jeska, anu ngahasilkeun bentuk anu urang kenal ayeuna.

Para wali lumangsung dina bulan Désémber, tanggal 17. Éta ngagaduhan sababaraha diminutives, sapertos Jesi, Jessy atanapi Sica. Aya ogé varian lalaki, jarang pisan: Jesé.

Kumaha anjeun ngejah Jessica dina basa séjén?

Aya sababaraha jinis éjahan dina basa sanés anu namina nami ieu.

  • Dina basa Inggris ditulis Jessica, Jessie, sareng anu sanésna ngirangan, Jess.
  • Dina basa Italia anjeun bakal pendak moyok.
  • Dina basa Rusia ditulis Jessica.

Saha jalma anu dikenal kalayan nami Jessica?

  • Modélna Jessica Saé.
  • Salah sahiji aktris anu paling terkenal nyaéta Jessica Alba.
  • Modél anu gaduh reputasi tinggi nyaéta Jessica gomes.
  • Pamaén tenis anu henteu pati suksés, Jessica moore.
  • Aktris séjén, Jessica Biel.

Upami anjeun mendakan tulisan ieu ngeunaan hartosna Jessica, teras kuring nyarankeun anjeun nganjang sésana ngaran anu dimimitian ku hurup J.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji