Hartosna Diego

Hartosna Diego

Upami anjeun parantos terang sababaraha waktos dina kahirupan anjeun, anjeun bakal terang yén lalaki ieu resep kana perjalanan sareng alam. Anjeunna resep pisan terang budaya anu sanés. Dina tulisan ieu kami ngungkabkeun sadayana anu aya hubunganana sareng hartosna nami Diego.

Naon hartos nami Diego?

Harti Diego bisa ditarjamahkeun jadi "Anu diajar", atawa "Lalaki anu dikurniakeun anu saé atanapi" Diajar anu saé".

Naon asal atanapi étimologi Diego?

Ngaranna sapertos Spanyol, tapi boga akar dina basa Ibrani. Asalna tina istilah Ya'cob, janten panginten aya hubunganana sareng ngaran Santiago, Jacobo, Thiago sareng anu sanésna resep. Patali sareng asal Yunani na, Diego se c Ιδάχος, kecap anu aya patalina sareng hikmah, kana kaweruh. sabab panasaran, tiasa disingget dina basa Catalan atanapi Valencian salaku Dídac.

Hal anu paling narik ngeunaan nami ieu nyaéta seueur nami anu muncul tina akar na sorangan; Hayu urang sebutkeun yén sadayana ngagaduhan kapribadian anu sami pisan, sababaraha sifat anu sami.

 Diego dina basa séjén

  • Ku sababaraha cara, dina basa Inggris éta aya hubunganana sareng nami James.
  • Dina basa Perancis, anjeun bakal mendakan namina Diègue.
  • Dina basa Itali sareng basa Jerman éta bakal ditulis dina cara anu sami sareng basa Spanyol.

Jalma anu kawéntar namina Diego

  • Tilas pamaén Argentina anu sigana anjeun parantos terang: Diego Armando Maradona.
  • Pamaén sanésna, Uruguayan, nyauran Diego Forlán.
  • Pamaén bal anu sanés anu parantos ngahontal kamashuran anu pikaresepeun dina waktos-waktos ayeuna Diego Kosta.
  • Diego karakter pisan populér ti "El Parque"

Kumaha damang?

La Kapribadian Diego urang alludes ka lalaki anu cukup kalem, sareng henteu kapikiran nunjukkeun émosina. Alam anu mikanyaah, anjeunna resep ngatur perjalanan, terang hal-hal sareng adat istiadat anyar anu leres-leres ngeusian anjeunna. Anjeunna resep langkung caket kana mistik kahirupan.

Justru sensitipitas ieu anu ngajantenkeun anjeunna henteu tiasa cicingeun: yén anjeunna hoyong ngumbar enigma anu dilebetkeun ku kahirupan, atanapi milarian anu énggal. Anjeun henteu kapikiran nyalira, sareng anjeun kedah ti waktos ka waktos supados santai sareng ngahontal tingkat konsentrasi anu énggal.

Ngaran Diego ogé aya hubunganana sareng panasaran, hoyong mendakan hal-hal énggal anu leres-leres ngaleungitkeun kahirupanana, naon révolusi dina dunya panilitian. Anjeunna mangrupikeun jalma élmu, sanés hurup, sareng anjeunna henteu paduli bahaya: Abdi resep damel di bidang élmu anu ngalibatkeun sababaraha jenis résiko.

Dina hal kaasih, lalaki ieu kasohor ku kajujuran anu hébat sareng henteu ngagaduhan masalah pikeun nganyatakeun naon anu dipikirkeun. Ayeuna, pilih kecap anjeun pisan pikeun nyingkahan sora anu kurang ajar dina hiji kasempetan. Numutkeun kapribadianana, anjeunna henteu mungkin mendakan awéwé anu sami, janten anjeunna henteu ngagaduhan kasaluyuan. Upami anjeun henteu tiasa kéngingkeun hubungan antara aranjeunna, anjeun moal ragu ninggalkeun aranjeunna.

Dina tingkat kulawarga, anjeunna henteu tiasa ngajaga sadayana teratur. Anjeun bakal ngirimkeun ka barudak anjeun nilai-nilai henteu ngabohong, promulgating silaturahim, kapercayaan sareng kaikhlasan. Éta ogé ngajarkeun hampura. Hiji-hijina kasieun hébat ngeunaan kapribadian na nyaéta anjeunna sakapeung ninggalkeun babaturanna.

Pasti inpo ieu ngeunaan hartosna nami Diego Éta parantos pikaresepeun pikeun anjeun, salaku tambahan, upami anjeun hoyong ngalengkepan éta sareng diajar sakedik deui, anjeun tiasa ngalangkungan bagian tina ngaran anu dimimitian ku D.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

2 koméntar ngeunaan «Hartosna Diego»

Ninggalkeun comment hiji