Hartosna Betlehem

Hartosna Betlehem

Kalayan nami ieu anjeun bakal pendak sareng awéwé anu dermawan, anu leres-leres patut sareng anu tiasa dipercaya. Jalma ieu percanten ka dirina nyalira kusabab kahadéan na, kusabab kumaha bagja anjeunna. Kami henteu ngajantenkeun anjeun ngantosan deui, teraskeun maca kanggo terang sadayana anu aya hubunganana sareng éta hartosna Bétléhém.

Kalayan nami ayeuna anjeun bakal terang kasaean sareng nilai hiji jalma dina sagala inti na. Ngaran ieu dicirian ku kahadéan sareng kabahagiaan. Kuring henteu ngajantenkeun anjeun ngantosan deui, di handap kuring nampilkeun asal, kapribadian sareng hartosna Bétléhém.

Naon hartos nami Bétléhém?

Betlehem hartosna saleresna "Imah daging". Leres, kami terang yén éta mangrupikeun hartos anu rada anéh, sareng éta henteu ngagaduhan jinis hubungan sareng jalma, nilai, jalma, ku cinta, lapangan profesional, sareng kulawarga ...

La Kapribadian Betlehem nangtung pikeun jalma anu bageur sareng bageur. Anjeunna resep ngabantosan anu ngagaduhan pangsaeutikna, sareng anjeunna moal tiasa leres-leres bahagia upami anjeunna henteu acan tiasa ngabantosan sabisa-bisa. Anjeunna jalma anu séhat pisan, tapi anjeunna henteu resep hubungan sareng jalma-jalma kasohor atanapi jalma-jalma anu kagolong bangsawan istimewa. Anjeunna langkung seueur ngeunaan janten sareng jalma-jalma saderhana. Hiji-hijina hal anu anjeun kaluar tina ngabantosan batur nyaéta ngaraos langkung saé ngeunaan diri; Sanaos kitu, sababaraha urang disakurilingna mikir yén anjeunna egois.

Hartosna Betlehem

Belén nyaéta jalma anu resep kana acara, pésta sareng rapat. Iraha waé anjeunna sanggup, anjeunna henteu mustahil pikeun ngahirupkeun deui sosobatan anu lami, sabab éta pasti salah sahiji nilai utama awéwé ieu. Anjeun ngan bakal émut ka réréncangan upami leres-leres pantes. Anjeunna ngagaduhan kamampuan anu hébat pikeun ngabédakeun silaturahim anu langgeng, sareng anu henteu.

Patali sareng lingkungan kerja, awéwé ieu teratur pisan pikeun ngahontal tujuan anu parantos ditangtukeun ku anjeunna: anjeunna nyiapkeun tugasna unggal minggu, atanapi bulanan, sahingga anjeunna moal nyéépkeun waktos mikirkeun sagala anu kedah dilakukeun. Anjeunna mangrupikeun pangatur tertib, sareng urang sadayana kedah diajar ti anjeunna. Nanging, kadang-kadang dosa janten hal anu deet, sanaos sanés anu paling umum.

Dina tingkat séntiméntal, Belén parantos mandiri pisan, tapi anjeunna tiasa ngabedakeun antara saha satengahna anu langkung saé, sareng anu henteu. Upami anjeun parantos patepung sareng pasangan idéal anjeun, anjeun bakal masihan diri lengkep. Tapi upami henteu, hubungan laun bakal laun.

Naon asal / étimologi nami Bétléhém?

Ngaran awéwé ieu ngagaduhan akar bahasa IbraniKhususna, étimologi na sapertos dina Basa Sunda, anu ngarujuk ka imah tukang roti atanapi imah daging. Dina waktos anu sami, istilah ieu asalna tina istilah Arab anu langkung lami.

Suci na nyaéta tanggal 25 Désémber (leres, dinten Natal anu sami).

Hijina diminutive nyaéta Bely.

Teu aya variasi jalu anu dipikaterang.

Betlehem dina basa anu sanés

Sanaos nami na sepuh pisan, kaleresan teu aya seueur teuing variasi na.

  • Dina basa Valencian atanapi Catalan éta bakal ditulis salaku Betlem.
  • Dina basa Italia, Perancis, Jérman atanapi Inggris ditulis dina cara anu sami, Belen.

Jalma-jalma kawéntar dikenal ku ngaran Bétléhém

  • Betlehem kabayang mangrupikeun aktris anu bakal kasohor maén Lucy di Los Serrano.
  • Panulis anu hébat Belen Ruiz.
  • Penyanyi musik pop, Betlehem Arjona.
  • Betlehem Esteban, awéwé hésé dihartikeun.

Tulisan ieu ngeunaan hartosna Bétléhém, anjeun ogé kedah ningali kana daptar ieu ngaran ku hurup B.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji