Hartosna Antonio

Hartosna Antonio

Dinten ieu kami badé nyarioskeun perkawis anjeunna hartosna Antonio, salah sahiji nami paling umum di Spanyol anu sanaos sigana parantos sepuh, éta mangrupikeun nami anu masih modis pisan bahkan di nagara urang.

Naon hartos nami Antonio?

Makna anu kuat sapertos anu diarepkeun « Lalaki gagah anu nangtung ka musuh-musuhna»Wani Antonio dipikaterang ku hartosna, ngahudangkeun Hormat, ngabela diri sareng seueur wani.

Upami anjeun ngungkulan naon waé Antonio Anjeun bakal sadar yén anjeun henteu nunjukkeun parasaan anjeun sacara terbuka ka saha waé anu aranjeunna pendakan, aranjeunna leres-leres ditangtoskeun sareng rada introvert, janten pikeun leres-leres kenal aranjeunna anjeun kedah nalungtik sareng kéngingkeun kapercayaanna saeutik-saeutik sareng henteu rurusuhan.

Padamelan aranjeunna jalma anu teratur pisan kalayan perencanaan méntal anu contoAranjeunna pisan kuadrat sareng aranjeunna leres-leres resep ngajaga susunanana sadayana padamelanna, aranjeunna akuntan anu hébat sareng aranjeunna kéngingkeun produktivitas anu saé pisan dina padamelan.

Disayogikeun, analis pisan sareng kado pikeun niténan sagala rupa anu aya di sakuriling anjeunna Antonio mangrupikeun jalma anu teu sababaraha kecap, anu saha anu terang anjeunna bakal terang yén anjeunna teras-terasan dianalisis, yén anjeunna resep niténan sagala hal sareng saha waé anu aya disakurilingna sareng narik kasimpulan anu écés pisan.

Pangusaha anu hébat sareng sarjana unggulan Antonio bakal salawasna hoyong ngamimitian usaha anu anjeunna terang bakal ngahasilkeun kauntungan anu hébat kusabab tingkat analisis na ngamungkinkeun anjeunna terang résiko sateuacan ngamimitian.

Sacara sentimental, Antonio sesah ngamimitian hubungan, anjeunna éra sareng ngerakeun, janten anjeunna kedah ngabantosan anjeunna pikeun muka haténa, saatos anjeunna suksés, anjeunna bakal masihan dirina awak sareng jiwa, ngabagi pancen ka jalma éta. sareng ngajantenkeun dirina pasangan anu satia saumur hirup.

Kalayan murangkalihna anjeunna bakal janten panaséhat anu hadé, masihan naséhat anu pangsaéna sareng nyandak éta ngalangkungan naon anu anjeunna anggap jalan anu paling pas pikeun pendidikanana, ngantep aranjeunna diajar tina kasalahan sareng nyandak kaputusanana nyalira, tapi ku pangawasan anu leres.

Étimologi atanapi asal Antonio.

Asalna henteu jelas pisan sanaos kapercayaan anu kuat nyaéta asalna tina basa Yunani, dina cara anu sami hartosna ogé rada cangcaya, kumaha upami urang terang pasti éta asalna tina istilah "Antonius" anu hartosna nyaéta "lalaki nyanghareupan takdirna»Maka kapribadianana, éta ogé ngandung hartos«lalaki gagahMaka sumanget pertahanan anu hébat.Persentase leutik jalma percaya yén nami asalna tina "Anthos" ogé tina basa Yunani.

Ngan sapertos Carmen, Antonio mangrupikeun nami anu paling dipilih ku kolot pikeun murangkalihna di 2011, sakumaha ditegeskeun ku INE.

Nu ngirangan nami hébat ieu ngagambarkeun kalembutan, kaasih sareng kapercayaan sapertos Toni, Toño, Antón, Toñi. Varian awéwéna anu luar biasa nyaéta: Antonia.

Naha urang tiasa mendakan Antonio dina basa sanés?

Ngaran ieu kasohor pisan sahingga nampi sababaraha tarjamahan.

  • Dina basa Inggris urang bakal pendak Aom.
  • Anthony éta bakal namina di Catalan
  • Dina basa Itali nami na henteu ngalaman variasi nanaon.
  • Dina basa Perancis ditulis Antoine.
  • anton sÉta nami na dina basa Jerman.

Naon jalma kasohor anu tiasa urang tepang sareng nami Antonio?

Aya seueur anu untung kalayan nami Antonio anu parantos dugi ka puncak.

  • Antonio Banderas Aktor hébat anu dikenal di Hollywood sanaos ti Malaga.
  • Antonio Nurjaman salah sahiji panyair anu pangsaéna dina waktos urang.
  • Salah sahiji penyanyi flamenco pangsaéna anu nandaan jaman Antonio Flores.
  • Anthony Orozco sora anu teu aya tandingan sareng bakat anu spektakuler.

Pasti anjeun parantos terang hartos tina Antonio, éta sababna anjeun henteu kedah lirén ngadatangan nami dimimitian ku A.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

1 koméntar ngeunaan «Hartosna Antonio»

Ninggalkeun comment hiji