Hartosna Luna

Hartosna Luna

Dina waktos ieu kami bade nyaritakeun ngeunaan nami anu saé, salah sahiji bintang anu tiasa urang tingali ampir unggal wengi. Éta osilasi di sakuliling bumi sareng ngadorong urang; Éta parantos ngainspirasi seueur pangarang sareng ngajantenkeun wengi langkung sakti. Di dieu urang bade diajar hartosna Bulan sareng sadaya konci pikeun kapribadianana.

Naon hartosna nami Luna?

Ngaran Luna bisa ditarjamahkeun jadi "Awéwé anu bersinar kawas satelit lunar". Awéwé anu ngagaduhan nami ieu sacara lengkep aya hubunganana sareng bintang.

Patali sareng Kapribadian LunaAnjeunna mangrupikeun awéwé anu teu mungkin pikeun ngahontal masa depan impianana, bahkan ngalangkungan sababaraha tempat anu sanésna moal wani (ieu mangrupikeun alesan utami pikeun kasuksesan na). Henteu janten masalah pikeun anjeunna yén aya topik anu dilabélan salaku pamali. Dina kasempetan anu aya kasempetan, anjeun moal sono. Salaku tambahan, anjeun gaduh sadayana kanyaho sareng katerampilan pikeun ngahontal naon anu anjeun badé lakukeun.

Masalah ngagaduhan kapribadian ieu nyaéta Luna anjeun panginten tiasa mendakan musuh anu penting pisan dina kahirupan anjeun. Anjeunna biasana aya di dunya anu kalapa kalapa anu paling meunang. Nanging, langkung merenah pikeun ngabédakeun ogé saha waé babaturan urang sareng saha anu tiasa ngarugikeun anjeun.

Tangtosna, jenis kapribadian ieu tiasa ngakibatkeun Luna runtuyan musuh sapanjang hirup. Anjeunna sering neuleumkeun dirina di dunya anu seueur persaingan sareng ngan ukur anu meunang anu pangsaéna. Nanging, anjeunna terang pisan saha rerencangan nami ieu, sareng saha anu bakal nyobaan nyiksa anjeunna.

Patali sareng silaturahimna, anu leres nyaéta anjeunna sesah nunjukkeun ka jalma yén anjeunna ngaapresiasi ku polah na; Anjeunna sanés jalma anu tiasa diklasifikasikeun salaku pangecér, tapi anjeunna bakal aya di unggal waktos. Éta mangrupikeun panyalindungan pikeun jalma anu anjeun resep sareng henteu ngarepkeun nanaon ti aranjeunna. Anjeunna resep nunjukkeun émosina, tapi ku panon anjeunna nyarios sadayana. Patali sareng kahirupan cinta anjeun, anjeun peryogi jalma anu watekna mirip sareng anjeun, anu wani sagala anu bakal datang.

Dina tingkat kulawarga, Luna anjeunna wanoja anu kaleungitan detil na; pikir langkung seueur ngeunaan milarian tantangan énggal tibatan ngadidik murangkalih anjeun. Ieu tiasa nyababkeun anjeun ngagaduhan sababaraha masalah ngalangkungan waktos.

Naon asal atanapi étimologi nami Luna?

Asal usul ngaran Luna gaduh akar Latin. Kaleresan teu seueur inpormasi anu dipikaterang ngeunaan nami ieu; Upami aya kajadian ka anjeun, anjeun tiasa nyumbang.

Saint bulan nyaéta tanggal 15 Agustus. Aya diminutive anu nunjukkeun deukeutna jalma anu ngagaduhan nami ieu, sapertos Lunita. Teu aya bentuk lalaki.

Ngaran Luna dina basa séjén

Aya sababaraha variasi penting tina nami ieu aya hubunganana sareng bahasa anu urang carioskeun:

  • Dina basa Inggris éta bakal ditulis bulan.
  • Dina basa Jerman, namina bakal bulan.
  • Dina basa Portugis ditulis Lua.
  • Dina Catalan, cara nyeratna nyaéta bulan.
  • Di Basque atanapi Euskera, namina nyaéta largi.

Kasohor ku ngaran Laura

Sanaos henteu sering teuing, kaleresan aya seueur jalmi anu disebat sapertos kieu:

  • Maya Bulan anjeunna aktris anu kawéntar pisan.
  • Luna Rodriguez ngahususkeun kana musik.
  • Bulan Zacharias nyaéta awéwé séjén anu ngabaktikeun tafsirna.

Upami tulisan ieu ngeunaan hartosna Bulan Éta parantos dipikaresep ku anjeun sareng parantos ngabantosan anjeun pikeun terang langkung seueur, maka kuring nyarankeun anjeun ningali anu sanés ngaran kalayan hurup L.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji