Ngaran Spanyol

Ngaran Spanyol umum, jarang, éndah pikeun murangkalih anjeun

Naha rék terang aya naon ngaran Spanyol ku kaunggulan? Teu diragukeun, nalika urang nyanghareupan datangna orok, urang teras-terasan nganggo daptar nami sareng urang ogé naroskeun asal usulna. Janten di handap ieu kami nunjukkeun, anjeun bakal terang yén éta anu paling umum sareng éta asalna ti Spanyol.

Tapi henteu ngan éta, tapi anjeun ogé bakal mendakan mana anu paling langka sareng paling Ngaran Spanyol anu dipimilik ku urang terkenal paling dipikacinta. Tinjauan jalma-jalma jaman ayeuna, kamari sareng salawasna, yén anjeun moal sono. Pilarian sadayana!

[waspada-suksés] Naha anjeun terang yén di Spanyol aya 652184 María Carmen sareng 666.584 Lucía. Panggihan seueur nami [/ waspada-suksés]

[alert-announce] Upami anjeun milari anu langkung spésifik, tingali tulisan kami ngeunaan Ngaran Catalan y Ngaran Basque[/ waspada-ngumumkeun]

Ngaran awéwé Spanyol

Éta mangrupikeun nami awéwé anu paling dikenal di nagara urang, tapi kusabab bapa sareng indung tetep bet dina sababaraha anu paling klasik. Dina pengertian ieu, sareng sakumaha anu bakal urang tingali engké, urang gaduh sejarah anu panjang di balik ayana urang. Janten di jerona, boh ratu boh para putri dibaptis Ngaran awéwé Spanyol éta bakal kadéngé dalit pikeun urang sadayana sareng sakedik. Pengadilan henteu rumit sareng teras milih ti generasi ka generasi supados teu saurang ogé diantarana leungit. Upami anjeun ngémutan nami budak awéwé Spanyol, maka jelas yén sadaya ieu bakal muncul:

  • María
  • Lola
  • Alma
  • Paula
  • Sofia
  • Lucy
  • Sara
  • Noa
  • Carmen

nu Ngaran budak awéwé Spanyol Éta tiasa bénten-bénten, sareng sajaba anu paling klasik atanapi dasar aya anu sanés anu penting. Aranjeunna gaduh kaindahan anu urang resep pisan sareng anu ngahartikeun, dina sababaraha kecap, jalma. Sababaraha diantarana ngarujuk ka tempat, anu sanés kana perasaan, tapi sadayana penting pisan pikeun diperhatoskeun, sapertos hal Ngaran Spanyol pikeun awéwé. Naha anjeun hoyong terang mana anu urang carioskeun?

  • Laura
  • Ainhoa
  • Alicia
  • Clara
  • Blanca
  • Embun-embunan
  • Nerea
  • mayte
  • Triana
  • Mencia
  • kabungahan
  • maribel
  • Maca
  • Tambang
https://www.youtube.com/watch?v=OY70v_D_eiw

Ngaran budak Spanyol

Ngaran lalaki Spanyol éta umum pisan sareng gancang dikaitkeun sareng jalma anu urang sadayana terang. Sababaraha masih seueur dianggo sareng anu sanésna parantos teu dihaja, tapi pastina bakal disada sapertos anjeun. Nalika ngeunaan mikirkeun nami lalaki Spanyol, leres urang tiasa ngabantosan diri tina buku-buku sajarah sareng ti sadaya raja-raja anu parantos janten bagian dasar nagara urang, mangabad-abad ka pengker. Duanana Felipe, Juan sareng Carlos caket pisan kana sejarah Spanyol, tapi salian ti éta, anjeun tiasa teras-terasan nganggo panggunaan biasa anu ngagaduhan kaindahan sareng kesederhanaan anu urang ngarepkeun.

  • Daniel
  • Juan Carlos
  • José
  • Manuel
  • Antonio
  • Luis
  • Francisco
  • Martin
  • Pablo
  • Hugo
  • Adrian
  • Javier

diantara nu Ngaran lalaki Spanyol Urang ogé tiasa mendakan diri urang sorangan ti klasik ka anu sanés, anu panginten parantos aya di tukang. Kusabab aya anu selalu béda antara sababaraha ngaran budak Spanyol sareng anu sanés. Jalanna waktos saha anu biasana nyarios éta, ogé tren sareng selera, tangtosna. Maka, ieu tiasa didangu kirang, tapi kusabab pentingna aranjeunna ogé kedah aya di antara urang.

  • Guillen
  • pelayo
  • Jimeno
  • Bertin
  • Marcelino
  • Santos
  • Satia
  • Remigius
  • Mateo
  • mario
  • Stuart

Nami pelukis Spanyol

  • Pablo Picasso: Salah sahiji pelukis anu paling penting dina abad ka-1881, anu lahir taun XNUMX di Malaga. Sanaos dikenal kusabab peranna salaku pelukis, anjeunna ogé nampilkeun seni na dina keramik sareng patung atanapi gambar.
  • Dali Salvador: Anjeunna lahir di 1904 sareng, sapertos Picasso, anjeunna ogé mangrupikeun pematung sareng bahkan desainer set. Anjeunna mangrupikeun wawakil hébat surealisisme.
  • Diego Velazquez: Pelukis Zaman Emas Spanyol sareng salah sahiji inohong anu pangageungna sami, sanaos ogé ti jaman Baroque. Anjeunna mangrupikeun pelukis Raja Felipe IV sareng engké, pelukis kamar, anu posisi paling luhur.
  • Bartolomé Esteban Murillo: Lahir di Seville sareng mangrupikeun lukisan tina barok.
  • Francisco de Goya: Pelukis sareng tukang seni anu masihan épolusi anu hébat pikeun karyana ti rococo dugi ka pra-romantisme.

Ngaran Spanyol langka

Sugan aranjeunna jarang di hiji sisi tapi di sisi anu sanésna, urang ogé tiasa nyarios yén sababaraha diantarana aya diantarana nami Spanyol sareng Spanyol parantos bahaya punah. Leres, nami-nami éta anu aya di tukang tapi sababaraha taun ka pengker langkung umum. Leres pisan nalika urang pendak sareng aranjeunna ayeuna, urang biasana sok ngaitkeun aranjeunna sareng jalma-jalma anu langkung lami di lingkungan urang. Tapi anjeun kudu mikir yén éta masih bagian tina budaya sareng seueur kahirupan anu katinggaleun. Janten ogé merenah pikeun nginget aranjeunna sareng panginten ogé nambihan aranjeunna ka anu parantos dipikiran ku barudak alit.

  • Fadrique
  • Godfrey
  • Tacit
  • herbert
  • Tésiphon
  • Arcadian
  • Conrad
  • Remigius
  • Symphorous

 

  • Domina
  • Heredia
  • Sophronius
  • Nicomede
  • Edelvin
  • indalésia
  • Adosinda
  • Dermawan
  • delmiro

 

  • Rupert
  • Macarius
  • Stonesantas
  • Diktina
  • Basque
  • Pantes
  • celino

Ngaran-ngaran selebriti Spanyol

Upami kolot teh Spanyol kawéntarÉta ogé panginten langkung saé milarian nami anu diakar di daratna. Tangtosna, dina kalahiranana, pastina seuseueurna henteu terang yén putra atanapi putri badé janten salah sahiji atanapi salah sahiji jalma anu paling penting di nagara urang, sapertos anu parantos aya sareng di dieu aya buktina anu saé:

  • Antonio Banderas: Palaku Malaga anu ngajantenkeun kabisat ka Hollywood sareng anu, salian ti nafsirkeun pilem, ogé parantos aya di tukangeun kaméra.
  • Joaquin Sabina: Anjeunna lahir di Jaén sareng mangrupikeun salah saurang penyanyi-panulis lagu terkenal di jero sareng di luar wates na.
  • kembang lola: Sapertos murangkalihna, dunya lagu mangrupikeun bagian utama sareng motor dina kahirupanana. Katelah La Faraona.
  • Jose Coronado: Palaku pilem, téater sareng televisi
  • Julio Iglesias: Salah sahiji panyanyi, ogé komposer, anu parantos ngajual paling seueur catetan di panjuru dunya.
  • Sara baras: Boh penari sareng koreografer sareng gaduh perusahaan nari nyalira.
  • Marta Sanchez: Penyanyi sareng ogé panulis lagu anu ngajantenkeun ageung dina pertengahan taun 80an.
  • Raphael: Anjeunna henteu peryogi nami kulawarga, sabab ngan ku nyebut namina, urang sadayana terang yén anjeunna ngarujuk ka penyanyi Spanyol. Sanaos nami na Miguel Rafael.
  • Lorenzo Caprile: Tukang ngarancang baju.
ngaran Spanyol paling umum

Ngaran Spanyol lami

Dina jero ngaran spanyol baheula, urang bakal ngagaduhan campuran anu rada rumit. Kusabab nalika urang ningali ka tukang urang tiasa mendakan nami-nami anu masih kénéh dituturkeun ti generasi ka generasi, tapi di sisi anu sanésna, sababaraha anu parantos langkung rumit dikedalkeun. Dina hal ieu, nalika urang milari nami kuno, urang kedah mimiti ningali tangkal silsilah urang sorangan, sabab di generasi anu lami pisan, urang bakal mendakan sababaraha harta karun sapertos anu nuturkeun.

  • Abdon
  • Kaayaanana
  • Adolfo
  • ambrose
  • Anselm
  • bartolo
  • Basil
  • Bonifacio
  • Callisto
  • Celestine
  • Celsus
  • Dorotheus
  • Epiphanius
  • Eustace
  • Gumersindo
  • Liborio
  • Melquiades

Ngaran Spanyol paling umum

Bener yén unggal-unggal urang milih varian sareng adaptasi nami tina basa anu sanés. Tapi tetep, aya seueur jalma anu ngajaga gaya paling klasik dina dunya nami. Antonio sareng María aya dina daptar paling luhur, tapi aya deui! Pasti di dieu anjeun bakal mendakan naon anu terjadi ka sadaya kolot, anu milari akar Spanyol sareng anu, bahkan upami aranjeunna henteu hoyong, tungtungna, bakal salawasna bet dina klasik, tapi anu teras-terasan nyiptakeun deui dirina sorangan. Éta mangrupikeun salah sahiji nami anu teu tiasa hilap. Anjeun terang aranjeunna sadayana!

  • Antonio
  • María
  • Carmen
  • Lucas
  • Lucy
  • Ana
  • Isabel
  • pilar
  • Laura
  • Maria Teresa
  • José
  • Manuel
  • Juan
  • Francisco
  • David
  • Daniel
  • Fatima
  • Javier
  • Carlos

Ngaran abad pertengahan Spanyol

Saprak runtuhna Kakaisaran Romawi di Kulon, waktos transisi dimimitian anu nyababkeun Jaman Pertengahan. Janten tiasa disebatkeun yén éta lumangsung dina abad ka XNUMX dugi ka pertengahan abad ka-XNUMX. Kalayan perkawinan Monarki Katolik sareng amanatna, kami bakal parantos nyarioskeun léngkah sareng jalur anu anyar nuju jaman Modern. Karajaan anu béda ogé lahirna basa Romance, masihan kami tempat pikeun mendakan serangkaian nami Spanyol anu engkéna bakal penting pisan, mangtaun-taun. Saha anu henteu acan ngagaduhan anu namina Isabel atanapi Fernando, Alfonso sareng Ramón di kulawargana?

  • Alba
  • Beatriz
  • Denise
  • Elena
  • Emma
  • Joaquín
  • Ricardo
  • Manrique

Pikeun unggal rasa, sababaraha langkung umum batur kirangSedengkeun sabagian teu kadéngé deui, meureun anu sanésna aya dimana-mana. Mangrupikeun cara pikeun teras-terasan ngajaga hakékat anu ciri urang, anu sanés hal anu alit. Ngaran anu ngalirkeun ti generasi ka generasi anu sanés sareng anu sareng aranjeunna, urang teras-terasan émut ka karuhun urang, anu pastina ogé ngagaduhan nami anu sami. Naha nami anjeun diantara daptar anu dikutip?

Fuente

 


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji