Ngaran Jepang pikeun awéwé sareng lalaki

Ngaran Jepang pikeun awéwé sareng lalaki

Upami anjeun dugi ka jauh ieu kusabab anjeun panginten henteu ragu ngeunaan nami naon anu kedah dipasihkeun ku budak anjeun. Éta mangrupikeun hal pikeun kahirupan sabab éta sanés tugas gampang pikeun mutuskeun pilihan anu pangsaéna. Anjeun panginten gaduh sababaraha pilihan sareng teu terang mana anu kedah dipilih, atanapi anjeun panginten sumping ka dieu milari ideu anu énggal. Seueur kolot anu mutuskeun milih nami di basa sapertos jepang atanapi Cina, sareng aranjeunna milarian online pikeun pilihan naon waé anu aya dina tabel nalika mutuskeun. Seueur anu sanés ngantosan kanggo ningali raut murangkalihna akhirna mutuskeun nami anu badé dipasihkeun ka anjeunna.

Langkung seueur nami Jepang pikeun awéwé sareng lalaki

Upami anjeun salah sahiji kolot anu milari ideu anu asli, tong sono tulisan ieu dimana anjeun pasti bakal mendakan anu pangsaéna Ngaran Jepang pikeun lalaki sareng awéwé, dimana anjeun tiasa mendakan tina anu pangkolotna dugi ka nami anu paling modéren. Upami anjeun kréatip kami yakin yén anjeun bakal tiasa milih nami anu pangsaéna pikeun budak leutik anjeun.

Naha kuring kedah milih nami asli Jepang pikeun orok lalaki atanapi awéwé kuring?

Nalika orok anjeun bakal lahir, salah sahiji hal munggaran anu anjeun bakal nampi bakal janten nami mimiti anjeun. Penting pisan anjeun ngagaduhan nami aslina supados kapribadian anjeun berkembang ti mimiti waktos numutkeun nami anu anjeun pilih. Éta sababna anjeun meureun hoyong nyumbangkeun gandum anjeun tina keusik masihan nami yén masarakat teu acan leres-leres asimilasi. Kitu ogé, nami anu asli sareng sakedik ditingali mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun tiasa pilih pikeun ngajantenkeun putra atanapi putri anjeun unik.

Asal usulna basa Jepang teu acan kapendak, masih aya sababaraha keraguan atanapi percanggahan dina hal éta. Salaku tambahan, typeface anu dianggo rada béda sareng anu kulon. Kami parantos nyatet data ieu nalika ngadamel daptar nami hébat ieu, sabab upami henteu, urang malah moal tiasa ngucapkeunana! Ieu sababaraha fitur penting anu dipiboga ku aranjeunna:

 

  • Salaku aturan umum, aranjeunna ngaran ditangtoskeun pondok, duanana salaku budak awéwé ogé salaku budak lalaki.
  • Hartosna aya hubunganana sareng anu luhur dunya alam sapertos matahari, cai atanapi flora. Salaku tambahan, aranjeunna nyorot sipat pribadi dina cara anu positip sapertos kaendahan batinna, kamurahanana sareng dunya atanapi kahadéan anu hébat.
  • Dina cara anu sami sareng abjad, fonétikna ogé bénten.

Saatos nyarioskeun éta, urang ngalih kana daptar nami kanggo lalaki teras awéwé.

 

Ngaran lalaki Jepang

lalaki jepang

Upami anu anjeun badé gaduh nyaéta budak lalaki, mungkin pisan anjeun badé nyauran putra anjeun sareng salah sahiji ngaran jepang pikeun lalaki. Baca deui upami anjeun teu kersa sono kana detil.

Ti A dugi ka J

  • Itsuki
  • Haruki
  • Hajime
  • fuyu
  • Ayari
  • izumi
  • Fudo
  • Gen
  • ayumu
  • Hideo
  • Ebisu
  • akito
  • Goku
  • hotaru
  • Cho
  • hideyoshi
  • Akamaru
  • isamu
  • Joji
  • Inoue
  • hibiki
  • hiraku
  • sumpah
  • Haruto
  • dua
  • Daichi
  • chieko
  • goro
  • Khomei
  • jiro
  • mumbul
  • teu tiasa
  • chiyo
  • hikari
  • Haru
  • Hiromase
  • Oké
  • hidep
  • Hatsu
  • azumi
  • Arata
  • hiromitsu
  • Akira
  • Hino
  • Gakuto
  • hayato
  • Adachi
  • fujita
  • Eikichi
  • Daiki
  • Aoi
  • Hiromi
  • Inari
  • hotaka
  • Hiroshi
  • iciro
  • dai
  • Choko
  • Arashi
  • Hiroto
  • akio
  • hachirou
  • bénjiro
  • Hamako
  • chikako
  • pakasaban

Ti K dugi ka Z

  • saburo
  • Masahiro
  • Kaede
  • Ryu
  • Mayu
  • Shiro
  • yori
  • kaito
  • Masako
  • kazuya
  • Yamato
  • abdi
  • Kadieu
  • mayumi
  • yudai
  • Shouta
  • kazuaki
  • kai
  • takehiko
  • Manzo
  • seiya
  • Mangalun
  • Sho
  • Tsubasa
  • taiki
  • Sasuke
  • Takeshi
  • Michie
  • kyou
  • Yu
  • Kenji
  • nori
  • Kiyoshi
  • yoshiro
  • Taichi
  • Shiori
  • Kokoro
  • tulang garing
  • Masaru
  • Rikku
  • Masumi
  • Keizo
  • murasaki
  • Takahiro
  • Rokuro
  • Masa
  • sachi
  • Ren
  • Saki
  • soma
  • Yoshi
  • sichiro
  • shou
  • Kaa Kona
  • Sato
  • Rokét
  • Ryō
  • Kaori
  • Naok
  • meijo
  • Natsuko
  • soichiro
  • Minoru
  • Kei
  • Taro
  • Yuuta
  • mura
  • Taurat
  • Matsu
  • kaoru
  • Takuma
  • Suzu
  • Suzuki
  • Ryouta
  • Katsuo
  • Nobu
  • Ken
  • Ryōichi
  • Ryouta
  • Naoto
  • Kopi
  • kuro
  • Kasuro
  • Yuki
  • Yasu
  • koichi
  • Sanyu
  • SORA
  • megumi
  • Suki
  • Matsuda
  • Makoto
  • katashi
  • Naruto
  • Kouki

Ngaran awéwé Jepang

Ngaran awéwé Jepang

Di sisi anu sanésna, upami naon anu anjeun badé gaduh nyaéta mojang awéwé, mungkin pisan anjeun museurkeun sababaraha hal ieu ngaran pikeun awéwé dina basa Jepang.

Ti A dugi ka J

  • Hiroko
  • Chika
  • izumi
  • Honoka
  • Junko
  • Hitomi
  • fujita
  • Ayame
  • Hina
  • Kiyoko
  • Ai
  • hikari
  • Chou
  • Emi
  • Haru
  • Asuka
  • Ishiko
  • Akang
  • Hana
  • Airi
  • haruka
  • Gina
  • Femiyah
  • aman
  • Aimi
  • hoshi
  • Inari
  • batre
  • nganggo
  • Hamaki
  • Anjeun
  • Hatsu
  • ayami
  • Aya
  • ayumi
  • junkie
  • Akira
  • Chinatsu
  • Jazmin
  • aneko
  • akina
  • Fumiko
  • Akemi
  • Choko
  • humiya
  • aiko
  • hanon
  • Aina
  • hayami
  • aruhi
  • Ayaka
  • Artikel
  • hotaru
  • Chai
  • haruko
  • fuyu
  • Chiyoko

Ti K dugi ka Z

  • miyuki
  • Yūko
  • momoka
  • tambang
  • yuzuki
  • Yasu
  • nana
  • Keiko
  • kisi
  • yuyiko
  • Um
  • Naoki
  • shinju
  • Miyu
  • yuu
  • Rina
  • Tami
  • wakana
  • Mikie
  • Yukiko
  • setsuko
  • kaiyo
  • momoko
  • Miu
  • minato
  • Mizuki
  • Yuu
  • shika
  • Kasumi
  • Misaki
  • kumiko
  • Michi
  • Yoshiko
  • shizuka
  • naoko
  • mura
  • mamiko
  • Massa
  • kazumi
  • Noa
  • Minako
  • lumpat
  • kazashi
  • Kaori
  • Nanami
  • natsumi
  • nao
  • Tsubame
  • Rui
  • Mei
  • masuyo
  • Koharu
  • Sakura
  • Yoko
  • Mangalun
  • Maman
  • satomi
  • Mao
  • sachiko
  • Kitana
  • Ngahudangkeun
  • Suzu
  • megumi
  • keria
  • moriko
  • Miki
  • Mariko
  • Midori
  • Tsubasa
  • Kyo
  • Langkung kanggo kuring
  • Nyouko
  • Ujang
  • Mika
  • Kami
  • Yuri
  • Saki
  • Kaede
  • suzume
  • nori
  • abdi
  • miya
  • Nozomi
  • Satchiko
  • Yumiko
  • sadashi
  • natsuki
  • Michiko
  • Riko
  • Panginten
  • dipikawanoh
  • Kata
  • takara
  • Mayu
  • Umeko
  • Oki
  • Naomi
  • Abdi nyandak abdi
  • Yuki
  • Reiko
  • Yuina
  • Masumi

Naha anjeun parantos mutuskeun nami anu éndah dina basa anu luar biasa ieu?

Dina hartos-of-names.com Kuring mutuskeun ngadamel daptar nami pangageungna pikeun namina anggota anyar kulawarga anjeun sareng dina bahasa anu anjeun paling resep. Upami anjeun masih gaduh mamang, kuring nyarankeun anjeun ngalangkungan sesa tulisan dimana kuring masihan terang ka anjeun ngeunaan seueur nami langkung menarik anu bakal narik anjeun. Kuring yakin anjeun bakal bogoh ka aranjeunna!

Upami anjeun resep tulisan ieu ngeunaan Ngaran Jepang, pas dina tautan ieu kuring nyarankeun yén anjeun baca sésa tulisan anu aya hubunganana sareng bagian ieu ngaran dina basa séjén. Kami yakin anjeun bakal bogoh ka aranjeunna! Kami arepkeun orok budak lalaki atanapi awéwé anjeun parantos tiasa dilahirkeun kalayan nami anu asli, asli sareng berharga anu anjeun pilih tina daptar kami. Upami anjeun ngagaduhan nami sanés sareng éta henteu aya dina daptar, anjeun parantos terang yén anjeun tiasa nambihan kana koméntar.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji