Ngaran pikeun ucing jalu imut sareng asli

Ngaran pikeun ucing jalu imut sareng asli

manggih ngaran ucing jalu yén aranjeunna geulis sareng luar biasa tiasa langkung lengkep tibatan sigana. Janten upami anjeun parantos ngadopsi anak ucing di bumi anjeun, atanapi hoyong kitu, tapi henteu tiasa kéngingkeun namina, tingali ideu ieu.

Di dieu anjeun tiasa mendakan daptar ngaran pangalusna pikeun ucing, janten anjeun tiasa nyandak anu anjeun leres-leres resep, atanapi ti mana anjeun tiasa nimba ideu énggal sareng milih nami anu leres-leres ngabédakeun. Anjeun ogé tiasa mendakan nami ucing terkenal ... Anu mana anu anjeun badé mutuskeun?

Naha penting pikeun milih nami ucing anu sampurna?

ngaran ucing

Ucing mangrupikeun sato anu mandiri, sanaos ngagaduhan kamampuan pikeun nginget kecap-kecap anu tangtu sareng paréntah kadang-kadang. Upami urang henteu hoyong éta kajantenan, penting pikeun milih nami anu saé.

Panilitian parantos nyimpulkeun yén éta bakal aya diantara 7-15 poé dina émut namina. Pikeun mempermudah prosés diajar ieu, urang tiasa nuturkeun tips ieu:

  • Anjeun kedah salawasna ngucapkeunana sacara jelas supados émut. Upami anjeun henteu ngucapkeunana ogé, atanapi anjeun ngarobihna, éta moal émut deui.
  • Éta henteu ngagaduhan perpanjangan anu langkung ageung tina 3 suku kata. Beuki lila namina, beuki rumit pikeun diémutan.
  • Entong nganggo kecap anu biasa . Pilih nami anu teu biasa, sabab ieu bakal nyegah kabingungan.
  • Entong nganggo nami kenalan sapertos babaturan, lanceuk atanapi dulur misan anjeun, sabab anjeun sadayana bakal tungtungna bingung.
  • Entong ngarobih, kumargi kuring moal kantos diajar anu anyar

[alert-note] Upami anu anjeun nganut nyaéta anak ucing, maka anjeun resep maca Ngaran ucing. [/ waspada-catetan]

Ngaran ucing terkenal (tina TV, pilem sareng serial)

ucing kasohor

Seueur jalma langkung gampang milih nami ucing kasohor anu nembongan atanapi parantos muncul dina serial TV, pilem atanapi bahkan kartun. Ieu ngandung harti yén kami bakal milih apél kalayan hartos khusus. Dihandap ieu, anjeun tiasa mendakan daptar nami anu paling narik ati.

  • Persia. Éta mangrupikeun épolusi tina pokémon Meowth (pendamping anu henteu tiasa dipisahkeun tina Team Rocket)
  • Figaro Anjeunna mangrupikeun karakter anu urang moal mopohokeun pikeun némbongan di Pinocchio's Disney.
  • Doraemon, robot anu asalna ti hareup pikeun ngabantosan Nobita ngarobih kahareup na.
  • Garfield, Anu ucing emas emas-asih lasagna.
  • Lucifer, salah sahiji karakter konci pangpentingna dina Cinderella.
  • Goresan, ucing tina acara kartun Goresan sareng peurih ti The Simpsons.
  • Azraél nyaéta ucing anu ngiringan Gargamel dina The Smurfs.
  • Hello Kitty ucing anu ngawangun mérek dibédakeun.
  • Tom nyaéta ucing anu nandingan Jerry beurit sareng anu bakal ngalakukeun sagala cara pikeun néwak éta.
  • Liar nyaéta ucing Looney Tunes anu bakal ngudag Tweety, kanaria.
  • Toulouse, Berlioz y Ngajauhan gon Éta 3 ucing tina Aristocats.
  • Abdi sareng leres Éta ucing Siam ti Lady and the Tramp. Kecap ieu henteu disarankeun sabab tiasa bingung sareng kecap normal.
  • Salem Éta ucing omongan dukun Sabrina.
  • Crookshank, Ucing Hermione ti Harry Potter (sanés Animagus)
  • kaos kaki éta ucing Bill Clinton.

> Di dieu anjeun tiasa mendakan deui ngaran ucing kawéntar <

Ngaran anu paling geulis sareng asli pikeun ucing

ngaran ucing jalu imut

  • Siwa
  • Monty
  • Kumis
  • Gumilar
  • Noda
  • Ngembang
  • Harry
  • Popeye
  • Salju
  • Charlie
  • Obama
  • Bola salju (sampurna pikeun ucing bodas)
  • Zack
  • Sayuran
  • Igor
  • Marco
  • William
  • neo
  • Nadal
  • Shin Chan
  • Romeo
  • Spéker
  • Uranus
  • Luigi
  • sarua
  • Anggur
  • Wilson
  • Cervantes
  • Ulysses
  • Mac
  • Akira
  • Nada
  • Krypton
  • Elvis
  • Han Solo
  • Picasso
  • Napoleón
  • Noel
  • Lukas
  • Komodor
  • Oreo
  • Goku
  • camille
  • olaf
  • Gaston
  • Freckled
  • Marley
  • Choco (disarankeun upami ucing hideung)
  • katsuma
  • pakalangan
  • Jerry
  • Descartes
  • hal
  • Dukung
  • Howard
  • Tango
  • Winston
  • dongeng
  • Toni
  • lemur
  • Ragnar
  • Nemo
  • ramses
  • Messi
  • Michelangelo
  • Takeshi (Tiasa ditarjamahkeun jadi kuat)
  • Buah raspberry
  • Mike
  • Biskuit
  • Bonaparte
  • Mustafa
  • Steve
  • Kiko
  • Gangster
  • Kapas
  • Floki
  • Tanduk
  • Gordo
  • Garis rambut
  • cookie
  • Rudder
  • Sawelas (ditarjamahkeun jadi sabelas dina basa Inggris)
  • Kobe
  • Neko
  • éta
  • Voldemort
  • Nero
  • michu
  • Simba
  • Pipina
  • Sheldon
  • Kira
  • Iago
  • Daniel San
  • Mars
  • Poncho
  • Cuki
  • Lancelot
  • Tumuh
  • Shiro (Asalna ti Koréa sareng ditarjamahkeun salaku Bodas)
  • lebron
  • Pluto
  • kaos kaki
  • Ponyo
  • Tom
  • Kéju
  • gohan
  • Ptolemy
  • Vader
  • Pongo
  • Tommy
  • Sheeran
  • Charles
  • Donald
  • méong
  • Rapoték
  • Potter
  • Haseup (Ngaran saé kanggo ucing abu)
  • Santa
  • Roco
  • pulgous
  • Tormenta
  • Otto
  • Sam
  • irbar
  • Tod
  • Richard
  • Kocok
  • Zeus
  • Buluan
  • Copernicus
  • lennon
  • Leo

Ngaran kalayan kabuktian Mesir pikeun ucing

ngaran ucing mesir

Upami anjeun resep sadayana ngeunaan Mesir Kuno, maka anjeun panginten tiasa ngagaduhan pilihan. ngaran Mesir pikeun ucing. Sasatoan ieu teras-terasan saé dina peradaban jaman harita, janten nami-nami anu aya hubunganana ngagaduhan perlambang. Ieu 5 ideu:

Amon Éta ngagambarkeun Déwa Mesir anu paling penting. Anjeunna tanggel waler nyayogikeun sumberdaya ka kampung-kampung, lahan-lahan anu subur pikeun melak tuangeun.

ra. Dewa penting Mesir anu sanés. Éta aya hubunganana sareng panonpoé, béntang anu ngajantenkeun kahirupan tiasa dijalankeun sareng anu ngungkabkeun kanyataan. Upami ucing anjeun ngagaduhan kapribadian anu maksakeun, ieu nami anu anjeun kedah pilih.

Anubis. Mangrupikeun mitologis anu didadarkeun salaku bagian lalaki sareng bagian jackal. Anjeunna ngagaduhan kakawasaan pikeun ngawétkeun anu maot, ngajaga anjeunna, sareng nahan aranjeunna dina dunya-Na. Mahluk mitologis ieu satengah manusa, satengah jackal. Upami anjeun ngagaduhan ucing hideung, tong ragu sareng bet nganggo nami ieu

Ménu. Ieu Allah Mesir nu patali jeung Bulan (ogé katelah "Pamimpin Agung di Langit". Ieu téh ngaran alus pikeun nempatkeun ucing bodas.

Putankhamun Anjeunna mangrupikeun firaun Mesir kuno anu penting.

> Milarian didieu deui ngaran ucing mesir  <

Milarian nami ucing lucu? Nganalisis ideu

Pikeun nyimpulkeun, baca deui pikeun milarian rangkay nami senang pikeun anak kucing anjeun.

  • Alfalfa.
  • Flanders
  • Tumuh
  • Frodo
  • Glutton
  • Bartholomew
  • Bruno
  • buggy
  • Dexter
  • Phyto
  • teluk
  • Ngareureuwas
  • Homer
  • Endog
  • Hulk
  • Martin
  • Mustafa
  • Oreo
  • Pikachu
  • Pluto
  • Gangster
  • hal
  • Présidén Meow
  • pulgous
  • Tallow

Kalayan daptar ideu ieu anjeun pasti bakal mendakan nami anu sampurna pikeun anak ucing anjeun, anu paling cocog numutkeun jas, kapribadian sareng selera anjeun. Nanging, anjeun panginten milarian sababaraha nami anu langkung khusus, janten anjeun tiasa pencét kana tautan pikeun netepkeun langkung seueur deui.

Upami tulisan ieu ti ngaran ucing anjeun mendakan éta penting, ogé tingali kana bagian dina ngaran pikeun sato.

 


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji