Ngaran pikeun anjing awéwé aslina sareng anjing

Upami anjeun maksad pikeun ngadopsi anjing sareng anjeun masih ragu ngeunaan nami naon anu kedah dipilih, tong hariwang, anjeun tuah! Di handap ieu anjeun tiasa maca daptar ageung sareng langkung ti 400 ngaran pikeun anjing, sadayana asli sareng berharga. Upami anjeun ogé parantos milih nami anu teu aya dina daptar éksténsif kami tina ngaran pikeun bitches Anjeun teras tiasa mairan éta ngalangkungan koméntar sareng kami bakal nambihanana supados batur tiasa ningali éta sareng milih éta ogé.

Upami anjeun teras-terasan maca anjeun bakal mendakan ngaran pangalusna pikeun anjing awéwé sareng ogé sareng sababaraha tip supados anjeun tiasa leres-leres milihkeun. Entong dipikir dua kali sareng tingali sadayana, sareng upami aya ogé nami anu anjeun terang yén teu aya dina daptar, tong hilap nyebatkeun éta dina koméntar. Henteu janten masalah upami anjeun parantos milih nami kanggo raksasa, anjing alit, banteng terig, pug pug, atanapi upami di sisi sanésna anjeun badé milih nami nami Jepang atanapi Inggris, di dieu anjeun bakal mendakan sadayana anu anjeun milari.

[waspada-ngumumkeun] Langkung pikaresep anjeun tumut kana sababaraha ciri anjing anjeun sapertos anjeunna Ceuli, bentuk moncongna, bintik-bintik anu dipibanda atanapi pribadina nalika milarian nami, kumargi cara ieu bakal langkung gampang pikeun ngalakukeunana. [/ alert-announce]

[waspada-bewara] Upami anjeun gaduh anjing jalu, tong ragu-ragu mampir ka pos ieu: Ngaran pikeun anjing. [/ waspada-ngumumkeun]

Ngaran pikeun anjing leutik lucu

ngaran jalang sareng hartosna

Upami anu dipilari téh ngaranan jalang anjeun ti luar biasa anu anjeun tiasa tingali dina dinten ka dinten anjeun sareng éta ogé ngagaduhan hartos anu penting pisan, didieu kami ngantunkeun anjeun daptar anu bakal nyumponan naon anu anjeun pilari. Kami arepkeun anjeun bogoh ka aranjeunna!

Dupi anjeun milarian nami kanggo anjing anjeun? Di dieu anjeun ngagaduhan daptar anu pangsaéna.

  • Ada
  • Adele
  • Aprika
  • Aphrodite
  • Aisyah
  • Akira
  • Akita
  • Alma
  • alfa
  • Amaya
  • amanita
  • Poppy
  • Amelie
  • amidala
  • Amy
  • Anabelle
  • Anastasia
  • anika
  • Anna
  • Annie
  • Ariel
  • Ashley
  • Asia
  • atlas
  • Auri
  • Avril
  • aisha
  • Pelor (upami gancang pisan)
  • Barbie
  • Becky
  • Bella
  • Bernadette
  • Bernie
  • Bertha
  • Betty
  • Bianca
  • Bug saeutik
  • Bimba
  • Blanca
  • Pelet
  • Coklat
  • Bonita
  • Brenda
  • Angin
  • Manggih
  • bellflower
  • Candela
  • peremen
  • Kayu manis
  • Casey
  • Cinderella
  • Saluran
  • Chelsea
  • Saha saha
  • Permén karét
  • Chispa
  • Chloe
  • panas
  • Churri
  • Surga
  • Cindy
  • Coca
  • coco
  • Hal sakedik
  • kukuk
  • Cuki
  • Daisy
  • Dalia
  • Dama
  • Dina
  • Diva
  • Divina
  • Dolly
  • Dora
  • dori
  • Dory
  • Dulce
  • Dulceida
  • Duna
  • edurne
  • sawelas
  • Fanny
  • Felicity
  • Fiona
  • Flor
  • Foxy
  • buah strawberry
  • frida
  • Gala
  • Gajih
  • Gray (dina basa Inggris hartina "abu")
  • Haley
  • Hannah
  • Heidi
  • Holly
  • madu
  • Irina
  • ISIS
  • izumi
  • Julia
  • Kaila
  • Kala
  • karma
  • Katniss
  • Katsumi
  • Katy
  • Kiara
  • Ngintip
  • Kimiko
  • Kira
  • Lady Gaga
  • Laika
  • Lassie
  • Linda
  • Lisa
  • Ajag bikang jadidian
  • Lola
  • Lusia
  • Lulu
  • Luna
  • Maca
  • Maggie
  • Maia
  • Maja
  • manga
  • Crumb
  • Miley
  • Millie
  • Minnie
  • limutan
  • Molly
  • Bonéka
  • Mya
  • nala
  • nana
  • Naoki
  • Naomi
  • Nela
  • nana
  • Nessie
  • nika
  • Nina
  • Noa
  • Noori
  • Nora
  • Ceuli leutik
  • Osiris
  • Pamela
  • Paris
  • cakar
  • Peggy
  • Ngembang
  • Penelope
  • Penny
  • Peppa
  • Perla
  • Perlite
  • Phoebe (diucapkeun Fibi)
  • Smurf
  • Pixie
  • poppy
  • Prada
  • Putri
  • puch
  • Pura
  • Regina
  • Reina
  • Rita
  • Rosa
  • rosita
  • Runa
  • Sabrina
  • Sacha
  • sachiko
  • Saki
  • Sakura
  • Sally
  • loba keusikna
  • sarabi
  • Sasha
  • Scarlett
  • Sexy
  • sakira
  • Sharapova
  • Sheila
  • Siwa
  • Shizuka (hartina "sepi")
  • Sofia
  • gula
  • Susi
  • Tania
  • Téh
  • Thalia
  • Tula
  • Vilma
  • Wendy
  • Whitney
  • Yasmin
  • Yoko
  • Zoe

Ngaran pikeun bitches badag

anjing bikang ageung

Sakumaha urang parantos mairan sateuacanna, leres éta salawasna urang tiasa ngandelkeun kualitas fisik pikeun milih nami anjeun sampurna. Maka, nami-nami anjing ageung kedah saluyu sareng aspék anu langkung maksakeun. Éta seueur sareng seueur pisan, sabab biasana kajadian dina kasus ieu, tapi pastina salah sahiji di handap anjeun ningali langkung mirip sareng éta.

Upami anjeun parantos milih anjing anjeun ti urang sunda ageung sapertos tukang emas atanapi tukang angon Jérman, didieu urang ngantunkeun anjeun sababaraha ideu ngaran pikeun bitches awéwé badag.

  • Aphrodite
  • Pundah
  • atlas
  • atlas
  • Bastet
  • Juragan
  • Duchess
  • Estrella
  • Prajurit
  • Katrina
  • lagertha
  • Linda
  • Ajag bikang jadidian
  • Magna
  • Olympia
  • Panther
  • Beuteung
  • Reina
  • Salome
  • Sultana
  • Tormenta
  • Tormenta
  • Ursula
  • Viking
  • Aprika: Éta mangrupikeun nami asalna Yunani sareng hartosna haneut atanapi tiis. Kalayan karakter hébat tapi gampang akur sareng anu resep ka alam.
  • Poppy: Nami asal Arab anu nunjukkeun kapercayaan boh bakal sareng sumanget. Anu paling indah sareng alami alam.
  • Asia: Éta nymph sareng asalna di mitologi Yunani. Vital, petualangan sareng ogé gagah.
  • Audrey: Éta nami anu sok ngingetan urang saurang aktris anu hébat. Dina hal ieu, éta ngagambarkeun kakuatan mulya sareng asal na nyaéta Anglo-Saxon.
  • Bora: Hartosna anu saleresna nyaéta salju. Sanaos gumantung kana asal usulna, éta ogé mawa hartos sapertos kawani atanapi kaunggulan.
  • Creek: Kastil sareng benteng mangrupikeun hartos na éta asalna ti Arab.
  • peremenSanaos dina basa Inggris ditarjamahkeun salaku caramel sareng nimbulkeun rasa amis anu maksimal, urang ogé kedah uih deui kana asal janten nami sareng éta basa Ibrani. Jujur sareng amis.
  • Cleopatra: Asal Yunani sareng hartos na: 'Putri ti bapa anu mulya' sareng kawéntar.
  • Cakar: kakuatan sareng kawani, janten kami tiasa ngahartikeun hartos nami ieu pikeun anjing ageung.
  • Elektra: Éta hartosna anu emas atanapi anu ngagurilap.
  • Kira: Nami asal Persia anu ogé biasana ditarjamahkeun salaku anu bersinar. Kusabab simbolisna nyaéta panonpoé.
  • Sombra: Kanggo anjing ageung dilapis gelap, ngiuhan tiasa janten nami anu saé, sami sareng wengi.

Ngaran aslina sareng lembut pikeun anjing awéwé leutik

anjing leutik

Upami anjeun ngan ukur kaala a anjing leutik pikaresepeun, maka kami ngantunkeun anjeun daptar hébat nami anu bakal ngalembereh anjeun. Ngaran ieu pas pisan pikeun terriers banteng bikang, pugs, poodles atanapi chihuahuas. Baca aranjeunna, anjeun bakal cinta aranjeunna.

  • Zaitun
  • Almond
  • anika
  • orok
  • Bella
  • Bonita
  • Tinker Bell
  • Marmer
  • Budak awéwé leutik
  • Cuki
  • Kurcaci
  • Stroberi
  • Gummy
  • Gusi
  • bagja
  • madu
  • Ngintip
  • Lily
  • Crumb
  • Minnie
  • Molekul
  • Nugget
  • Cakar
  • Kocok
  • Budak awéwé leutik
  • Petite
  • Piccola (hartina "leutik" dina basa Italia)
  • Smurf
  • Putri
  • Kutu leutik
  • leutik pisan

[waspada-peringatan] Upami anjeun gaduh anjing leutik tapi éta jalu, kami nyarankeun anjeun maca tulisan kami ngeunaan lucu lucu ngaran anjing[/ waspada-peringatan]

Ngaran anak anjing dumasar kana warna buluna

Tiasa waé anjeun parantos merhatoskeun sababaraha inpormasi khusus ngeunaan piaraan anjeun sapertos a titik dina hiji ceuli atanapi anu gaduh paws na warna béda ti sésa awakna. Di sisi anu sanésna, éta tiasa ngagaduhan ciri jeruk atanapi bodas pisan. Jalan anu mana waé, anjeun tiasa milarian detil naon waé sahingga anjeun tiasa milih nami anu pangsaéna pikeun anak anjing énggal anjeun.

  • pakalangan
  • Biru (upami anjeun gaduh panon biru)
  • Biskuit
  • hideung
  • Blanca
  • Brownie
  • Kayu manis
  • Candy
  • Celeste
  • buah Cherry
  • choca pic
  • Surga
  • Clara
  • Kopi (anjeun ogé tiasa nyebat éta kopi)
  • cangkir
  • Flor
  • Biskuit
  • Llama
  • Titik-titik
  • Tangerine
  • Margarita
  • Susu
  • Tebas
  • Nesquick
  • Salju
  • Pala
  • Oreo
  • Saeutik
  • phoskito
  • Garis rambut
  • Rosa
  • Rose
  • kalangkang
  • Ngacak-acak
  • Vanili

Ngaran anjing terkenal anu muncul dina séri sareng pilem

ngaran sundal kawéntar

Seueur jalma sacara pribadi resep nganggo nami sababaraha anjing leutik anu parantos kasohor dina sababaraha buku budak leutik, pilem atanapi serial tipi. Upami ieu hal anjeun, éta tiasa masihan hartos anu hadé pikeun nami ingon anjeun.

  • Reina nyaéta anjing protagonis anu muncul dina The Lady and the Tramp.
  • Leungit Anjeunna anjing tokoh utama dina pilem 101 Dalmatians.
  • Bodas Éta piaraan énggal dina pilem 102 Dalmatians.
  • Skye y EverestAranjeunna dua anak anjing ti séri terkenal The Paw Patrol.
  • Lassie. Salah sahiji anjing anu paling terkenal dina televisi, kumargi anjeunna muncul dina sababaraha serial, pilem komo dina buku.
  • Sasha, nyaéta anjing anu nembongan dina pilem Sadayana anjing angkat ka surga.
  • Marilin, Éta ngeunaan wayang anu henteu sopan pisan (tapi anu dipikahoyong ku sadayana) dalang Herta Frankel.
  • LaikaÉta anjing anu ngumbara ka luar angkasa (Tapi hanjakalna anjeunna henteu hirup deui).
  • Dina Éta ngeunaan dachshund anu diciptakeun Disney pikeun ngagaduhan Pluto di bandung.
  • Chanel. Éta anjing pangkolotna dugi ka ayeuna. Anjeunna hirup henteu kirang ti 21 taun (147 dina umur manusa!

Ngaran anjing dina basa Italia

ngaran jalang dina basa Itali

Upami anjeun resep kana basa, adat istiadat sareng nagara sacara umum, maka anjeun bakal kataji atanapi kataji ku ieu ngaran jalang dina basa Itali. Kusabab seuseueurna aranjeunna ampir-ampiran disada sora anu néwak sareng bogoh ka Ceuli saha waé. Pendakan aranjeunna!

  • Bianca: Kanggo jas anu hampang, henteu sapertos nami Blanca tapi dina basa Itali anu hartosna bodas tapi ogé kasucian.
  • Cookie: Ditarjamahkeun salaku cookie sareng ngalambangkeun rasa amis dina waktos anu sami sareng kakuatan.
  • Brunette: Asal Jérman anu ditarjamahkeun kana 'rambut coklat' sareng sampurna pikeun kapribadian anu mantep sareng percaya diri.
  • Chiara: Asalna tina basa Latin sareng hartos terkenal. Sanaos leres yén tarjamahan literal na nyaéta Clara.
  • Dolce: Ngaran amis pisan aya diantara nami jalang dina basa Italia. Dina hal ieu, urang ngagaduhan amis dina hartos anu sayang tapi ogé mandiri.
  • Kukupu: Kukupu, kaéndahan sareng anu ngagabungkeun warna.
  • Fiamma: Éta téh seuneu sareng hartosna éta disababkeun tina 'Little sato galak'
  • Kemiri: Hazelnut. Ngaran Italia sampurna pikeun anjing kalayan bulu coklat.

Ngaran anjing Chihuahuas

ngaran anjing chihuahuas
  • Dama: Elegan, jelas sareng kaasih, ieu kumaha nami ieu tiasa dihartikeun pikeun Chihuahuas.
  • chiki: Diminutif nalika budak, tapi sok ku cara kaasih.
  • Celeste: Warna biru anu hartosna 'asalna ti langit'
  • Biskuit: Amis sareng enerjik
  • Katy: Hartosna nyaéta kasucian. Sebutkeun kabagjaan sareng kreativitas
  • Ngembang: Lemes sareng alit kanggo nyebatkeun ukuran na.

Ngaran anjing di Basque

Éta mangrupikeun gagasan aslina pikeun tiasa kaluar tina nami-nami dasar pikeun anjing sareng anjing pikeun milarian pilihan énggal dina basa sanés. Upami éta kaputusan anjeun, kami ogé bagikeun sababaraha anu paling sering dianggo tapi ogé, kalayan hartos na, sahingga anjeun tiasa milih anu paling cocog pikeun piaraan anjeun. Kusabab na sonority Éta mangrupikeun salah sahiji fitur anu paling sering dina jenis nami ieu.

  • Baratze: Pakalangan
  • Bigum: Gaduh hartos lemes atanapi lemes.
  • Handia: Upami anjing anjeun ukuranana ageung, maka nami ieu sampurna sabab hartosna éta: ageung.
  • Koxka: Éta janten 'nibble'. Ngaran anu pohara dipikacinta dimana aranjeunna aya.
  • Alaia: Pikeun masihan sentuhan kabagjaan pikeun piaraan anjeun, nami ieu bageur.
  • ederne: Éta geulis, geulis.
  • zilar: Urang tiasa narjamahkeun salaku pérak atanapi pérak.
  • Ardi: Kanggo anu alit, nami ieu cocog sabab ditarjamahkeun salaku kutu.
  • Um: Éta mojang.

Ngaran anjing Disney

nu Pilem Disney aranjeunna ogé parantos janten bagian tina kahirupan urang. Janten di aranjeunna kami parantos patepung tokoh hébat sareng carita anu paling ngareuwaskeun aranjeunna. Maka, henteu heran yén urang hoyong nginjeum nami ieu sahingga anjing kami ogé tiasa ngagem éta. Janten aranjeunna bakal janten piaraan pilem, tapi dina kahirupan nyata urang. Naha anjeun wani sareng aranjeunna?

  • Dina: Dachshund anu nembongan ka Pluto dina sababaraha carita anu langkung énggal. Sanaos anjeunna kabogoh Butch.
  • fify: Anjing Peking anu janten piaraan Minnie Mouse.
  • nana: Éta némbongan di Peter Pan sareng mangrupikeun Newfoundland, sanaos seueur anu percaya yén éta Saint Bernard.
  • Peggy: Muncul dina The Lady and the Tramp, nyanyi dina palang-palang.
  • Reina: Ti Lady and the Tramp, anak anjing spaniel cocker.
  • Leungit atanapi leungit: Dalmatian ti 101 urang Dalmatians.

Ngaran pikeun anjing coklat

ngaran anjing coklat
  • Kayu manis: Salah sahiji anu paling umum, janten éta klasik tapi salah sahiji karesep.
  • Moka: Kanggo nada anu langkung gelap anu ngingetkeun urang ngeunaan kopi. Ngaran unisex.
  • Latté: upami anjing anjeun gaduh tempat anu langkung enteng atanapi bodas, éta bakal janten nami anu sampurna.
  • Jawa: Éta ogé rupa-rupa kopi, sareng warna anu kuat.
  • Kenari: Sejen tina dasar anu sok pikaresepeun pikeun warna anu langkung énténg.

Ngaran asong pangsohorna

Aya seueur, sabab sakumaha anu urang tingali, kadang-kadang urang tiasa diatur ku sababaraha jinis sato atanapi ku karep urang sorangan. Tapi naha anjeun terang naon nami anjing anu paling terkenal sareng umum?

  • Lola: Ngaran Spanyol dimana aya, pikeun jalma sareng ogé pikeun sato.
  • Kira: Ngaran anu manceran nyalira.
  • Noa: Upami hartos na pikaresepeun, éta parantos nyaritakeun sagala hal.
  • Dana: Nami Ibrani anu urang tiasa tarjamahkeun salaku anu saé pisan dina nangtoskeun.
  • Bimba: Satia, asli sareng ditepikeun, janten urang tiasa ngahartikeun hartos na.
  • Luna: Asalna tina basa Latin sareng disebatkeun salah sahiji anu 'nyaangan'.

Tips pikeun milih nami anu leres pikeun anjing kuring

Saat anjeun nyandak atanapi ngadopsi anjing, Penting pisan pikeun terang nami naon anu bakal anjeun pasihkeun. Upami anjeun hoyong kéngingkeun nami leres pisan, penting pikeun anjeun nuturkeun tips ieu.

  • Langkung resep henteu nganggo nami panjangSanajan aranjeunna sigana lucu pikeun anjeun. Anjing bakal langkung émut namina upami henteu ngaleuwihan tilu suku kata.
  • Éta sok disada ku kakuatan anu tangtu, Janten anjing awéwé anjeun bakal yakin yén anjeun nyauran anjeunna.
  • Naon karakter anjing anjeun? Naha anjeunna caket sareng anjeun, mandiri, atanapi campuran duanana? Naha anjeun ngagaduhan bagian awak anjeun anu narik perhatian pribadi anjeun? Perhatoskeun detil na pikeun mutuskeun nami anu pangsaéna pikeun anjeunna.
  • Entong nganggo kecap anu anjeun anggo dina kahirupan sapopoe sareng sanés nami jalma anu anjeun kenal kumargi anjeun tiasa ngabingungkeun anjeunna dina sababaraha waktos.

Dupi anjeun ngabantosan kuring milih nami anjing kuring?

Upami saatos daptar éksténsif nami kanggo anjing anu parantos kami sebatkeun dina tulisan ieu anjeun henteu acan tiasa milih nami anu anjeun pikahoyong, pilihan séjén nyaéta milih anu sanés pikeun anjeun. Upami éta hal anjeun, nami pikaresep kami pikeun anjing nyaéta Kira.

[awas-suksés]? Kira Éta mangrupikeun nami pondok, saderhana anu kadéngéna saé sareng diucapkeun lumayan leres. Upami anjeun henteu acan mendakan nami anu anjeun resep, kami nyarankeun anjeun namina anjing anjeun Kira. [/ Siaga-sukses]

Milarian nami kanggo piaraan anu sanés?

Upami anjeun resep pisan kana tulisan ieu, maka kami ngantepkeun anu sanés anu aya hubunganana sareng nami-nami piaraan alit anjeun. Kami yakin anjeun bakal cinta aranjeunna!

Upami anjeun resep tulisan lengkep ieu sareng ngaran anjing, didieu kuring mamatahan anjeun pikeun terus maca langkung seueur ngeunaan ngaran sato.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji