Ngaran barudak terkenal

Ngaran barudak terkenal

nu ngaran budak terkenal aranjeunna ngahasilkeun tren: henteu janten masalah yén urang nyarioskeun palaku, pamaén bal, supir Formula 1, jst. Dina garis ieu anjeun bakal mendakan daptar nami ieu anu bakal ngamungkinkeun anjeun milih anu pangsaéna pikeun murangkalih anjeun:

Daptar ngaran barudak kasohor

Exton Anjeunna putra pahlawan super Ironman, nyaéta, Robert Downey Jr.

Thiago, Mateo y Dukung Aranjeunna mangrupikeun 3 murangkalih pamaén bal anu kasohor Leo Messi sareng istrina Antonella Rocuzzo. Éta dianggap salaku footballer pangalusna di dunya.

Daniela Anjeunna mangrupikeun putri penyanyi David Bustamante sareng aktris Paula Echevarría. Sanaos aranjeunna katingalina siga Cocog Sampurna, aranjeunna tungtungna cerai di 2018.

Jaden Anjeunna putra Will Smith, sareng éta katingalina sapertos dua tetes cai.

Violet Anjeunna orok awéwé Ryan Reynolds (kami parantos ningali anjeunna dina pilem antihero Deadpool) sareng pamajikanana Blake Lively.

Myla, Lenny, Charlene y Leo Éta nyaéta 4 putra Roger Federer. Anjeunna pamaén tenis pangsaéna di lapangan ayeuna. Indung malaikat leutik ieu nyaéta Mirka.

Sean y Jayden Éta mangrupikeun nami barudak ti Britney Spears, penyanyi anu nyababkeun sensasi sababaraha taun ka pengker.

orson, Leonon y ava Aranjeunna mangrupikeun 3 barudak tina aktris Spanyol Paz Vega anu parantos urang tingali dina seueur pilem (sapertos dina sababaraha siri Netflix, sapertos OA).

urang suci, kaler y Chicago  nyaéta 3 nami anu dipilih Kim Cardashian pikeun murangkalihna.

AlejandroSergioMarco Éta mangrupikeun 3 nami anu rada klasik, tapi aranjeunna parantos modis sabab dipilih ku pasangan Pilar Rubio sareng Sergio Ramos pikeun murangkalihna.

Eva y Mateo. Dua putra Cristiano Ronaldo anu lahir di 2017. Éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun nami upami anjeun ngagaduhan kembar. Tapi Cristiano ogé ngagaduhan seueur murangkalih, anu namina parantos janten tren: Alana sareng Cristiano Rolando Jr.

Brooklyn, Harper y CruzAranjeunna mangrupikeun 3 barudak tina "Beckhams".

Charlotte Elizabeth Diane Éta mangrupikeun nami tilu, anu dipilih ku Kate Middleton pikeun putrina.

Frankie Éta mangrupikeun nami awéwé, ogé kawéntar pisan. Anjeunna janten langkung dikenal kusabab Will Kopelman sareng Drew Barrymore (salah saurang protagonis Charlie's Angels) milih anjeunna pikeun putri anu lahir di 2014.

Jacques y Gabriela. Dua nami ieu ogé parantos janten modis pisan kusabab Putri Cahrlene ti Monako sareng Pangeran Albert parantos milih aranjeunna pikeun murangkalihna.

Edith Vivian Patricia. Nami triple anu sanés kanggo ibu sareng bapak anu nganggap yén 2 saeutik. Khususna, éta dibawa ku putri anu diadopsi antara aktris kasohor Cate Blanchet sareng sutradara Andrew Upton.

Nacho y Olivia Aranjeunna budak lalaki sareng awéwé aktris Spanyol Amaia Salamanca sareng salakina Rosauro Vauro.

Alexander y Ella. George Clooney milih dua nami ieu pikeun murangkalihna (anu pang anyarna, sabab anjeunna ngagaduhan anu sanés)

Bear Éta nami awéwé pikeun aktris populér Kate Winslet (anu janten populér di Titanic) sareng Richard Branson.

Benyamin y Lumba-lumba. Lalaki-lalaki ti buruan Luis Suárez (pamuter Barca) sareng pasanganna Sofía Balbi.

penyanyi kasohor

Antonella. Éta nami anu dipilih Mónica Cruz pikeun putrina. Salaku panasaran, anjeunna kedah nganggo téknik inseminasi buatan kanggo gaduhna.

Zulu. Anjeunna mangrupikeun putri ti Antonio de la Rúa sareng desainer Daniela Ramos.

Lucas. Éta mangrupikeun nami klasik anu parantos modis deui. Anjeunna putra Patricia Conde sareng Carlos Seguí. Nanging, perkawinan maranéhanana henteu tiasa ngungkulan halangan sareng aranjeunna tungtungna misahkeun dina sababaraha bulan saatos nikah.

Amada Ngaran aneh anu dipilih ku Eva Mendes sareng Ryan Gosling pikeun putrina

Capri, Kebat y Leonardo Aranjeunna mangrupikeun 3 murangkalih anu kagungan Daniella Semaan sareng Cesc Fabregas, mangrupikeun bintang sepak bola anu caket, salah sahiji anu pangageungna sepanjang waktos.

Everly Dina waktos ayeuna anjeunna hiji-hijina putri Jenna Dewan sareng Channing Tatum; éta dianggap turunan Evelyn.

Pedro Éta sanés nami anu asli teuing, tapi éta kantos nyababkeun sensasi kusabab Manu Tenorio sareng istrina, blogger majalah "Hello" Silvi Casas, parantos milih éta pikeun putra aranjeunna.

Mia. Mia mangrupikeun lalaki tina mojang ti Perancis Perancis Griezmann, pamuter béntang usum kamari.

Dimitri y WyattAranjeunna dua murangkalih pasangan anu ikonik, Mila Kunis sareng Ashton Kutcher.

Silas randall Mangrupikeun nami majemuk pikeun budak anu dipilih ku Justin Timberlake sareng Jessica Biel pikeun cikalna

Joe. Gemma Mengua, anu ngojay terkenal ti Spanyol, milih nami ieu pikeun putrana.

Zaira, Enzo y Aitor nyaéta 3 nami anu dipilih ku pamaén bal Guti, anu nyiptakeun sajarah di tim Real Madrid.

Evelyn sen nami mojang na Emma Heming sareng Bruce Willis. Tapi sanés anak kahiji Willis anu jauh ti éta, nyatana, anjeunna parantos ngagaduhan 4 langkung deui sareng pasangan anu sanés. Ieu nami na: Mabel, Scout, Rumer, sareng Talulah.

Otis. Olivida Wilde sareng Jason Sudeikis mutuskeun pikeun masihan nami ieu ka orok anu dipibanda di 2014.

Sasha Anjeunna putra (enya, éta nami budak lalaki) Shakira sareng Piqué. Dina waktos ayeuna, anjeunna mangrupakeun budi dina olahraga anu sami sareng bapakna

Leo y Luna Éta dua nami Penelope Cruz, aktris Spanyol, bakal milih babarengan sareng salakina Javier Bardem.

jonathan rosebanks nyaéta nami orok umur 2 taun tina hubungan antara Anne Hathaway sareng Adam Shulman.

Ethel y Marnie Aranjeunna mangrupikeun dua murangkalih perkawinan Lily Allen ka salakina Sam Cooper.

as Éta nami anu dipilih Jessica Simpson sareng Eric Johnson pikeun murangkalih anu diarepkeun.

Mawar dorothy  Scarlett Johansson sareng salakina Romain Dauriac, mutuskeun bet dina nami majemuk anu wani ieu. Kami nembe terang yén pasangan éta dina prosés pipisahan.

Eissa. Ieu nami anu Janet Jackson pilih pikeun nyauran budak awéwéna.

Anjeun ogé kedah maca.

Kompilasi ieu tina ngaran budak awéwé jeung budak lalaki selebriti tiasa ngabantosan anjeun nyandak kaputusan. Salaku tambahan, urang ogé mamatahan anjeun ulah sono bagian tina Ngaran awéwé y Ngaran budak lalaki, kumargi di jerona anjeun bakal mendakan seueur nami anu dipikaresep. Anjeun ogé tiasa ngantunkeun ideu namina nyalira di handap.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

1 koméntar ngeunaan «Ngaran barudak terkenal»

Ninggalkeun comment hiji