Ngaran Arab pikeun lalaki sareng awéwé

Ngaran Arab pikeun lalaki sareng awéwé

Sejarah Semenanjung Iberia jelas ditandaan ku pangaruh Arab anu dilakukeun ti jaman baheula. Sareng éta urang Arab cicing sareng urang salami mangabad-abad. Nyatana, aranjeunna terang daérah ieu salaku Al Andalus. Ku jalanna waktos, éta atos janten bagian tina sajarah urang, sanaos kami parantos ngawariskeun sababaraha ciri budaya Arab, sapertos angka.

Upami anjeun ngarepkeun orok, kamungkinan pisan kami hoyong mendakan nami anu sanés, hal anu henteu kadéngé unggal dinten, yén anjeunna bakal resep pisan nalika anjeunna langkung sepuh. Dina budaya ieu urang tiasa mendakan séri panjang ngaran arab pikeun awéwé jeung lalaki pikeun alungan dina. Dina tulisan ieu kuring bakal nunjukkeun daptar conto:

Ngaran awéwé sareng awéwé Arab

Langkung seueur nami Arab pikeun lalaki sareng awéwé

Ngaran Arab dicirikeun ku aslina pisan; Anjeun ngan ukur kedah ningali daptar di handap ieu pikeun ngawujudkeunana. Sababaraha Muslim, sedengkeun anu sanésna tiasa ngagaduhan akar Maroko. Sateuacan milih nami naon waé pikeun budak leutik, moal ngaraos atos ningali kana hartos sareng asal na.

Tanpa ado salajengna, kuring ngungkabkeun daptar ngaran ngaran Arab awéwé.

Ti AJ

  • amal
  • ghaliya
  • Hungkul
  • Dima
  • Aéh
  • djamila
  • Hadia
  • Budur
  • jamillah
  • tujuan
  • Fadia
  • Hawaii
  • ashira
  • fatin
  • Basir
  • Gazbiya
  • Benazir
  • afra
  • Ngabuburit
  • gamila
  • Israél
  • Hala
  • Abda
  • Farida
  • Ésma
  • Fadwa
  • dione
  • Aanissa
  • Aliya
  • Amina
  • Daiza
  • Fizz
  • Ashia
  • Eris
  • Chiropodist
  • Jathbiya
  • Basma
  • huda
  • Adila
  • Jamila
  • Alia
  • Naék
  • edibe
  • ghada
  • hafsa
  • dalal
  • Farah
  • Dalia
  • Gauhar
  • Aisyah
  • Dhuha
  • houda
  • Jumanah
  • Hind
  • Amira
  • devra
  • Étana
  • Hadjara
  • azima
  • aber
  • hania
  • Hana
  • Faisa
  • bashira
  • Anisa
  • gulzar
  • Azhar
  • inas
  • Hosni
  • Haifa
  • arwa
  • Alina
  • Athyra
  • aya
  • gulnar
  • Galila
  • Fatimah
  • Tulung
  • Fatimah
  • ah maenya
  • baasima
  • Faraka
  • Dinner
  • ayab
  • Ihsan
  • Delia
  • arik
  • jalila
  • danima
  • Aaliyah
  • Halima
  • izdihar

Ti K- Z

  • Naila
  • Tahira
  • Keel
  • Muna
  • Sharifa
  • Nila
  • Ruba
  • Yasmine
  • Layla
  • Nara
  • Shakura
  • Nibaal
  • Méré
  • ruwa
  • Rasha
  • Ora
  • nakhla
  • Euweuh
  • Mona
  • Kamil
  • Ridwana
  • munira
  • Khodijah
  • Leila
  • Rand
  • Ramla
  • Lubna
  • lamya
  • Sahar
  • pinter
  • Kayra
  • karima
  • Zainab
  • latéfah
  • zaray
  • Midha
  • Rawya
  • Kayla
  • safiya
  • shadiya
  • krima
  • Reem
  • mumina
  • Nawrah
  • Raniya
  • Lulu
  • nezayem
  • Tulip
  • kralice
  • Rajiya
  • Salha
  • sawsan
  • Syaimaa
  • Nashida
  • Laila
  • Masuma
  • Bass
  • nadine
  • Najwa
  • Nadia
  • samina
  • nadra
  • karapihan
  • rasima
  • sakina
  • Sarah
  • Zahia
  • khadiga
  • zahira
  • Phila
  • Larissa
  • Lina
  • shazi
  • zubaida
  • Phedre
  • Rahat
  • Salem
  • Oriana
  • nadira
  • Rabi
  • Sabriyya
  • Malaika
  • wafiya
  • nasira
  • nasira
  • Neelam
  • muhsina
  • sakira
  • Yasmin
  • Sanya
  • Nawal
  • Kala
  • najma
  • Nadwa
  • kahima
  • lami
  • shahrazad
  • Leena
  • suraya
  • Nura
  • Rashida
  • pasisian
  • khalida
  • Maryam
  • salwah
  • Sula
  • Malika
  • Lamia
  • Mubin
  • Sabah
  • nashwa
  • Marwa
  • raissa
  • latifah
  • nazli
  • Maha
  • taliba
  • Shahiar
  • Sarua
  • Nava
  • rafaqa
  • mouna
  • kareemah
  • Zahida
  • Syafiqa
  • Sultana
  • Uzma
  • Tamina

Ngaran Arab pikeun lalaki

hartosna nami arab pikeun lalaki

Bisi anjeun milari ngaran arab pikeun lalakiKuring ogé parantos nyiapkeun daptar anu saé pikeun anjeun anu anjeun tiasa mendakan sagala rupa anu anjeun milari. Éta bakal ngabantosan anjeun ngagaduhan sudut pandang anu langkung ageung kana budaya Arab, sareng ragam anu langkung ageung nalika milih nami anu sampurna.

Ngaran Arab pikeun budak lalaki: Ti A - J

  • datangna dina
  • Ammar
  • hakim
  • Ghassan
  • Ésmail
  • Ilham
  • Ghalib
  • Lore
  • Abdul
  • Adel
  • Barack
  • ala
  • Jamal
  • Bilal
  • Ihsan
  • jalal
  • galal
  • Abbas
  • Nyetak
  • Junaid
  • Hamid
  • Ala al-Din
  • fuad
  • kuring Asin
  • Baqir
  • abd al-karim
  • Abd al-Hamid
  • Jafar
  • fihr
  • Hasib
  • Gabir
  • Mésér
  • Benjamin
  • Amjad
  • Ali
  • bunga
  • Abdur-Rasyid
  • Imad
  • guda
  • Abdullah
  • Allah
  • Fadi
  • Firdaus
  • bassam
  • Yuda
  • Baki
  • afzal
  • fadil
  • Isa
  • Ahmed
  • Akram
  • Asif
  • Adam
  • Adnan
  • Gamar
  • Azhar
  • Amal
  • Faris
  • Abd-al-Kader
  • Ibrahim
  • anise
  • ataullah
  • Jinx
  • fahad
  • Assad
  • Husain
  • Anwar
  • Atiya
  • Aziz
  • Hussein
  • Jinan
  • Boulos
  • sederhana
  • ayman
  • Jabar
  • Bulus
  • Abu
  • Aali
  • Farah
  • Dawud
  • Amir
  • hafiz
  • Basil
  • Harun
  • Hamed
  • Akeem
  • aqil
  • Bahadur
  • Abu al-Fadl
  • iskandar
  • Diya
  • abd al-aziz
  • Jabril
  • Haider

Ti K- Z

  • Mansoor
  • Wahed
  • Tahmid
  • saiful
  • Sani
  • Karim
  • wafi
  • saddam
  • malak
  • Munir
  • shareef
  • Saleem
  • Musa
  • Khalid
  • samad
  • Alus
  • Rashad
  • Sa'di
  • Mansoor
  • Talat
  • kandungan
  • mufaddal
  • sahid
  • Shad
  • Salah
  • Mohamed
  • Qusay
  • Tarika
  • Takdir
  • Ngangkat
  • Mubin
  • Uthman
  • Qadir
  • bias
  • Shakur
  • Sameer
  • Rabi
  • Umur
  • Sultan
  • Rozak
  • Youssef
  • Ras
  • Euweuh
  • shahzad
  • malik
  • shukri
  • Samir
  • mazin
  • Usama
  • Walid
  • Mohammed
  • Sabah
  • Khalifa
  • Ahli
  • paku
  • Tayéb
  • rahman
  • tengah hat
  • Saleh
  • Syamsuddin
  • osama
  • Nader
  • Wasim
  • Taha
  • Rosul
  • mostafa
  • Thamir
  • Nasib
  • Mahmood
  • Omar
  • Kang Sabri
  • maram
  • tamid
  • Kamal
  • salil
  • Mahdi
  • waqar
  • Ramadan
  • Mehmood
  • Wadud
  • Latif
  • Mukhtar
  • Umar
  • Mustafa
  • Khayrat
  • ridha
  • Shakir
  • neuteup
  • Solomon
  • Mumtaz
  • Kareem
  • Muhsin
  • jarang
  • Mahmoud
  • Goyangel
  • sumanget
  • Syarif
  • Riaz

Naha anjeun acan milih nami Arab pikeun budak lalaki atanapi awéwé?

Dina halaman wéb ieu kuring nunjukkeun anjeun sababaraha pilihan sahingga anjeun tiasa mendakan Ngaran Arab atanapi Muslim kanggo orok, sahingga anjeun tiasa nyandak kaputusan tanpa ngahesekeun hirup anjeun. Anjeun ogé tiasa ningali téks anu sanés dimana anjeun tiasa mendakan nami sanés dina basa sanés:

Upami tulisan ieu dipikaresep ku anjeun, tapi tetep anjeun henteu resep nempatkeun nanaon Ngaran Arab, lebet kana basa séjén pikeun mendakan langkung seueur pilihan.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji