Hartosna Éster atanapi Éster

Hartosna Éster atanapi Éster

Éta mangrupikeun nami anu pikaresepeun sareng ramah. Kapribadianana dumasarkeun kana hal-hal saderhana. Anu paling dipikaresep ku Ester sami sareng anu dipikahoyong ku saha waé di dunya, tapi nalika damel anjeunna bakal payun payun dina séktor di luar perusahaan anu didirikan. Terus maca upami anjeun hoyong terang sadayana ciri sareng detil na, ogé dimana asalna sareng naon ari éta hartina ngaran Éster.

Hartosna Elena

Hartosna Elena

Elena mangrupikeun nami awéwé anu dicirikeun ku kréatipitasna hébat. Anjeunna teras-terasan ngabaru, anjeunna resep ngalakukeun hal-hal anyar sareng anjeunna mikeun sagala hal pikeun batur. Anjeunna moal bosen: anjeunna bakal teras-terasan milarian cara énggal pikeun ngahontal cita-citana. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan hartosna Elena, urang ngajak anjeun teraskeun maca.

Hartosna Enrique

Hartosna Enrique

Enrique mangrupikeun nami tradisional anu saderhana, salah sahiji ti saderek hirup. Sareng ciri anu sami aya hubunganana sareng lalaki anu nganggona. Lalaki ieu ngan ukur ngagaduhan hiji tujuan: kéngingkeun padamelan anu ngamungkinkeun anjeunna nyéépkeun artos, pasangan anu mikanyaah anjeunna sareng tanggung jawab anu minimum. Upami anjeun hoyong terang kapribadian na hartosna Enrique, teraskeun maca:

Hartosna Emily

Hartosna Emily

Emily mangrupikeun nami anu dicirikeun ku gaduh kaéndahan anu unggul, anu bakal nimbulkeun pilem-pilem romansa anu urang tingali nalika urang alit. Pikeun terang sacara rinci sadaya simbulna, boh etimologi, asal, kapribadian, sareng hartosna Emily, urang ngajak anjeun pikeun teraskeun maca:

Hartosna Erika

Hartosna Erika

Ngaran ieu panasaran pisan, kumargi kapribadian na teu aya hubunganana sareng naon hartosna. Rujukan nunjukkeun yén éta mangrupikeun nami anu aya hubunganana sareng kaendahan, sanaos aya hubunganana sareng kabagjaan sareng wasiat hirup. Erika hartina "putri" sanajan manehna boga kapribadian rada serius. Urang kudu loba ngabejaan Anjeun tentang Maksud Erika.

Hartosna Emma

Hartosna Emma

Seueur awéwé henteu hoyong ngandelkeun saha waé dina kahirupanna, aranjeunna merjuangkeun hak-hakna sareng ngalakukeun anu teu mungkin pikeun aranjeunna. Aranjeunna sanggup ngawangun masa depan anu stabil, sareng anu leres mah namina nyalira ngabantosan aranjeunna pikeun ngalakukeun éta. Sareng ieu anu kajantenan ku nami anu urang sampikeun ka anjeun di dieu. Baca deui pikeun terang sadayana tentang anjeunna Makna Emma.

Hartosna Eduardo

Hartosna Eduardo

Sababaraha lalaki ngagaduhan sajarah anu panjang anu aya hubunganana sareng ambisi sareng kareueus, anu aya hubunganana sareng tapak suku anu ditinggali ku karuhun urang di planét. Nalika urang resep ngajaga sadaya nilai kuno, hartos tina nami-nami ieu diturunkeun turun-tumurun. Waktos ieu kami ngenalkeun anjeun kana salah sahiji nami ieu. Urang bakal nganalisis sacara rinci hartosna nami Eduardo.

Hartosna Elizabeth

Dina sababaraha waktos, upami mendakan nami dina basa Spanyol pikeun putra, urang langkung resep bet ka lalaki dina basa séjén. Sareng aya seueur variasi upami urang ngalakukeun cara kieu. Di dieu urang bakal ngajarkeun anjeun sadayana ngeunaan anjeunna hartosna nami Elizabeth.