Ngaran Yunani pikeun awéwé sareng lalaki

Ngaran Yunani pikeun awéwé sareng lalaki

Upami anjeun dugi ka jauh ieu, éta kusabab anjeun ngarasa panasaran ngeunaan basa Yunani nalika nyebatkeun nami putra atanapi putri anjeun sareng diajar naon-naon ngeunaan nami-nami ieu atanapi kéngingkeun ideu énggal narik perhatian anjeun. Seueur kolot anu ragu pisan sateuacan namina murangkalih sareng kadua ibu sareng bapak sering nyandak seueur pamikiran sateuacan nyandak kaputusan penting ieu.

Dina jaman ayeuna kanyataan milih nami dina basa parantos seueur kajantenan Yunani. Penting pisan pikeun milih nami anu pas pikeun orok urang, éta sababna seueur kolot mutuskeun milih nami éta saatos aranjeunna ningali raray putra atanapi putri pikeun leres ngaitkeunana sareng penampilanna.

Langkung seueur nami Yunani

Salajengna dina tulisan ieu anjeun bakal ningali anu pangsaéna Ngaran Yunani pikeun awéwé sareng lalaki, sababaraha anu langkung modéren sareng anu langkung lami, tapi khususna masing-masing diantarana berharga. Upami anjeun resep kana saran kuring, anjeun tiasa teras-teras nambihan sentuhan kreativitas sahingga antara anjeun sareng pasangan anjeun tiasa milih nami anu pangsaéna pikeun orok anjeun.

Naha kuring kedah milih nami aslina pikeun orok, budak awéwé atanapi budak lalaki?

Utamana, éta bakal penting pisan anjeun terang bagian ageung nami kanggo budak awéwé sareng budak lalaki anu urang sadayana tiasa terang dina basa Spanyol sareng anu asalna tina grigo. Kekaisaranna ngagaduhan pangaruh anu hébat, dina cara anu sami sareng basa Latin atanapi Ibrani tina basa Spanyol. Upami urang langsung ka basa ieu, urang bakal perhatoskeun yén urang bakal ningali nami anu mirip pisan sareng Spanyol, sareng seueur deui anu asli anu aranjeunna bakal kaget.

Di sisi anu sanésna, kuring kantos janten anu kuring langkung resep pilih ngaran anu béda pikeun orok (mojang atanapi budak lalaki) sareng éta tiasa masihan anjeun kapribadian anu unik pisan ti menit kahiji. Maksad abdi, ngamimitian hirup kalayan nami anu menonjol tina sesa nami anu parantos dianggo bakal ngajantenkeun murangkalih ageung nangtung ti sésana.

La basa Yunani, anu sajarahna bakal teras ditandaan ku mitologi para déwa, asalna tina kulawarga basa Indo-Éropa anu hadé. Dina momen-momen ieu anjeun ngan ukur bakal mendakannana di Yunani, tapi, di jaman kuno dugi ka Romawi sumping mendominasi bagian ageung Éropa.

Ngaran Yunani pikeun lalaki

Pikeun ngamimitian, kuring ngantunkeun anjeun daptar anu saé sareng seueur ideu anu tiasa dipilih Ngaran Yunani pikeun lalaki upami orok anu badé dikandung téh budak lalaki.

Ngaran Yunani pikeun lalaki

Ti A dugi ka J

  • georgios
  • Acis
  • giogio
  • Calixtus
  • Andreas
  • iason
  • Pilipus
  • Dionysus
  • ios
  • gavril
  • argyris
  • Hagios
  • Elias
  • gregories
  • AJAX
  • Éfstathios
  • poto
  • Photios
  • aristotelis
  • Gerasimos
  • Delphi
  • Emily
  • charalampos
  • calgero
  • Dorotheos
  • alfa
  • Andru
  • Akakios
  • daymon
  • Injil
  • Giorgos
  • Eros
  • Dyonysios
  • bantuan
  • alexio
  • aderito
  • anargyros
  • Ioannis
  • Philippos
  • Aleko
  • Adapa
  • Alexis
  • Agapians
  • Acheron
  • Chrysantos
  • Alexander
  • angelos
  • eudor
  • Aniketos
  • Cyril
  • joannes
  • ate
  • Astro
  • Gus
  • Dorotheus
  • estevao
  • Dimitrios
  • Klausa
  • demetrius
  • Ambros
  • Athanasios
  • Anastasios
  • kamilus
  • Abderus
  • Ambroggio
  • Achilles
  • rasul-rasul
  • Kadés
  • Garing
  • Dimosthenis

Ti K dugi ka Z

  • pavlos
  • Mihail
  • Pieter
  • Spyro
  • Zeno
  • Konstantinos
  • Kelautan
  • Nikolas
  • Zinon
  • pierre
  • Serapheim
  • Kristus
  • petar
  • Panagiotakis
  • daisy
  • clark
  • Theodoros
  • Nicholas
  • Thanassis
  • omega
  • mihalis
  • Thanos
  • kyros
  • éta kuda jangjangan
  • yorgos
  • Vlasis
  • Pilipi
  • Proteus
  • Spiridon
  • Vassilis
  • Sokratis
  • Spiros
  • tapi
  • tripon
  • Melesian
  • Moor
  • Leonidas
  • Midas
  • Nestor
  • nikoremos
  • yianni
  • Matthias
  • Nicoderm
  • Kyriacs
  • Léngkah
  • minos
  • Vangelis
  • Plato
  • Lavrentians
  • panagiotis
  • stahits
  • Nicholas
  • Lysander
  • stamatios
  • Laertes
  • Neophytos
  • sotirios
  • Pluto
  • Stefanos
  • Thomas
  • Orion
  • tinggaleun
  • Kaén
  • Tasos
  • Petros
  • Vasilios
  • Kristen
  • Otis
  • Macaries
  • kyriakos
  • lenan
  • markos
  • Leandros
  • Michael
  • Marios

Ngaran Yunani pikeun awéwé

awéwé Yunani

Upami anjeun bakal gaduh awéwé awéwé, kuring ngantunkeun anjeun di handap daptar sareng seueur conto Ngaran awéwé Yunani.

Ti A dugi ka J

  • Jarawat
  • krisan
  • Athanasia
  • Irya
  • Chara
  • Ephimia
  • Agatha
  • denae
  • Géorgia
  • Éléna
  • clea
  • amaranda
  • agna
  • Corinne
  • Eos
  • Amaltia
  • Elianne
  • Cikadu
  • Eula
  • haldis
  • elefteria
  • Dora
  • inesa
  • Glykeria
  • cailey
  • airla
  • Carissa
  • Anna
  • Basel
  • erma
  • celand
  • Elizabeth
  • Alexandra
  • abdera
  • candra
  • Hera
  • Élani
  • Justin
  • Delia
  • Elise
  • argy
  • irian
  • Alexandrite
  • Irena
  • Agnek
  • clymene
  • Alisha
  • Demi
  • halina
  • Elephtheria
  • angeliki
  • Diana
  • adamantine
  • Aidoios
  • Elearia
  • lola
  • hyades
  • aminta
  • Doralia
  • Pingsan
  • Gredel
  • Charon
  • Carlyn
  • Astra
  • anatola
  • Agape
  • Kanggo anjeunna
  • Dorea
  • Alannis
  • acanta
  • joanna
  • dorienne
  • eftychia
  • Phoebe
  • antia
  • agafia
  • efthalia
  • nyesa
  • alétea
  • Anastasia
  • Héy
  • agave
  • ismene
  • Jacinda
  • evgenia
  • Caahlia
  • Étra
  • iraha
  • Calantha
  • Philippa

Ti K dugi ka Z

  • Méré
  • Triana
  • Selina
  • Marika
  • Malissa
  • lalita
  • Lenore
  • Martha
  • mélor
  • Koréna
  • kyveli
  • zinovia
  • Thera
  • Melanthe
  • Sophia
  • Nikolata
  • Nengsana
  • Timone
  • Katerina
  • koralia
  • leitha
  • Natase
  • Petra
  • Minta
  • carlyn
  • korina
  • xene
  • Marianna
  • Thalia
  • phaedra
  • meggy
  • Louisa
  • katina
  • Kynthia
  • paraskeve
  • Nyla
  • Langkung ageung
  • kriska
  • Pantéa
  • Cleopatra
  • Katharine
  • Kolét
  • lais
  • Kassandra
  • Piala
  • Rhea
  • pelagia
  • Nemesis
  • sotiria
  • sybella
  • Thekla
  • Olympia
  • panagiota
  • Thaisa
  • Selene
  • Liga
  • Falkland
  • Odelle
  • Luigi
  • nefeli
  • Karis
  • Venus
  • Stephenie
  • neola
  • Paraskévi
  • Varvara
  • Lux
  • Phila
  • kaly
  • Theodora
  • Nike
  • Konstantin
  • tasia
  • Sibyl
  • Marlas
  • Olesia
  • Marjorie
  • Tasoula

Ngaran anu hadé pikeun Déwi Yunani sareng Déwa

dewa Yunani

Hal anu sering dicirikeun budaya Yunani nyaéta, tangtosna sareng tanpa ragu, mitologi. Aranjeunna ngagaduhan Gusti pikeun ampir ampir sadayana: Karajinan, cinta, matahari, laut, jsb. Di dieu di handap anjeun gaduh kompilasi anu hébat pikeun nami déwi Yunani sareng déwa yén anjeun bakal cinta. Wisata ka Olympus!

 

  • Venus
  • Aphrodite
  • Ares
  • aigidios
  • Alathea
  • Theos
  • Apollinaris
  • Mars
  • alala
  • Cytheria
  • Enyo
  • alpheus
  • Poseidon
  • achelous
  • Henteu
  • Hygeia
  • ayad
  • Zinaida
  • Zéléna
  • Ngawula ka éta
  • Aniol
  • anusia
  • dewi
  • Juno
  • Ceres
  • artemas
  • kairos
  • auzrial
  • Hipnos
  • Aesculapius
  • palaemon
  • Alethia
  • Zeus
  • gaea
  • croce
  • Demeter
  • Tamesis
  • Asclepius
  • Ilitya
  • alayla
  • Hephaestus
  • Kloris
  • Apollo
  • Atlanta
  • Kelas
  • Thekla

Naha anjeun parantos milih nami dina basa ieu?

Sakumaha biasa, kuring ngadukung ragam budaya dina blog ieu. Upami anjeun parantos atos milih nami kanggo orok anjeun atanapi upami anjeun henteu acan, kuring ogé nyarankeun anjeun ngalangkungan sésa tulisan pikeun milari akar nami anu sanés dina basa sanés. Kuring yakin anjeun bakal bogoh ka aranjeunna sareng aranjeunna bakal kaget, sabab dina sababaraha kasus aya nami anu leres-leres aya hubunganana.

Upami anjeun resep tulisan ieu ngeunaan ngaran Yunani, Kuring mamatahan anjeun ngalangkungan bagian ieu pikeun neraskeun maca ngeunaan hal éta ngaran basa séjén.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji