Ngaran budak lalaki jeung awéwé Mesir

Milih sakaligus nami anu bakal cocog pikeun orok anjeun tiasa janten tugas anu sesah. Upami urang nambihan ieu yén anjeun panginten ngagaduhan bénten sareng pasangan nalika milih nami atanapi anjeun ngagaduhan sababaraha pilihan, tugas milih nami tiasa mangbulan-bulan.

Dina jaman ayeuna, ibu sareng bapak milari nami aslina supados murangkalihna leres-leres gaduh kapribadian anu luar biasa, sabab éta kadang milari nami dina basa anu sanés, sapertos Mesir, Supados orok tiasa bénten ti menit mimiti lahir.

Upami naon anu anjeun milari ayeuna Ngaran Mesir pikeun awéwé sareng lalaki, naha éta déwa modéren, kuno, lucu, langka atanapi mitologis, jelas yén tulisan ieu disiapkeun pikeun anjeun, sabab di jerona anjeun bakal mendakan daptar nami anu saé upami bakal terang langkung seueur perkawis nami Mesir .

Ngaran Mesir pikeun awéwé

Upami anu anjeun pikahoyong nyaéta awéwé, jelas yén anu anjeun milari mangrupikeun nami awéwé. Terus maca pikeun henteu sono detil tina daptar Ngaran Mesir pikeun awéwé.

awéwé Mesir

  • Tauret
  • Niut, anu ngalambangkeun "euweuh."
  • Neb, ngagambarkeun alam.
  • Astarte
  • Amunét
  • Ummu
  • Heget
  • ahmose
  • Olympia
  • Nefertiti, anu hartosna "kageulisan aya di dieu"
  • Yanara
  • Heuh
  • edjo
  • Kiki
  • serq
  • Hate
  • Kissa
  • Uatchit, anu hartosna "suci"
  • Heqat nyaéta déwi anu ngagambarkeun kasuburan
  • Memphis, anu hartosna "tigress."
  • Mehet Weret
  • Napatis
  • Renénét
  • epi
  • Mout, hartosna "gagabah"
  • ISIS
  • Neferu
  • Mandisa
  • Keket, ngagambarkeun peuting
  • sakhmet
  • ahhotep
  • Kama
  • Kiya
  • nailah
  • herneith
  • Anath
  • Berenice
  • Uadjit, "oray"
  • zaliki
  • Nekhbet
  • ngukur
  • Mehturt
  • Bastet
  • Nefertari
  • arsinoe
  • Annipe
  • weretyamtes
  • Tueris, «bek indung»
  • tiye
  • Cleopatra
  • Nubia
  • Neith, ngalambangkeun maot
  • mentuhotep
  • kacang
  • Hatshepsut, anu hartosna "wanoja wani"
  • Kawit
  • Hekit, anu hartosna "meriah"
  • Merittes
  • eboni
  • Naunet
  • Heeh
  • sacmis

Ngaran Mesir Jalu

Di sisi anu sanésna, upami naon anu anjeun badé ngagaduhan nyaéta murangkalih sareng anjeun masih ragu naon anu disebatna, tong sono kana detil tina daptar ieu kalayan Ngaran lalaki Mesir.

  • Fenuku, hartosna "magrib"
  • Jabari
  • Ishaq
  • jafari
  • Khalfani anu hartosna "satia kana aturan"
  • gyasi
  • Donkor, "menak"
  • Naon B
  • Badru
  • otah
  • Amsu
  • Zuberi
  • Makalani, hartosna "jalma anu nyanyi ku nyerat
  • mrsrah
  • kamuzu
  • Fadil, "loma"
  • Bes
  • jumoke
  • feyang
  • Akil
  • kabiasaan
  • Dakarai
  • Odion
  • omari
  • Nizsm
  • ngagunakeun
  • Khalid
  • kazemde
  • Ode, anu hartosna "musafir"
  • Cigaru
  • Akhenaten, anu hartosna "satia ka Aten"
  • eboni
  • sekani
  • Musa
  • Saudi
  • nkuku
  • Chisise, "disumputkeun"
  • Punten
  • moswen
  • Ramses
  • Chenzira
  • Azizo
  • sabola
  • adofo
  • radames
  • Re, hartosna "jalma anu nyaangan"
  • Chafulumisa, hartosna "gancang"
  • Lukman
  • Najja
  • hag
  • kosei
  • Lisimba, anu hartosna "pemangsa"
  • Matsimela
  • Abubakar
  • minkabh
  • Hanif
  • Tumaini
  • hakizimana
  • Apofis
  • husani
  • bankole
  • adeben
  • Aten
  • Abasi, "ketat"
  • Tarika
  • Muslim
  • Aswad
  • teremun
  • mukhwsna
  • Yafeu
  • Khnum
  • madu
  • maskini
  • Membis
  • osahar
  • gahiji
  • Hondo
  • Bomani

Nami déwa Mesir

firaun sareng déwa Mesir

Budaya Mesir ngagaduhan basa anu kagolong kana basa-basa Afro-Asia sareng anu ngiringan basa-basa sanés sapertos Demotik atanapi Koptik sareng parantos mangabad-abad mangabad-abad mangrupikeun sajarah mitologis anu hébat di mana déwa sareng déwi maréntah, salaku ogé firaun anu dikubur dina piramida.

 

Sadaya tradisi na ngagaduhan hartos khusus, sapertos sadayana nami anu aranjeunna anggo, anu kuring ngajarkeun anjeun di handap:

  • Anubis
  • ISIS
  • Horus
  • Neftthys
  • Nekhbet
  • keb
  • Sekhmet
  • ngukur
  • Osiris
  • Hor
  • Amon
  • Setel
  • Hathor
  • Ra
  • Tatenen
  • Bastet
  • kacang
  • cmun
  • Thot
  • API
  • Anuket

Sanaos kuring ngarepkeun tulisan ieu parantos ngabantosan anjeun nalika milih nami kanggo orok anu anjeun di jalan ogé ngabantosan supados anjeun terang langkung seueur perkawis Mesir, Kuring mamatahan anjeun pikeun nganjang ka sésa tulisan nganggo nami dina basa sanésna sahingga anjeun tiasa milih persis nami anu anjeun milari.

Upami anjeun resep tulisan ieu ngeunaan sadayana ngaran Mesir yén kami parantos namina anjeun, anjeun moal sono di handap sadayana anu tiasa anjeun baca dina katégori basa séjén. Kami yakin yén anjeun tungtungna bakal tiasa mutuskeun nami anu sampurna pikeun orok lalaki atanapi awéwé anjeun.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji