Veronica hartosna

Veronica hartosna

Legenda kota tiasa janten alesan pikeun popularitas nami tertentu. Ieu kasus Verónica, awéwé anu… ogé, henteu tiasa dijelaskeun ku sababaraha kecap. Kanyataanna nyaéta ayeuna éta salah sahiji anu paling dipilih ku ibu-ibu anu nyarios Spanyol. Kunaon Dina tulisan ieu kami bakal nyaritakeun sadayana ngeunaan asal na hartosna Veronica.

Naon hartosna nami Verónica

Veronica hartina "Wanita Victorious". Éta ngarujuk kana kasuksésan pribadi sareng propésional, sareng persis hartosna sami sareng nami Victoria, anu tiasa dibaca di dieu.

La kapribadian veronica urang deukeut ka batur. Anjeunna awéwé anu ngahontal saha waé anu meryogikeunana. Anjeunna resep ngabantuan jalma miskin sareng resep pisan, janten anjeunna bakal seueur réncang dina hirupna.

Veronica hartosna

Di tempat damel, Verónica mangrupikeun awéwé anu saderhana pisan anu raoseun di bumi, janten anjeunna bakal milarian padamelan anu henteu meryogikeun mobilitas. Kusabab anjeunna resep masak, kageulisan sareng karajinan, anjeun sigana bakal ningali anjeunna ngadamel blog ngeunaan topik ieu. Salaku tambahan, anjeunna milarian kamerdékaan kauangan, janten bosna nyalira sareng ngalaksanakeun padamelanana sacara profesional ti bumi.

Dina kahirupan cinta anjeun, Veronica bakal pendak sareng seueur lalaki dina vidéo naa, janten awéwé sapertos gaul. Nanging, henteu sadayana bakal cocog sareng karakterna, sareng anjeunna henteu ngalakukeun definitif dugi anjeunna yakin yén anjeunna kedah nyandak léngkah pikeun mapag.

Kalayan kulawarga, nami anu meunangna ngamajukeun kamampuanna janten kapala kulawarga, anu ngadidik murangkalihna sareng mangrupikeun sumber pendapatan utama di bumi. Anjeun bakal diajar seueur ngeunaan blogging sareng ngawangun hubungan sareng réncang industri anu bakal ngajantenkeun anjeun dikenal sareng janten terkenal. Salaku tambahan, anjeunna ngarahkeun tugas rumah tangga kalayan bantosan murangkalih sareng salakina, anu panginten namina Carlos.

Asalna atanapi etimologi Verónica

Ngaran anu dibéré feminin ieu asalna tina basa Yunani, husus asalna tina kecap Berenice, anu dina gilirannana asalna tina Ferenike, dialék Makédonia. Hartina nyaéta "Wanita anu Menang", sakumaha anu disebatkeun dina awal tulisan. Éta ngahontal difusi dina Abad Pertengahan.

Titik sanés anu parantos ngajantenkeun nami janten awéwé kawéntar anu aya dina kaca spion tengah wengi. Awéwé anu upami anjeun nyebatkeun anjeunna ngalangkungan ritual anu anéh, tiasa ngenalkeun dirina sareng ngalakukeun tindakan anu teu disangka-sangka. Ieu tetep janten legenda kota.

Para wali lumangsung dina bulan Juli, dina tanggal 9. Anu diminutif anu paling dikenal nyaéta Vero. Teu aya bentuk lalaki.

Kumaha anjeun ngejah Veronica dina basa sanés?

Kusabab éta muncul sacara bertahap sateuacan Kakaisaran Romawi, sababaraha variasi éjahan parantos kabentuk dina basa sanés, anu nimbulkeun anu urang terang ayeuna.

  • Dina basa Perancis anjeun bakal pendak Veronica.
  • Dina basa Inggris ditulis Veronica, sapertos dina basa Itali.
  • Dina basa Jerman ditulis Veronika.

Naon jalma anu dikenal anu aya sareng nami Veronica?

Aya ogé awéwé kasohor anu janten populér ku nyebut dirina sorangan.

  • Aktris kasohor anu meunang opat penghargaan Goya, Veronica Forqué.
  • Panulis Veronica roth, anu nyerat saga Divergent.
  • sérial Tipi Veronica Mars.

Upami anjeun parantos mendakan tulisan ieu ngeunaan hartosna Veronica, teras kuring nyarankeun anjeun nganjang sadayana ngaran anu dimimitian ku V.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji