Hartosna Vanessa

Hartosna Vanessa

Egocentrically romantisIeu Vanessa, jalma anu bakal teras-terasan bajoang pikeun ngalakukeun naon anu anjeunna pikirkeun leres sanaos kadang ngakibatkeun musibah mutlak, tong lirén maca ngeunaan nami menarik ieu, étimologi na bakal kaget anjeun.

Naon anu tiasa dicarioskeun ku nami Vanessa?

"awéwé sia" jeung sarupa jeung  ngaran lalaki FernandoPanasaran, nami ieu sanés asalna tina basa Latin, tapi aya detail anu narik perhatian urang pisan.

Salawasna pusat perhatian saolah-olah éta adonis, mandiri lahir pikeun dirina, anjeunna peryogi cinta sareng kalembutan, perhatian sareng kontak sacara teras-terasan janten senang, bageur, bénten sareng pikaresepeun, jalma anu terang dirina satuju yén aranjeunna moal tiasa aya dua awéwé anu sami anu pastina anjeun moal miceunan waktos.

Sacara rajin Vanessa nyaéta jalma anu henteu lirén cobian cara bisnis énggalAnjeunna tiasa ngerjakeun tanpay dugi ka mendakan padamelan anu paling nguntungkeun anjeunna, boh sacara finansial atanapi inteléktual, anjeunna mangrupikeun pagawé tim anu saé sareng padamelna atanapi kolega na sok senang ku cara damelna. Gaduh hadiah kapamimpinan; Upami anjeun ngatur pikeun ngahontal posisi penting dina perusahaan, moal aya anu tiasa ngeureunkeun anjeun; Anjeun bakal tiasa ningkatkeun kinerja perusahaan sareng bos anjeun bakal bagja pisan ku padamelan éta

Nalika anjeunna murag asih, anjeunna ngalakukeun éta pikeun hirupna ngabentuk kulawarga anu bakal dijagaan dugi ka tungtungna, pendidikan barudakna bakal salawasna kabuka, ku cara liberal sareng ngantepkeun cita-cita sareng ideu na ngapung ka luhur , salawasna tanpa maksakeun aranjeunna. henteu halangan di jalan. Salah sahiji sipat anu paling penting tina cara hirup anjeun nyaéta kamampuan nempatkeun kabutuhan batur sateuacan anjeun, sareng ieu tiasa nyababkeun anjeun sababaraha masalah anu sanés.

Étimologi atanapi Asal Usul Vanessa

Sabalikna tina kapercayaan umum yén nami ieu asalna tina basa Latin, asal na tina panulis Inggris Johnatan Swift ngadugikeunana dina salah sahiji novelna dina abad ka-XNUMX sareng ngantepkeun muridna Éster maca éta pikeun kahiji kalina.

Anu urang terang nyaéta éta Vanessa dumasar kana dua istilah, Aranjeunna ngamimitian nami tukang muridna Esther Vanhomright sareng Essa Hypocristic di sababaraha nagara anu nyarios basa Inggris.

Urang tiasa mendakan éta ku diminutive sayang tina Vane.

Kumaha urang tiasa mendakan nami Vanessa dina basa sanés?

Vanessa mangrupikeun nami anu kawilang ngora janten anjeunna henteu ngagaduhan waktos kanggo gaduh variasi panulis dina basa anu béda, nami anu saenyana dugi ka dijaga éndah.

Naon anu kawéntar tiasa urang pendak sareng nami Vanessa?

Kami gaduh daptar panjang awéwé anu nyandak nami hébat ieu ka luhur.

  • Aktris anu dipikaterang sareng dipikacinta Vanessa guzman.
  • Sugan kirang dikenal tapi sami-sami bakat Vanessa Hudgens.
  • Vanessa l carlton Awéwé hébat anu bakti hirupna pikeun seni sareng musik.

Sanaos urang caket kana hurup terakhir kamus masih seueur ngaran kalayan hurup V.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

1 koméntar ngeunaan «Hartosna Vanessa»

Ninggalkeun comment hiji