Hartosna Silvia

Hartosna Silvia

Babaturan ngaran intim alam, asal anu muncul ti leuweung leuweung dina basa Latin. Éta mangrupikeun hal anu nyarios seueur ngeunaan kapribadianana, sakumaha anjeun bakal ningali engké. Dinten ieu kuring ngajelaskeun sadaya inpormasi ngeunaan étimologi sareng hartosna Silvia.

Naon hartosna nami Silvia

Silvia hartina "Awéwé anu hirup di leuweung". Mangrupikeun nami anu resep ka alam, anu parantos hirup sauyunan sareng tatangkalan sareng sasatoan.

La Kapribadian Silvia urang manehna romantis pisan sareng satia, tapi rada polos. Maka, kadang-kadang anjeunna katipu sareng biayana pikeun méréskeunana. Anjeunna lumayan pinter ngahampura batur. Sareng rerencanganna anjeunna nyobian ngajaga hubungan sanaos ti kajauhan, khususna ayeuna ku gampangna téknologi anyar. Pikirkeun yén hirup tanpa babaturan anu biasa henteu sami, sapertos aranjeunna nyiptakeun nami-nami anu sanés sapertos Francisco.

Hartosna Silvia

Di tempat damel, normal pikeun milari diri Silvia dina padamelan dimana anjeunna langsung ngabantosan anu paling miskin, sapertos dapur sup, LSM, sareng anjeunna bahkan tiasa angkat ka tempat anu jauh salaku misionaris. Ngaraos anjeun ngabantosan anu paling meryogikeun anjeun bakal ngajantenkeun anjeun langkung saé, khususna mikir yén anjeun ngabantosan dunya janten sakedik langkung saé. Éta mangrupikeun hal anu Martín ogé saé pisan (tingali hartos).

Kusabab kitu, dina hubungan mungkin nami anu pangsaéna pikeun anjeunna nyaéta Martín nyalira. Upami henteu, satengah langkung saé anjeun bakal aya dina profesi na, sabab upami aranjeunna ngumbara Silvia Anjeun moal hoyong dipisahkeun, janten milarian cinta sareng mubaligh anu sanés mangrupikeun kahoyong anu paling anjeun pikahoyong.

Kalayan kulawarga, ti umur 40 taun Silvia mutuskeun balik ka imah ngagaduhan murangkalih. Nyiptakeun kulawarga tradisional ogé mangrupikeun tujuan anjeun. Ajar aranjeunna kaunggulan tina jujur ​​sareng bageur sahingga warisanna ngabantosan jalma miskin terus.

Asalna atanapi etimologi Silvia

Asal muasal nami awéwé ieu dina basa Latin. Étimologi na aya hubunganana sareng alam, sareng leuweung sareng tangkal leuweung. Éta asalna tina kecap Silva. Sigana kuring pribadi salah sahiji asal muasal anu paling berharga anu tiasa dipasihan nami.

Para wali lumangsung dina bulan Nopémber, dina kaping 3. Aya sababaraha diminutif sapertos Sil, varian sapertos Silvana sareng versi maskulinna, Silvio.

Kumaha anjeun ngejah Silvia dina basa séjén?

Aya seueur basa anu ditulisna sami.

  • Dina basa Inggris, Italia sareng Jerman, ditulis sapertos dina basa Spanyol, Silvia.
  • Dina basa Perancis anjeun bakal pendak Sylvie.
  • Dina basa Rusia ditulis Sylvia.

Naon jalma anu dikenal aya anu namina Silvia?

  • Silvia Navarro nyaéta saurang aktris anu kawéntar di Méksiko.
  • Silvia Perez Cruz (penyanyi)
  • Silvia Intxaurrondo (wartawan)
  • Silvia Abasikal (aktris)

Pidéo ngeunaan hartos Silvia

Upami anjeun mendakan tulisan ieu ngeunaan hartosna Silvia, teras kuring nyarankeun yén anjeun nganjang ka bagian tina ngaran anu dimimitian ku S.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji