Hartosna Samuél

Hartosna Samuél

Dina tulisan ieu kuring hoyong ngenalkeun anjeun kana salah sahiji nami anu paling indah saur abdi. Éta saderhana, pikaresepeun sacara fonétis tur éta ngagambarkeun bangsawan paling murni di hiji lalaki. Mangrupikeun generasi ti saprak dianggo pikeun pertama kalina, urang boro émut nalika iraha. Kami ngobrolkeun sajarah, asal na hartosna Samuél.

Naon hartosna nami Samuel

Samuel hartina "Jalma anu didangukeun ku Allah". Upami anjeun perhatoskeun, anjeunna mangrupikeun jalma anu dipercaya tina ketuhanan, sabab anjeunna murni sareng bageur.

Kapribadianana pakait sareng bangsawan, kajujuran sareng intina manusa. Samuél salawasna ngalakukeun naon anu anjeunna pikirkeun leres, sareng jarang salah. Ukur ngadangukeun kritik anu konstruktif, teu maliré kana anu henteu nyumbang nanaon.

Di padamelan, anjeunna biasana damel di cabang perdagangan dasar, sapertos penjualan di toko, gudang, atanapi pasar. Anjeunna henteu pernah nipu batur; nyatana, Samuel percanten ka atasan ambing, hal anu tiasa maénkeun trik dina anjeunna ti jaman ka jaman duanana sacara propésional sareng pribadi. Hésé pikeun anjeunna diajar tina kasalahan ieu kusabab anjeunna jalma anu naif pisan.

Kalayan nami maskulin ieu, dina cinta éta henteu bénten. Samuel masihan dirina sareng pinuh percanten ka pasanganna. Masalahna nyaéta anjeunna henteu sadar yén anjeunna teuing caket, awéwé tungtungna ngabahekeun diri sareng putus asa teu tiasa dihindari. Anjeun ngan bakal mendakan pasangan anu mantep nalika anjeun mendakan mojang anu gaduh kapribadian anu sami.

Nalika kabeneran seuri ka anjeunna, Samuel henteu ragu pikeun ngamimitian kulawarga sahenteuna dua anak. Dina cara nu sami, anjeunna sadar pisan kana kabagjaan sareng pendidikan aranjeunna, aranjeunna hatur anjeunna. Anjeunna sering kontak sareng babaturanana, sareng kolotna.

Anjeunna biasana jalma anu tradisional, religius, sanaos anjeunna ngantep kulawargana milih cita-cita sareng gaduh cara mikir nyalira.

Asalna atanapi étimologi Samuel

Asal-usulna Samuér cicing dina basa Ibrani. Sakumaha anu ku kuring diomentaran, hartina pinuh ku agama, sabab hartina "Manusia anu diperhatikeun ku Allah". Éta hartosna mirip pisan sareng ngaran Juan enggeus David.

Salah sahiji sebutan anu mimitina aya dina Alkitab, khususna dina Perjanjian Old. Anjeunna nabi terakhir para Hakim, ngagentos Musa.

Ngaran ieu ngagaduhan varian feminin, Samanta, sareng sababaraha diminutives: Sami, Sam atanapi Sammy.

Kumaha anjeun ngejah Samuel dina basa séjén?

Kaleresan aya teu seueur teuing variasi dina basa anu sanés, sacara ortografi nyarios.

  • Dina basa Jérman, Inggris sareng Perancis éta dieja sami.
  • Dina basa Itali ditulis Samuele.

Naon jalma anu terang anu aya sareng nami ieu?

Aya sababaraha jalma anu kawéntar anu namina sapertos kieu nalika lahir.

  • Salah sahiji pamaén bal paling suksés dina sajarah: Samuel Eto'o.
  • Panumpangna Samuel Sanchez.
  • Samuel L. Jackson nyaéta palaku Hollywood anu kawéntar.

Kuring miharep tulisan ieu dina hartosna Samuél parantos dianggo. Maka kuring mamatahan anjeun ngalangkungan sadayana ngaran anu dimimitian ku hurup S.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji