Hartosna Rodrigo

Hartosna Rodrigo

Aya nami anu ditakdirkeun suksés, sabab éta netep sababaraha hal sareng kapribadian anu saderhana pisan. Urang sadayana kedah diajar ti aranjeunna. Dina tulisan ieu kuring hoyong nunjukkeun sadaya inpormasi ngeunaan asal na hartosna Rodrigo.

Naon hartosna nami Rodrigo

Rodrigo hartosna "lalaki anu mulya". Hal ieu mirip pisan sareng ngaran Nicolassabab éta raket patalina sareng kasuksésan sareng kasuksésan dina kahirupan. Nanging, aranjeunna henteu pati sami watekna.

La Kapribadian Rodrigo urang aya hubunganana sareng lalaki anu resmi pisan. Salawasna cobian pakéan bijaksana atanapi sahenteuna dina gaya klasik tapi pikaresepeun. Di tempat umum anjeunna nyobian henteu narik perhatian, anjeunna cukup bijaksana, henteu matak pikaboseneun.

Dina kahirupan padamelanana, Rodrigo biasana ngurus jabatan anu meryogikeun tanggung jawab anu luhur. Anjeunna kalintang saé dina ngatur karyawan sareng tugaskeun tugas. Nalika anjeun damel, anjeun museurkeun pikiran supados teu aya anu ngaganggu anjeun. Éta hal sesah pikeun kahontal, anjeunna ngalakukeun éta ku tapa sahenteuna saminggu sakali. Dina padamelan anjeunna nunjukkeun kapribadian anu disiplin, dedikasi sareng serius. Biasana anjeunna bakti ka bidang kauangan sareng akuntansi.

Hartosna Rodrigo

Dina kahirupan cinta anjeun, Rodrigo sama sekali henteu impulsif, milikna hubungan jangka panjang sareng ngahargaan rohangan batur. Hese ngagaduhan masalah sareng anjeunna kusabab anjeunna senang ku kaayaan naon waé, anjeunna henteu biasana ngabantah omong kosong. Nanging, sakapeung anjeun sigana henteu kompromi sabab anjeun sering mikirkeun padamelan anjeun, tapi henteu sakumaha seueur ximena.

Dina lingkungan kulawarga, Rodrigo henteu kapikiran henteu janten pamimpin moral kulawarga, sanaos biasana anjeunna sacara ékonomis. Mimitina hese pikeun anjeunna janten mandiri, sabab anjeunna henteu biasana nuturkeun aturan pikeun ngaksés padamelan anu saé. Tapi nalika anjeunna hasil, anjeunna bakal nyobian hirup caket ka aranjeunna sabab éta dukungan émosional anu penting pikeun anjeunna.

Asalna atanapi étimologi Rodrigo

Ngaran anu dibéré maskulin ieu asalna tina basa Jermanik. Étimologi na asalna tina dua istilah: hrod, anu hartosna 'kamulyaan', sareng ric, anu hartosna "kalayan kakuatan." Dugi ka urang ngahontal vérsi anu urang kenal ayeuna, nami Rodrigo parantos ngalangkungan bentuk sapertos Hrodrik. Tarjamahna kana basa Latin ditingalikeun salaku Rodericus, sedengkeun dina basa Spanyol mimiti dianggo rodericRui. Ayeuna populér di nagara-nagara Amérika Latin sareng di Spanyol. Ti anjeunna nami kulawarga Rodríguez nembongan.

Para wali lumangsung dina bulan Maret, tanggal 13. Aya sakedik anu janten tanda caket sareng percaya, Rodri. Teu aya varian awéwé.

Kumaha anjeun ngejah Rodrigo dina basa séjén?

Kusabab sajarahna anu panjang, mangabad-abad sababaraha jinis éjahan nami ieu parantos dihasilkeun dina basa sanés.

  • Dina basa Inggris ditulis Roderick.
  • Dina basa Jerman éta roderich.
  • Dina basa Italia anjeun bakal pendak roderigo o roderic.
  • Dina basa Perancis éta Rodrigue.

Naon jalma anu dikenal aya anu namina Rodrigo?

Aya sababaraha lalaki anu nyebat diri éta sareng janten populér atanapi terkenal.

  • Rodrigo Rato, Pemegang saham Bankia sareng mantan politikus.
  • Anu maén bal Brasil Rodrigo Caio.
  • Rodrigo C. Giraldez, palaku anu kawéntar.
  • Penyair sareng panulis Rodrigo Caro.

Upami anjeun mendakan tulisan ieu ngeunaan hartosna Rodrigo, teras kuring nyarankeun yén anjeun ningali katégori ngaran kalayan hurup Sunda.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji