Hartosna Ricardo

Hartosna Ricardo

Dina sababaraha kasus Hartosna namina Éta ngajarkeun urang seueur hal anu urang henteu terang, malahan ogé ngajarkeun sababaraha hal anu ngabantosan kami pikeun milih anu salajengna anu bakal dipiboga ku orok urang pikahareupeun, sanaos ogé tiasa pikaresepeun pikeun piaraan. Ngaran tina Ricardo éta patalina sareng stabilitas émosional sareng ékonomi, salian ti gaduh riwayat anu aya hubunganana sareng réalisasi anu pastina dipikaresep ku anjeun. Baca deui pikeun terang sadayana tentang anjeunna hartosna Ricardo.

Naon hartina ngaran hareup Ricardo?

Ricardo tiasa ditarjamahkeun salaku "Raja anu seueur kakawasaan". Anjeunna aya hubunganana sareng lalaki anu henteu peryogi artos, kusabab popularitasna sareng kusabab kamekaran profésionalna.

dumasar kana kapribadian Ricardo urang, ngaran ieu rada pajeulit pikeun nungkulan. Anjeun gaduh ambisi anu saé sareng anjeun ambek pisan upami anjeun henteu kéngingkeun naon anu anjeun badé laksanakeun. Anjeunna bajoang terus-terusan sareng henteu salawasna sadar yén anu dipikacinta pisan sangsara pikeun anjeunna. Upami anjeun ngagaduhan kawajiban, anjeun bakal ngalaksanakeun sagala cara pikeun ngalaksanakeunana. Anjeunna mangrupikeun jalma anu bageur sareng sok caket sareng babaturanana.

Dina pesawat cinta, kasebut nyaéta dimungkinkeun yén cara na bisa mangaruhan hubungan sentimental tina Ricardo. Sareng éta anjeunna henteu stabil pisan dina hal cara asih. Anjeunna leres-leres resep fokus kana detil, tapi anjeunna rada materialistis, sareng ieu tungtungna ngagemkeun mitra na. Di sisi anu sanésna, éta ogé nangtung pikeun kakurangan spiritualitas. Anjeun ngan bakal ngarasa nyaman jeung jalma séjén lamun maranehna sarupa.

Hartosna Ricardo

Ngeunaan kahirupan profésionalna, Ricardo parantos mandiri pisan dina waktos ieu. Anjeunna henteu resep kedah ngandelkeun saha waé, janten biasa pisan pikeun anjeunna nyiptakeun bisnis sorangan sareng janten bosna. Ngamangpaatkeun kasempetan pakasaban anyar pikeun nyieun usaha anyar, sarta anjeunna mangrupakeun pengusaha alus. Éta adaptasi kana séktor naon waé: upami anjeun ningali kasempetan, anjeun bakal nangkep éta sateuacan réngsé. Anjeunna ngagaduhan kado kapamimpinan, anjeunna mangrupikeun bos anu caket, sanaos anjeunna bakal misahkeun babaturan ti lingkungan padamelan.

Tungtungna, dina kahirupan kulawargana, Ricardo anjeunna bakal salawasna dicirikeun ku keur lalaki rada tiis, sakumaha anjeunna Daniel (tingali di dieu). Kusabab anjeun nyéépkeun waktos di tempat damel, murangkalih anjeun bakal sono pisan ka anjeun. Bakal jadi indung nu bakal ngurus sagalana di imah.

Naon asal-usul / étimologi nami Ricardo?

Ngaran lalaki ieu asalna tina basa Jermanik. Sakumaha anu geus katempo, hartina "Raja kalawan loba kakuatan" atawa "Raja kalawan kawani". Étimologi diwangun ku dua istilah ieu: Rik, anu hartosna Raja, sareng Hardt, anu tiasa ditarjamahkeun kawani atanapi kakuatan. Ngahijikeun duanana konsép ngahasilkeun kecap Rikhardt, ti mana ngaran ieu diturunkeun.

Ieu di Perancis tempat ngaran ieu bakal anjog pikeun kahiji kalina. Engké, éta bakal dialihkeun kana basa Inggris, dimana éta diangkat ku royalti kalayan pujian, ningkatkeun popularitasna sacara signifikan.

santo-Na nyaéta 3 April.

The diminutives tina ngaran ieu Richi, Rícar, atawa Ricky, nu némbongkeun sayang atawa closeness.

Éta ogé ngagaduhan versi awéwé, Ricarda, tapi henteu umum pisan.

Ricardo dina basa séjén

Sanaos nami ieu parantos lami sareng urang, kaleresan henteu seueur variasina, ngan ukur di handap ieu:

  • Dina basa Inggris, Perancis sareng Jerman, nami bakal diserat Richard.
  • Dina basa Itali, namina bakal Richard.
  • Dina Basque anjeun bakal papanggih Ritxi.

Jalma dipikawanoh ku ngaran Ricardo

  • Ricardo Montalban éta aktor Méksiko populér.
  • Richard I anjeunna raja Inggris anu pohara populér.
  • Ricardo Arjona Anjeunna penyanyi hébat lagu cinta jeung patah hati.

Ieu sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan anjeunna hartosna Ricardo, éta moal menyakiti lamun ogé nyandak katingal di ieu ngaran kalayan hurup Sunda.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji