Hartosna Raúl

Hartosna Raúl

Raúl mangrupikeun nami populér anu kalebet dina 20 luhur nami anu paling kawéntar di Spanyol pikeun lalaki, bahkan asup ka 40 nagara luhur anu nyarios Spanyol. Kolot sering milih éta pikeun barudakna pikeun naon waé anu diwakilan: éta aya hubunganana sareng kasuksesan, katekunan sareng kawani. Supados anjeun tiasa terang sacara rinci sagala tentang nami ieu, teraskeun maca hartosna nami Raúl.

Naon hartosna nami Raúl?

Éta ngagaduhan akar di Jérman sareng hartosna anu paling umum tiasa siga kitu  "pembimbing anu gagah" atawa "ajag panaséhat"; Sanajan leres yen harti panungtungan ieu teu make akal pikiran, tapi eta mangrupakeun sinonim tina kawani. Raúl mangrupikeun lalaki anu tiasa dibandingkeun sareng lolong logo. Sareng éta hiatus sorangan anu ngabentuk "au", upami anjeun ngucapkeunana manjangkeun éta bakal tiasa niru lolong. Sajaba ti éta, cara hirupna ogé sarupa jeung ajag, ngalakukeun hal nu teu mungkin pikeun ngahontal cita-Na, tanpa nanaon stopping anjeunna.

Naon asal atanapi étimologi Raúl?

Kaseueuran nami dina halaman ieu ngagaduhan hartos na dina basa Ibrani. Dina kaayaan ieu, asal Raúl nyaéta dina basa Jermanik, khususna asalna tina kecap Raðulfr, yén anjeunna mangrupikeun otoriter Jérman anu ngagaduhan kakuatan.

Kasalahan umum pisan nyaéta ngabingungkeun nami ieu sareng Rodolfo. Kasalahan asalna tina mikir yén éta asalna tina istilah Hrodulf. Anu anjeunna ngagaduhan hubungan sareng Radulfo.

 Raúl dina basa séjén

Ngaran ieu ngagaduhan sababaraha variasi anu pikaresepeun dina basa anu béda, sapertos kieu:

  • Dina basa Inggris, anjeun bakal pendak sareng anjeunna salaku Ralph.
  • Dina basa Perancis aya dua variasi: boh Rodolphe atanapi Raoul, anu terakhir mangrupikeun anu paling umum
  • Dina basa Jerman, namina Radulf.
  • Akhirna, dina basa Itali éta ogé ngagaduhan nami anu sami: Raul.

Kawéntar ku nami Raúl

Aya seueur jalma anu parantos ngahontal kamashuran kalayan nami Raúl:

  • Dina hiji sisi, urang gaduh Raul Gonzalez, saha waé anu dinobatkeun salaku pamaén Real Madrid anu pangsaéna. Anjeunna maju pikeun waktos anu lami sareng kéngingkeun sababaraha judul.
  • Anjeun gaduh ogé penyanyi Raulito, anu, nuju dewasa, ngaleungitkeun diminutifna, sanaos henteu seueur hasil.
  • Penyanyi séjén Raul, anu janten kasohor ku lagu-lagu sapertos "Sueño su boca"

Kumaha Raúl?

Raúl nyaéta jalma anu ngagaduhan dasar dasar mahluk, sanaos henteu saderhana. Kolot mutuskeun pikeun nyauran budakna supaya anjeunna tiasa ngagaduhan sipat hiji jalma dicirikeun ku pikaresepeun, sanggup netepkeun tren dimana waé anjeunna kamana. Anjeunna dihargaan pisan ku jalma anu paling caket ka anjeunna, anu karaos dijagaan nalika aranjeunna aya di sakitar.

Di tempat damel, anjeunna ngagaduhan kawani sareng sumanget pisan pikeun ngamimitian naon waé jinis proyék. Anjeun tiasa milarian padamelan anu picilakaeun, sapertos nyepeng jabatan tinggi dina militér, atanapi ngajalankeun nagara salaku politikus. Éta ogé biasa ningali anjeunna janten pulisi, sanaos henteu biasa pikeun anjeunna janten dokter atanapi guru.

Sedengkeun pikeun lingkungan kulawargana, henteu hésé pikeun Raúl pikeun ngutarakeun pendapatna ka sadayana, sok nunjukkeun kaasih ka saha waé anu dipikacinta, khususna ka pasangan anu séntimén. Anjeun paduli pisan ngeunaan batur, anjeun ngantep diri dipandu ku haté anjeun tibatan émutan anjeun.

Nanging, cara ngalakukeun hal ieu, pikeun nganyatakeun parasaan anjeun dina cara anu kabuka sapertos kitu, tiasa nyababkeun anjeun polah dina cara anu teu pantes, kadang-kadang ngarugikeun anu caket anjeun. Percanten kana intuisi anjeun ambing, dimana waé kuring butuh.

Ayeuna anjeun terang sadayana ngeunaan anjeunna  hartosna nami Raúl. Di handap ieu anjeun ogé tiasa nutupan anu sanés ngaran dimimitian ku basa Sunda.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

1 koméntar ngeunaan «Hartosna Raúl»

  1. Sapanjang kahirupan, pangalaman, sanaos seueur tandana, mangrupikeun bagian tina naon anu urang terang salaku pikahareupeun atanapi takdir. Duanana tiasa babarengan, terang sareng terang saha anjeun caket mangrupikeun préstasi, éta tiasa janten kasempetan tapi, henteu nyésakeun karakter anu ideal atanapi sapertos dongeng fiksi négatip, éta bakal nyandak anjeun ka tempat anu teu disangka-sangka, khas gagal.
    Neruskeun hirup sanés kaleungitan diri dina ego tapi terus nunjukkeun, poé ka poé, yén teu aya gagalna tanpa niat, yén teu aya kasuksésan tanpa perjoangan hirup sareng mahluk anu anjeun aya di gigir anjeun, éta , salaku wali, éta tiasa ngajagi anjeun. Ngan lamun anjeun kalakuan sareng nunjukkeun kayakinan pinuh kana intuisi na sareng jalmi na.
    Hatur nuhun.

    jawaban

Ninggalkeun comment hiji