Hartosna Paola

Hartosna Paola

Sababaraha ngaran narik perhatian kami pikeun lucu pisan, pikeun nampilkeun dirina nalika aranjeunna disada. Éta gampang dikedalkeun sareng kami ngahargaan kaagungan nalika urang ngalakukeun éta. Sareng éta naha urang ngajak anjeun terang hartosna nami Paola.

Naon hartosna nami Paola?

Ngaran awéwé ieu tiasa ditarjamahkeun salaku "Awéwé Leutik" atanapi "Awéwé Leutik."

Naon asal atanapi étimologi Paola?

El asal Paola boga akar dina basa Latin, sareng muncul nalika jaman Kakaisaran Romawi. Mangrupikeun mangrupikeun variasi tina nami awéwé Paula, sareng ngagaduhan sababaraha diminutif anu anjeun tiasa pendakan dina sababaraha waktos dina kahirupan anjeun: Pau sareng Pao.

 Paola dina basa séjén

Éta panasaran pisan kumaha nami ieu parantos seueur rupa-rupa dumasar kana waktos.

  • Dina basa Castilian atanapi Spanyol, urang bakal mendakan nami ieu salaku iteuk o Paula.
  • Dina basa Inggris éta bakal ditulis Paula oge, dina cara nu sami sareng dina basa Jerman.
  • Dina basa Perancis, urang ngagaduhan nami éndah Paulette.
  • Paola Éta nami anu seueur dianggo di Itali.
  • Tungtungna, dina basa Rusia urang bakal mendakan ditulis salaku pauvia.

Kawéntar ku nami ieu

Aya seueur awéwé anu disebat kitu sareng anu parantos ngahontal kamashuran anu pantes.

  • Paula Raja (markisa hawks) jeung Paola Volpato Aranjeunna dua aktris hébat.
  • Paola longoria nyaéta atlit populér.

Naon ari Paola?

Ngariksa éta Kapribadian Paola urang gaduh awéwé anu biasana henteu untung pisan dina dunya cinta. Anjeunna resep mendakan pertandingan anu sampurna sareng kéngingkeun durasi janten awét. Ieu kusabab anjeunna awéwé anu teu percanten pisan, janten anjeunna nunjukkeun dirina timburu. Ieu nyababkeun pasangan nyiptakeun rasa kasang tukang, saolah-olah henteu cocog, anu tiasa nyababkeun aranjeunna tungtungna putus. Dengki ieu bakal umum pisan nalika aranjeunna ngamimitian ... tapi upami aranjeunna berhasil ngungkulan masalah, anjeunna bakal tiasa masihan sadayana pikeun jalma anu aya di payuneunna, sahingga masalahna ngaleungit. Hayu urang sebutkeun yén mangrupakeun cara pikeun masihan pahala pikeun diri pikeun nahan pisan.

Paola mangrupikeun awéwé anu gampang gampang kapercayaan lingkunganana, sareng anjeunna henteu bakal nguciwakeun saha waé. Anjeunna teras-terasan yakin kana naon anu janten léngkah salajengna: upami anjeun hoyong ngawartosan anjeunna, anjeun kedah henteu ragu, kumargi anjeunna bakal siap-siap ngabantosan anjeun dina sagala anu anjeun peryogikeun. Mangrupikeun sipat kapribadian anu jelas pisan, anu ngajantenkeun anjeunna ngatur dirina bakti pikeun pendidikan, atanapi padamelan anu aya hubunganana sareng hubungan masarakat, administrasi, perbankan, bahkan padamelan komersial.

Sedengkeun pikeun pesawat kulawarga, Paola Anjeunna awéwé anu menonjol pikeun kaséhatan beusi na, sareng murangkalihna bakal tetep séhat kusabab perawatan anu dipasihkeun. Salawasna turutan pitunjuk anu dipasihkeun ku pediatrik. Janten, anjeun bakal mastikeun yén murangkalih anjeun ogé ngagaduhan kaséhatan beusi ieu, aranjeunna bakal salawasna angkat ka sakola sareng kéngingkeun nilai anu pangsaéna. Pasanganna bakal salawasna reueus ku anjeunna sabab anjeunna terang yén anjeunna gaduh lalaki anu kedah diandelkeun.

Kami yakin yén téks ieu ngeunaan kapribadian, asal na hartosna nami Paola parantos dipikaresep ku anjeun. Dina garis ieu anjeun tiasa ningali sadaya nami anu dimimitian ku hurup P.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

12 Komentar ngeunaan «Hartosna Paola»

  1. Kuring ogé Paola, kuring béda, saur kuring pisan istiméwa antara séjén tapi kuring henteu terang lamun aranjeunna bakal kenal kuring, aranjeunna bakal ningali éta. Siga dongeng ngalamun cinta heula, anu paling penting pikeun kuring.

    jawaban
  2. Hai nami abdi Paola. Halaman ieu super, kulawarga kuring nyebut kuring Pau sareng kuring resep yén aranjeunna nelepon kuring éta.

    jawaban
  3. Halo, nami abdi Paola, sareng kuring nyarios yén kuring resep halaman ieu kusabab kuring pondok sareng pedaran anu aranjeunna pasikeun sareng kuring xD

    jawaban
  4. Héi anu di dinya. Kami salah sahiji seueur Paola. Abdi resep nami abdi, kuring henteu terang yén éta ngandung hartos anu saé ogé kapribadian. Resep pisan!

    jawaban
  5. Hai! Nami abdi Paola ogé sareng aranjeunna nelepon kuring Pao atanapi Payo. Kuring percanten ka sadayana ieu ... enya, kuring pisan paduli ka anak awéwé kuring, enya, kuring henteu percaya pisan ka dulur, selektif pisan sareng satia pisan sahingga kuring gaduh sakedik rerencangan tapi aranjeunna terang yén aranjeunna leres-leres ngandelkeun kuring ka dugi ka kuring malah nyandak aranjeunna ka tempat nyimpen barang unggal kuring ningali aranjeunna dina kasulitan. Abdi satia pisan sareng teu kapikir pikeun kuring nipu pasangan kuring anu ku cara ngadukung anjeunna dina sagala hal baik dina waktos anu saé boh dina waktos anu goréng ... sareng leres, kuring guru !! Haha

    jawaban

Ninggalkeun comment hiji