Hartosna Nicolás

Hartosna Nicolás

Janten diantara 30 nami anu paling dipilih dina daptar nami Spanyol anu urang gaduh Nicolas ngaran kalayan seueur kakuatan sareng seueur sejarah sareng hartos kanggo nyaritakeun, teraskeun sareng cicing sareng urang pikeun mendakan hartos Nicolás.

Naon hartos nami Nicolas?

Hiji ngaran kalawan kakuatan unik misalna teu bisa hartosna nanaon lian ti "Kameunangan sadaya" reminding urang tina fabulous ngaran Victoria, anu hartosna kasuksésan sareng kameunangan dihontal.

Kapribadian nami hébat ieu nyaéta jalma anu paduli kana karaharjaan batur, kanyamanan aranjeunna sareng yén aranjeunna henteu ngagaduhan nanaon, anjeunna henteu egois sareng seueur ngabantosan, janten anjeunna sok hariwang ngeunaan unggal-unggal jéntré, salawasna ngabantosan sadayana anu meryogikeunana sareng ngurus masalahna, naha aranjeunna babaturan atanapi jalma asing.

Buruh salawasna nangtung di luhur sésana, Aranjeunna henteu ngalaksanakeunana ku cara sadar, tapi karakterna, kahadean sareng dédikasi aranjeunna anu ngajantenkeun aranjeunna menonjol, aranjeunna jalma anu bakti pikeun digawé, anu henteu beristirahat dugi ka minuhan tujuanana sareng anu tiasa ngusahakeun ngahontal sagala rupa aranjeunna badé tumaros.

Aranjeunna resep tatarucingan atanapi tatarucingan, Éta sababna umum pikeun milarian tukang ledeng atanapi tukang listrik, tapi upami diterapkeun éta tiasa janten insinyur anu hébat, aranjeunna tiasa dianggo sacara hebat salaku hiji tim janten biasa aya di lingkungan damel urang.

Hirupna cinta bakal salawasna bagja pisan kumargi Nicolás sok nganteurkeun taun 2005 tina naon anu ditampi, anjeunna henteu ngarep-ngarep bakal nampi anu sami sareng pisan sasama, gampang murag asih  sareng hubunganana teras-terasan lancar, janten aranjeunna mendakan cinta kana kahirupan aranjeunna kalayan gampang pisan, dina cara anu sami, upami aranjeunna henteu mendakan jalma anu leres, éta bakal tungtungna rusak kusabab kadang-kadang aranjeunna tiasa teuing macét sareng ngabebani atanapi ngabahekeun aranjeunna. teuing. jalma séjén.

Aranjeunna kolot hébat, ngarah terang kumaha nyandakna sampurna dina lingkungan kulawarga, aranjeunna muja sagala anu diperyogikeun pikeun murangkalihna tanpa ngantepkeun aranjeunna henteu ngagaduhan sadayana anu diperyogikeun.

Asalna nami Nicolás?

Hatur nuhun kana istilah Niké-laos tina basa Yunani urang tiasa nikmati nami anu luar biasa ieu ayeuna, istilah ieu hartosna "Kameunangan" sareng "jalma" nalika prajurit balik ka bumi sareng ngagaduhan turunan lalaki, aranjeunna masihan nami ieu pikeun ngahargaan perangna, ngalambangkeun sakabeh anu diwakilan perangna, markisa pikeun kameunangan anu dihontal sareng teu hormat pikeun éléh.

Sedengkeun pikeun nami awéwéna urang gaduh Nicolasa, sareng singkatanana atanapi diminutives Nico, Nick sareng Nicky.

Nicolás dina basa séjén

Ngaran hébat ieu ngagaduhan seueur variasi di panjuru dunya.

  • Dina basa Inggris urang mendakan Nicholas o Nick.
  • Dina basa Jerman urang gaduh Nikolaus.
  • Dina basa Perancis urang tiasa nyerat Nicolas.
  • Dina basa Italia urang bakal ngucapkeun salam Nicola.

Naon jalma anu kawéntar urang tepang sareng nami Nicolás?

Seueur anu untung anu nampi nami ieu sareng janten kawéntar.

  • Nikola Tesla Panemu anu hébat dina abad ka-XNUMX
  • Nicolas Cage Palaku hébat jaman urang.
  • Nicolas Sarkozy Diaku tilas présidén Perancis
  • Nicolaus Copernicus élmuwan anu saé anu ngembangkeun modél hélicentrik.

Upami anjeun parantos resep nami Nicolás, kami ajak anjeun terang sadayana ngaran dimimitian ku N.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji