Nicole hartosna

Nicole hartosna

Di dieu urang ngagaduhan nami awéwé anu dianggo di panjuru dunya. Éta dicirikeun ku ditulis dina cara anu sami dina basa anu béda, sareng asalna tina varian na dina basa Perancis. Tanpa ado salajengna, urang diajar éta Makna Nicole.

Naon hartosna nami Nicole?

Nicole tiasa ditarjamahkeun salaku "Kameunangan pikeun sadayana". Étimologi Ieu rada panasaran, sarta eta asalna tina istilah "Nike" langsung ti Yunani. Kecap ieu bakal disada akrab ka anjeun, saprak eta asalna tina salah sahiji merek olahraga pangpentingna.

Nyarios ayeuna ngeunaan kapribadian nami ieu, urang ngagaduhan awéwé anu mandiri, anu nyangka yén dunya ngurilingan anjeunna. Ieu ngajantenkeun anjeunna hirup dikurilingan ku aura anu henteu sadaya awéwé ngagaduhan. Éta narik ati pikeun kageulisan batinna sareng pikeun kaéndahan luarna. Anjeunna jalma anu dunya hoyong pendakan.

Dina tingkat padamelan, Nicole mangrupikeun jalma anu resep kana dunya gaya, kosmétik, produk makeup, sareng kaéndahan. Kusabab kitu, biasa pikeun anjeunna damel salaku penata gaya, juru rias, juru tata rambut atanapi modél stading tinggi, anjeunna bahkan tiasa nyiptakeun perusahaan nyalira. Anjeunna khusus kana desain gaya anyar, janten salah sahiji hobi utamina. Ku alatan éta, umum pikeun ningali anjeunna nyiptakeun baju énggal, sareng papakéan ieu bakal ngahasilkeun trend di kalangan anu paling caket na. Anjeunna tiasa ningali saluareun naon anu aya dina irung na.

Dina bidang cinta, Nicole mangrupikeun awéwé anu bakal milari saha anu cinta pisan ka anjeunna, anu ngahaturanan sadaya waktos anu dipikagaduh ku anjeunna. Detil penting pisan pikeun anjeunna, kumargi ngan éta anjeunna bakal ngamimitian hubungan pribadi sareng terus manjangkeun aranjeunna. Dina waktos anu sasarengan, anjeunna bakal bales ku ngabalikeun sadaya karep sareng gerakan anu dipikacinta.

Di tingkat kulawarga, anjeunna hoyong sagalana ngalir nurutkeun disiplin "Feng Shui". Anjeunna hoyong nyiptakeun lingkungan anu cocog pikeun bumina, nyiptakeun hubungan anu caket sareng turunanna sareng yén aranjeunna giliran anjeunna iraha waé aranjeunna ragu, yén aranjeunna hoyong nganyatakeun kahayang atanapi kasieunana. Anjeunna resep masihan nasehat pikeun batur tumuwuh.

Naon Asalna atanapi etimologi nami Nicole?

Ngaran ditangtoskeun pikeun awéwé ieu asalna tina basa Yunani. Étimologi asalna tina kecap Nike, sarta hartina "Meunangna pikeun sakabéh". titik metot séjén pikeun dicatet yén ngaran feminin ieu kabentuk ngaliwatan ngaran séjén Nicolas.

Santo Nicole aya dina 6 Nopémber.

Patali sareng diminutives aranjeunna, aranjeunna nunjukkeun kaasih, kapercayaan sareng caket: Nico sareng Nic

Nicole dina basa séjén

Ayeuna, sakumaha seueur nami dina halaman wéb ieu tina Maksudna Ngaran, Nami Nicole henteu ngagaduhan varian dina basa anu sanés. Éta ditulis dina cara anu sami dina sadaya basa. Ieu kusabab éta nami anu cukup anyar.

Jalma anu kawéntar namina Nicole

Aya seueur awéwé anu namina Nicole, sapertos kieu:

  • Nicole Anderson nyaéta saurang aktris anu kawéntar.
  • Aktris Hollywood anu kawéntar ogé nyaéta Nicole Kidman.
  • Penyanyi pop, Nicole hohloch asal Jérman.

Upami tulisan ieu ngeunaan Nicole hartosna Anjeun mendakan éta pikaresepeun, anjeun tiasa neraskeun maca dina tautan ieu ngeunaan ngaran anu dimimitian ku hurup N.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

1 koméntar ngeunaan «Hartosna Nicole»

  1. Sapanjang hirup abdi, kuring bakal hoyong tepang sareng budak awéwé anu namina Nicole, khususna hiji, kuring bakal masihan sadayana pikeun terang dirina sakali-kali, ngan ukur ningali kuring teras narik kasimpulan anu leres ngeunaan cara kuring, nikki kuring nalika kuring nelepon nya Anjeunna egois kusabab anjeunna henteu ngantep anjeunna pendak sareng anjeunna, kuring janji yén kuring bakal ngantosan anjeunna salami kahirupan abdi, sareng anjeunna henteu paduli, kuring ngan ukur hoyong mikanyaah dirina henteu langkung-langkung teuing!

    jawaban

Ninggalkeun comment hiji