Hartosna Natalia

Hartosna Natalia

Aya sababaraha nami anu anjeunna henteu dianggo saloba tiheula. Batur anu parantos ngagaduhan kawéntar sareng nami-nami anu parantos aya di masarakat salami mangtaun-taun. Ieu kasus nami anu urang pelajari dina kasempetan ieu; éta salah sahiji anu paling umum di kalangan awéwé. Baca deui pikeun terang sadayana tentang anjeunna hartosna Natalia.

Naon hartosna nami Natalia?

Natalia mangrupikeun nami anu raket patalina sareng agama, sabab éta tiasa ditarjamahkeun salaku "Dinten Yesus Kristus lahir." Sareng ieu hartosna éta ngalibatkeun tanggung jawab anu tangtu.

La Kapribadian Natalia éta aya hubunganana sareng ambisi, sanaos ambisi anu séhat. Anjeunna resep petualangan, alam sareng sok ngalakukeun anu béda. Anjeunna ogé terang kumaha hubunganana sareng lingkungan sareng nyiptakeun hubungan simbiotik sareng jalma-jalma di sakurilingna.

Dina tingkat pagawéan, anjeunna ngamangpaatkeun sadaya kado na kanggo angkat korsi dugi ka anjeunna ngahontal jabatan anu dibayar jelas. Awéwé ieu ambisius, tapi murah haté dina waktos anu sami (sanaos sigana rada kontradiktif). Sareng leres pisan pikeun alesan ieu, naha kadang anjeun ngagaduhan konflik minat anu sanés.

Natalia mangrupikeun awéwé anu ngagaduhan kado pikeun bakti diri pikeun sektor komérsial. Alesan pikeun ieu nyaéta yén anjeunna terang kumaha sosialisasi sareng resep batur, sahingga ngahontal hasil anu diarepkeun. Upami anjeun henteu kéngingkeunana, anjeunna bakal ngamimitian nalungtik cara-cara séjén pikeun ningkatkeun performa.

Dina cinta, awéwé ieu aya hubunganana sareng markisa dina momen anu khusus. Natalia Anjeunna sanés awéwé komitmen. Anjeunna petualang, anjeunna resep hubungan aktip. Sanaos anjeun henteu hoyong nyababkeun pasangan anjeun cilaka, anjeun henteu teras-terasan hasil. Éta bakal ngahontal kematangan pinuh dina pertengahan taun 30-an.

Sedengkeun pikeun bunderan babaturanna, Natalia nyaéta awéwé anu cukup mandiri. Éta ngagaduhan kapribadian anu rada mirip sareng anu Iker o MaríaAranjeunna menonjol pikeun marahmay, tapi ogé pikeun meryogikeun batur pikeun aya di luhur aranjeunna ti jaman ka jaman.

Naon asal atanapi étimologi nami Natalia?

Ngaran ieu aya akar Latin. Étimologi na aya hubunganana sareng istilah: «Natalis maot». Tarjamahna naék nyaéta "Kristus sareng ulang taun na", atanapi sakumaha anu parantos urang nyarioskeun sateuacanna, "Ari Kristus lahir."

 Natalia dina basa séjén

Salaku tambahan kana basa Spanyol, urang tiasa mendakan nami ieu dina basa anu sanés:

  • Dina basa Inggris, urang bakal terang éta salaku Natalie.
  • Dina basa Itali éta bakal ditulis salaku natalie.
  • Di Perancis, urang tiasa mendakan anjeunna dina nami Natalie.

Jalma anu dikenal ku ngaran Natalia

Aya seueur awéwé anu parantos kasohor ku nami Natalia, sareng di dieu kami nampilkeun opat anu paling menonjol:

  • Natalie Portman. Aktris intelektual anu meunang penghargaan Intel.
  • Aktris anu namina sanés Natalie Valverde.
  • Panulis Perancis: Nathalie Sarraute.
  • Di Spanyol urang gaduh aktrisNatalia Millan. Anjeunna ogé didédikasikeun kanggo nyanyi.

Pangurangan paling umum pikeun kalahiran nyaéta Nati.

Kami arepkeun yén tulisan ieu anu kami bahas hartosna Natalia parantos dipikaresep ku anjeun. Anjeun tiasa ogé tetep maca terang hartos nami langkung atanapi anjeun ngalangkungan bagian tina ngaran ku hurup N.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

1 koméntar ngeunaan «Hartosna Natalia»

Ninggalkeun comment hiji