Hartosna Miguel

Hartosna Miguel

Sakumaha langsung sareng kenal sapertos anu diarepkeun, urang sadayana ngagaduhan Miguel anu caket, boh salaku silaturahim, di damel atanapi langsung di kulawarga.

Panasaran, di Spanyol éta mangrupikeun salah sahiji nami anu paling sering sareng dianggo ayeuna, tetep terang langkung seueur Miguel di urang  Hartosna Ngaran.

Naon anu urang tiasa terang ngeunaan nami Miguel?

Langkung ti 20 abad ka tukang, nami dipilih ku cara anu rada anéh, sabab patarosan agama sering pisan anu tungtungna janten nami, contona nami anu hartosna hartosna Dimana kuring mendakan Gusti? atanapi Saha anu sapertos anjeunna? tah éta leuwih ti heula sigana Miguel ngadopsi nami ieu kusabab keukeuh na hoyong terang jawaban éta.

Miguel Anjeunna mangrupikeun jalma anu ngahaturanan hirupna pikeun masihan hartos sareng nilai anu pantes, anjeunna medit pisan kana unggal polahna sareng teras-terasan mikirkeun masing-masing kaputusanana sabab anjeunna terang yén nalika aya hal anu dianggap sareng dilakukeun ku sirah kauntungan anu langkung ageung diala tibatan upami dianggap enteng.

Profésional anjeunna jalma anu ngahontal tujuan anjeun sareng bajoang pikeun aranjeunna janten kamungkinan pisan yén anjeunna mangrupikeun wirausahawan anu bakti hirupna pikeun digawé, ngahontal masing-masing tujuanana laun-laun pikeun ngalaksanakeun sagala rupa anu badé dilakukeun.

Sacara séntiméntal, Miguel mangrupikeun nami anu ngawakilan katahanan sareng kabahagiaan mangtaun-taun, komitmen sareng kaseriusan ngajaga éta, janten anu dikenal ku nami ieu dipikacinta hirupna sareng henteu pernah ngantepkeun, aranjeunna pencinta anu alus pisan sareng satia pisan, salaku sudut pandang, aranjeunna hilap pisan, janten detil na sanés titik kuat na salian ti isinna, tapi upami anjeun tiasa ngungkulan detil alit ieu, kabahagiaan dijamin.

Wawuh, Miguel Kuring bakal ngantep murangkalih anjeun diajar nyalira, ngembangkeun kahirupan sareng nampi pukulan nyalira, ku ieu anjeunna maksad ngawangun karakter sareng kapribadianana.

Étimologi atanapi asal Miguel

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun di luhur, nami ieu asalna tina sababaraha patarosan, janten dipiharep éta asalna tina basa Ibrani salaku  Gabriela, Elizabeth y David.

Ngaran ieu biasana pakait jeung "nickname nu kabentuk salaku hasil tina keukeuh nu boga maranéhanana kana patarosan maranéhna nanya, mindeng tanpa jawaban dipikawanoh, Lamun urang dibeulah ngaran Mi hartosna saha, Ka hartosna resep sareng El pakait jeung "Ugaritic" dewa, lamun urang nunda babarengan urang meunang ngaran MichaelHenteu sadayana langkung raos ayeuna?

Ngaran hébat ieu ngagaduhan varian feminin, Micaela sareng sababaraha nami pondok sapertos Mic atanapi Miki

 Miguel dina basa anu sanés

  • Kalayan varian feminin dina basa Italia urang bakal ngagaduhan Michele
  • Kawéntar sareng kawéntar Michael o Mike dina Basa Inggris.
  • Michel Éta naon anu anjeun kedah nyauran dina basa Jerman.
  • Miquel bakal janten varian na di Valenciano.
  • Michael Éta bakal namina upami anjeunna lahir di Perancis.

Naon jalma kasohor anu tiasa urang tepang sareng nami Miguel?

Urang tiasa mendakan seueur jalma anu parantos suksés di tempat damel saatos nami éta.

  • Miguel Angel Silvestre, Anjeunna mangrupikeun aktor Spanyol anu ganteng sareng kawéntar.
  • Miguel Bosé kalayan karakter anu kuat sareng lagu-lagu anu narik ati kami pendak sareng penyanyi hébat ieu ..
  • Miguel de Cervantes Panulis salah sahiji novel anu paling dihargaan dina sajarah, Don Quixote.
  • Miguel indurin Sapédah hébat anu nandaan panggung dina dunya olahraga.

Pasti nami urang ayeuna siga anu imut, tong lirén ngadatangan urang ngaran kalayan hurup M.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji