Hartosna Martin

Hartosna Martin

Ngaran mimiti anu kami bawa anjeun ngagaduhan sajarah anu religius tapi hébat. Mangsa kapengker ku kahormatan sareng pertahanan manusa. Dinten ieu anjeun bakal terang sadayana inpormasi ngeunaan hartosna Martin.

Naon hartosna nami Martín

Martin hartina "lalaki consecrated kalawan Mars". Éta raket patalina sareng prajurit, kakuatan sareng kahormatan, kusabab etimologi Latinna, sakumaha anu bakal urang tingali engké.

La Kapribadian Martin urang yén lalaki kaurus pakait, anjeunna teu nyandak serius hal nu teu pantes eta. Anjeunna hirup nurutkeun motto "perdamaian sareng cinta", anjeunna tenang pisan sareng henteu hariwang upami henteu diperyogikeun. Hal ieu ngamungkinkeun extraversion janten bagian tina karakter maranéhanana. Anjeunna terang kumaha museurkeun usahana pikeun ngahaturanan dirina ngan ukur pikeun anu penting, sareng anjeunna teu malire masalah "khas" jalma normal. Ieu, sakapeung, bisa ngahasilkeun altercations jeung jalma séjén.

Di tempat damel, Martín bakal ngudag profési naon waé anu aya hubunganana sareng hubunganana sareng jalma. Anjeun kedah teras-terasan hubungan, sareng ngabantosan masarakat ku cara naon waé. Kitu ogé, ilubiung dina dapur sup mangrupikeun panyabab utamina, tuangeun anu teu ngagaduhaneunana.

Sedengkeun pikeun hubungan cinta, Martín khusus pisan pikeun pasanganna, sabab bagian séntiméntal ieu diantara salah sahiji prioritas na. Anjeunna henteu ngagaduhan masalah sareng anjeunna, anjeunna biasana ngajawabna gancang, utamina upami aranjeunna alit. Anjeunna henteu tahan ngaraos kasepian, janten kapribadian anu pikaresepeun sareng paduli. Ti waktos ka waktos anjeunna janten obsesip sareng masihan teuing tekanan ka anjeun, anu tiasa nyababkeun putus.

Dina lingkungan kulawarga, Martín bakti diri kalayan sumanget pikeun pendidikan anak-anakna. Éta ngajarkeun aranjeunna ulah hariwang ngeunaan naon anu henteu pantes, sapertos nami nyalira. Anjeunna ogé nyobian nyisipkeun nilai kulawarga supados nalika anjeunna sepuh aranjeunna henteu hilap ka anjeunna, urang émut yén anjeunna henteu resep ngaraos nyalira.

Asalna atanapi etimologi Martín

Kata nama ditangtoskeun maskulin ieu asalna tina basa Latin. Étimologi kecap aslina hartina "Prajurit". Éta gaduh hubungan intim sareng Gusti Mars, ku kituna hartosna. Aya kaayaan teu satuju antara duanana katerangan, di hiji sisi nu "Warrior" jeung di sisi séjén ketuhanan. Seueur studi sareng analisa onomastik anu aya hubunganana sareng nami ieu parantos dilaksanakeun; Aya kamungkinan yén transformasi geus lumangsung tina kecap "Martial", nu asalna tina basa Latin.

Para wali nami ieu lumangsung dina bulan Nopémber, tanggal 11, sareng San Martín de Tours. Aya diminutive anu dianggo pisan, Tino, sareng varian feminin, Martina.

Kumaha anjeun ngejah Martín dina basa sanés?

  • Dina basa Valencian atanapi Catalan ditulis Marti.
  • Dina basa Inggris anjeun bakal pendak Marty.
  • Dina basa Jerman anjeun bakal pendak maarten.
  • Dina basa Italia anjeun bakal pendak Martino.

Naon jalma anu dikenal aya anu namina Martín?

Aya seueur lalaki kasohor kalayan nami anu pantes ieu.

  • Martin Luther King Anjeunna mangrupikeun aktivis anu merjuangkeun HAM.
  • Martin Luther anjeunna ahli dina teologi sareng pendeta garéja.
  • Martin Scorsese anjeunna diréktur pilem anu kawéntar.

Upami anjeun parantos mendakan hartosna Martin, maka kuring nyarankeun pisan anjeun pikeun nganjang ka sadayana ngaran anu dimimitian ku M.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji