Hartosna Maryam

Hartosna Maryam

Panasaran sareng kaluar pisan, María dipikaterang ku manah anu hébat sareng kahadeanna, anu ngagaduhan sobat María terang yén anjeunna ngagaduhan harta anu kedah dijaga salami saumur hirup, gabung sareng kuring pikeun mendakan sadayana ngeunaan ieu ngaran hébat.

Naon anu urang tiasa pelajari ngeunaan Maria?

Nalika urang ngobrolkeun awéwé ieu seueur urang mikirkeun ngeunaan hartos Alkitabna, tapi urang henteu kedah cicing ngan ukur dina buku, hayu urang tingali sakedik sareng urang bakal mendakan yén María cinta, anjeunna mangrupikeun nami anu teras-terasan milarian jalma pikeun mikanyaah anjeunna sareng nawiskeun sadayana anu dipasihkeun, anjeunna langsung hubungan pikeun sosobatan, kulawarga cinta, gelut sareng lelembutan.

Nalika aranjeunna gaduh pasangan Aranjeunna ngeusian anjeun ku perhatosan, kejutan, pamali sareng gerakan anu lemesAranjeunna satia sareng tulus pisan.

Aranjeunna teras-terasan ngeunteung ngeunaan kaputusanana anu dicandak sareng aranjeunna déwasa kalayan ati-ati pisan léngkah-léngkah anu bakal dilakukeun dina kahirupan aranjeunna, tapi fiksasi na pikeun henteu ngémutan nanaon ngabantosan aranjeunna nyandak jalan anu leres sareng nyingkahan masalah anu katarik ku jalma sanés. Kadang-kadang aranjeunna impulsif, sareng ieu ngajantenkeun hubungan-hubunganna henteu réngsé pisan.

Aranjeunna jalma anu lincah panginten, janten di tempat damel aranjeunna bakal teras-terasan ngagarap tantangan énggal anu meryogikeun imajinasi sareng katalitian biantara, upami aranjeunna damel dina grup aranjeunna mangrupikeun sahabat anu ideal anu dipikahoyong ku sadayana sabab milarian kasampurnaan sareng moal masihan padamelan pikeun réngsé dugi kapendak.

Kalayan kulawargana aranjeunna ibu pelindung yén aranjeunna moal ngantep murangkalihna nyasar, aranjeunna bakal ngagaduhan ajaran sareng kapercayaan anu kuat sareng nalika waktuna ninggalkeun sayang aranjeunna bakal siap sareng bakal terang kumaha ngantunkeun aranjeunna.

Étimologi atanapi Asal usul Maryam

Upami urang uih deui kana tulisan dina injil urang bakal ningali yén penampilan kahijina nyaéta dirina ti saprak anjeunna Indung Yesus sareng Yaveh Kuring milih anjeunna janten indung sadaya ibuSanaos leres yén konotasi agama ieu ngajantenkeun ayeuna salah sahiji nami anu paling dipilih pikeun awéwé Kristen, ogé leres éta dipilih pikeun kaéndahan hartos na.

Étimologi na, tapi, asal diragukeun, kumargi aya anu nyangka yén éta asalna tina basa Ibrani anu tulisanana nyaéta: מִרְיָם.

Banding anu raoseun ka Maria

Kami ngan ukur terang nami landihan anu manis sareng lembut pikeun nami ieu, ieu Mari.

Kumaha urang bakal pendak sareng Mary dina basa séjén?

Marí tetep ngajaga hakékat aslina sareng sanaos ngalaman sababaraha parobahan fonétik, éta tetep sorana sami.

  • Upami urang nyarios dina basa Inggris urang bakal nyarios Mary.
  • Upami urang nyeratna dina basa Perancis bakalan Marie.
  • Spanyol, Jérman sareng Italia gaduh nami aslina: Mary.

Naon jalma kasohor anu tiasa urang tepang sareng nami ieu?

  • Geulis, ku seni sareng soanten anu luar biasa, éta leres Mariah Carey
  • Dua ratu, hiji di Perancis sareng hiji di Skotlandia, duanana María
  • Aktris anu hébat pisan tina prestise anu diaku Maria Callas.

Upami anjeun mendakan tulisan kami ngeunaan nami María pikaresepeun, tong hilap nganjang ka anu sanés ngaran anu dimimitian ku M, sareng upami anjeun milari nami khusus, buka hartina ngaran.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

2 Komentar ngeunaan «Hartosna Mary»

Ninggalkeun comment hiji