Hartosna Manuel

Hartosna Manuel

Upami anjeun lahir di taun 80an anjeun panginten émut seueur-seueur Manuel yén urang aya di sakola, universitas atanapi bahkan damel ayeuna, ieu disababkeun ku ledakan anu hébat anu nami ieu kawit dina waktos éta, sareng éta, sanaos henteu pikaresepeun nami sakumaha kateranganana, éta mangrupikeun nami anu suksés pisan nuhun ka asal agama na.

Naon nami Manuel tiasa nyaritakeun urang?

Urang bakal sering sadar yén urang gaduh réréncangan, kenalan atanapi bahkan baraya anu nami éta sareng dina seueur kasus éta jalma anu tiasa diandelkeun ku cara anu lengkep altruistik pikeun nyarioskeun masalah urang atanapi curhat, sareng éta éta. Manuel hartina "lalaki saha jeung Allah" jadi kapribadian na salawasna murni, anjeunna weruh kumaha carana ngadangukeun tur ngurus jalma.

Kalayan Manuel caket, urang bakal sadar yén anjeunna mangrupikeun jalma anu pas dimana wae, Anu resep ka saha waé sareng anu salawasna merhatoskeun sadaya masalah urang, teu paduli kumaha héséna, anjeunna aya pikeun nawiskeun dukungan anu teu aya saratna pikeun urang.

Upami urang cukup untung ngagaduhan Manuel di lingkungan padamelan urang, urang bakal sadar yén sagala hal anu urang lakukeun kaluar langkung gampang, sareng damel sareng anjeunna gaduh kabagjaan di tim, gampang damel sareng sumanget anu kompetitif pisan.

Nyorangan tapi detil, ieu mangrupikeun kualitas anu paling luar biasa tina Manuel dina bidang séntiméntal, kumargi anjeunna nyaéta serigala nyalira, anjeunna resep mikaresep perusahaan kulawarga sareng babaturanana, tapi hese komitmen pikeun hubungan naonKusabab kitu, hubungan maranéhanana henteu biasana awét. Upami anjeun daék teu pernah ngabantah, mungkin anjeun bakal ngahontal manah saha waé Manuel sareng nalukkeun anjeunna salamina.

Hésé pisan dipilarian Manuel aub dina argumen, janten upami anjeun jalma anu tenang sareng tenang, moal lami-lami pikeun ngaresmikeun hubungan sareng ngamimitian kulawarga, sajaba ti éta, komitmen anjeun pikeun atikan ngajantenkeun anjeun murangkalih pikasieuneun sareng hormat.

Asalna atanapi étimologi Manuel

Ngaran aneh ieu sareng bertentangan sareng anu dipercaya ku seueur jalma asalna di Ibrani ti saprak éta asalna ti Emmanu-el (English), dipercaya yén nami ieu ngajantenkeun salah sahiji penampilan kahijina dina injil kusabab sami Yesus nyebatkeun Emmanuel dina langkung ti hiji kasempetan.

Momen anu paling hébat pikeun kameunangan nyaéta berkat Katolik, saloba lalaki aranjeunna ngarobih agama sareng nalika dibaptis aranjeunna milih nami anu saé ieu salaku nami Kristen, tradisi ieu dilestarikan kalayan cara anu luar biasa dugi ka ayeuna, mendakan seueur jalma anu ngagaduhan nami ieu.

Varian femininna nyaéta Manuela sareng biasa pisan milarian nami ieu di kalangan awéwé, upami urang milari nami anu raos atanapi saderhana, urang bakal mendakan Manu, Manel atanapi Manolo.

Naha urang tiasa pendak sareng Manuel anu ditulis dina basa anu sanés?

Lilaan taun parantos ngarawat nami ieu sanaos asalna tina basa Latin, kuring bakal nyaritakeun ngeunaan aranjeunna di handap.

  • Manel Éta kawéntar di Valenciano.
  • Emmanuel salaku nami aslina urang tiasa mendakan éta dina basa Perancis dina basa Inggris sareng dina basa Ibrani.
  • Upami urang angkat ka Itali langkung umum pendak Emmanuel.
  • Mirip pisan sareng nami aslina tapi ku salah sahiji 'n' kirang urang bakal mendakan nami na di Jérman Emanuel.

Naon jalma kasohor anu urang tepang sareng nami Manuel?

  • Hadirin anu hadé sareng jalma pangsaéna Manuel Fuentes
  • Buku Panduan Falla Anjeunna pastina mangrupikeun salah sahiji komposer pangsaéna nalika ngeunaan musik.
  • Sanaos sesah dibayangkeun, bullfighter anu terkenal el Cordobés leres-leres disebat Manuel Diaz.
  • Operasi Triumph parantos masihan kami penyanyi hébat, salah sahijina nyaéta Manu tenorio

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur nami anu dimimitian sapertos Manuel, tong hilap didatangan bagian dina lirikna M.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji