Hartina Luis

Hartina Luis

Luis mangrupikeun nami anu ngagaduhan sajarah anu cukup euyeub ku nuansa, anu aya hubunganana langsung sareng agama sareng budaya. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur perkawis nami, tetep maca inpormasi dina tulisan ieu ngeunaan hartosna nami Luis.

Naon hartosna nami Luis?

Hartina ngaran Luis bisa ditarjamahkeun jadi "Anu tercerah salah sahiji perang", alluding kana harepan jeung kawani unggal jalma.

Naon asal sareng étimologi Luis?

Étimologi nami Luis ngagaduhan akar dina basa Jérman, nyatana, asalna tina konsépna hlodowig, ti mana istilah sanésna sapertos Clovis diturunkeun. Éta ngagaduhan asal Jérman, kalayan lintasan-Francic handap dugi ka derivasi anu urang gaduh ayeuna. Konsépna ogé kumalayang ka Ludovico sareng Ludwig. Upami urang ngabagi nami primitif kana dua bagian, dina hiji sisi urang kéngingkeun hlod, anu hartosna terang atanapi ilahar; pikeun anu sanés, buuk palsu anu tiasa ditarjamahkeun salaku perang atanapi tempur.

Aya detil anu ngagambarkeun éta sareng éta frekuensi panggunaan na di Perancis. Nyatana, seueur pamaréntahan parantos dicirian ku nami ieu.

Luis dina basa séjén

  • Dina basa Inggris anjeun bakal mendakan nami ieu salaku Louis, atanapi salaku Lewis.
  • Dina basa Perancis cara nulisna nyaéta Louis, sajaba varian na Ludović.
  • Dina basa Italia ngagaduhan dua varian anu kawéntar: Luigi sareng Ludovico.
  • Dina basa Jerman, anu paling umum nyaéta anu ditulis alois.

Jalma anu kawéntar namina Luis

Sacara umum, aranjeunna lalaki anu ngagaduhan kecerdasan saluhureun normal:

  • Komposisi lagu lagu terkenal pisan Ludovico einaudi.
  • Komposisi anu pastina anjeun bakal terang: Ludwig van Beethoven.
  • Sutradara pilem, pamikir sareng pesulap anu ngajantenkeun dirina dikenal di El Hormiguero: Luis Pierdahita.
  • Penyanyi anu kawéntar pisanLuis Fonsi.
  • Pujangga anu hébat Cernuda.
  • Penyanyi anu suksés Louis Armstrong.

Kumaha ari Luis?

Luis Anjeunna nyaéta jalma anu resep ngajantenkeun dirina dikenal batur; Anjeunna karismatik sareng ngagaduhan rasa humor anu khas. Anjeunna resep jalma ningali penampilanana, janten biasana jaga detailna. Di daérah ieu, hartos na mirip pisan sareng nami Raúl (tingali hartos), atanapi ka nami Andrea (tingali hartos). Anjeunna ogé jalma anu resep saé internal, tapa pikeun ngahontal tingkat spiritual anu luar biasa sareng terang dirina langkung hadé.

Fitur paripolahna ieu ngajelaskeun yén aya seueur jalma anu ngagaduhan nami ieu anu bakti diri kana perdagangan anu aya hubunganana sareng agama sareng spiritual. Anjeunna ogé resep pisan kana olahraga, tapi jarang ngudag éta dina tingkat propésional. Upami anjeunna henteu ngagaduhan jabatan agama, anjeunna bakal tanggel waler ngabantosan anu sanés ku naon cara anjeunna sanggup.

Patali sareng bidang cinta, sareng dina hubungan pribadina, anjeunna biasana masihan dirina seueur pisan sareng menonjol pikeun sabar, ngantosan anjeunna bales. Anjeun resep sateuacanna maju dina hubungan romantis anjeun. Anjeunna pendak sareng awéwé anu anjeunna henteu kunanaon, anjeunna bakal ngalakukeun anu mustahil janten di sisina sareng henteu misah.

Sareng hal anu sami kajadian di tingkat kulawarga sareng babaturanana. Anjeunna pahlawan dina peperangan naon waé sareng ngalakukeun anu mustahil pikeun mastikeun yén sadayana lancar. Upami anjeun terang jalmi anu disebut Luis, caket sareng anjeun bakal ningali kumaha anjeunna ngajaga anjeun.

Ayeuna anjeun terang langkung seueur perkawis anjeunnahartosna nami Luis, di handap anjeun ogé tiasa mendakan anu sanés ngaran dimimitian ku L.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

1 koméntar ngeunaan «Hartosna Luis»

Ninggalkeun comment hiji