Hartosna Lorena

Hartosna Lorena

Dina kasempetan ieu anjeun bakal pendak sareng nami khusus, sareng awéwé anu anjeun bakal bagja nalika anjeun berinteraksi. Alesan pikeun ieu nyaéta kapribadianna istiméwa, sareng anjeun kedah ngartos éta dina ngungkulanana. Tanpa ado salajengna, kami ngungkabkeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan hartosna Lorena.

Naon hartosna nami Lorena?

Lorena tiasa ditarjamahkeun salaku "Awéwé Asli Lorraine". Alesan pikeun définisi ieu nyaéta yén ditulis ku cara kieu dina basa Perancis, sanaos kanyataanna nyaéta anujul kana kaulinan kecap anu dipikaresep ku urang.

Patali sareng Kapribadian LorenaIeu ditandaan ku naivety, sanaos rada mandiri. Séjén sipat anu paling narik perhatian awéwé ieu nyaéta positipitas sareng kabagjaan anjeunna, sajaba ti kanyataan yén anjeunna resep ngajantenkeun dirina dikenal dimana waé anjeunna kamana.

Hartosna Lorena

Dina masalah tenaga kerja, anu paling umum nyaéta Lorena resep nangtung dina panggung; Anjeunna resep janten aktris TV, ngagumbirakeun sadayana ku soantenna salaku penyanyi, bakti ka bioskop atanapi bioskop. Anjeunna resep pisan dunya akting, sareng anjeunna hoyong bakti diri, yén éta sanés ngan ukur hobi saderhana. Nanging, éta kalapa pisan, anu ngajantenkeun serius teuing.

Dina hubungan cinta, Lorena rada gaduh, dina cara anu sami sareng Sofia. Hésé ningali sipat kapribadian ieu nalika cinta na tepang sareng anjeunna ... tapi upami aranjeunna mimiti raket, anjeunna moal pernah misahkeun sareng anjeunna bakal hoyong gaduh jalmi sanés di sisina. Upami jalma sanés henteu nampi kabiasaan ieu, hubungan bakal laun-laun.

Akhirna, di lingkungan kulawarga, Lorena resep narik perhatian. Kusabab kapribadianana, anjeunna sakapeung nyingkirkeun naon-naon pikeun murangkalihna, sareng ieu tiasa nyababkeun sababaraha masalah serius sareng kulawargana, utamina ku jalanna waktos.

Naon asal / étimologi nami Lorena?

Ngaran anu dibéré feminin ieu ngagaduhan asal dina basa Perancis. Sakumaha anu parantos disebatkeun, hartosna "Awéwé Lorraine".

Bahkan ngagaduhan dinten anu khusus pisan, sareng di 1992 mendakan yén frékuénsi nami ieu saé pisan janten rusak sadaya catetan.

Santo na 2 Mei.

Sedengkeun pikeun diminutives anu paling umum, urang gaduh Lorenita sareng Lore.

Variasi lalaki na nyaéta Lorenzo.

Lorena dina basa séjén

Mangrupikeun salah sahiji nami anu ngagaduhan paling seueur variasi dina basa anu béda-béda:

  • Dina basa Inggris sareng Perancis, urang bakal mendakan éta salaku Lorraine.
  • Dina basa Jerman, éta bakal ditulis salaku Lothringen.
  • Dina basa Itali ditulis Loretta sareng ogé sapertos dina Castilian, Lorena.

Jalma anu kawéntar namina Lorena

Teu seueur awéwé anu parantos kasohor ku nami ieu.

  • Aktris anu kawéntar Lorena bernal.
  • Aktris awéwé séjén, Loretta Young.

Upami anjeun resep inpormasi ieu ngeunaan hartosna Lorena, ogé perhatoskeun bagian tina ngaran dimimitian ku L.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji