Hartosna Kiara

Hartosna Kiara

Dina téks ieu kami bakal diajar hartos salah sahiji nami anu paling pikaresepeun anu tiasa anjeun tingali dina wéb. Éta aya hubunganana sareng kaéndahan, kana kreativitas, kana pamikiran tingkah ngalamun anu dipikahoyong tiasa kalaksanakeun. Dihandap ieu, anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan hartosna Kiara.

Naon hartos nami Kiara?

Kiara hartosna "Awéwé anu nyatakeun dirina jelas"Ieu ngandung hartos yén anjeunna sanggup nyarioskeun sadayana anu aya dina pikiran, henteu paduli saha anjeunna timbang.

Sedengkeun pikeun kapribadian kiara, sesah dihartikeun ku kecap. Di hiji sisi, anjeunna awéwé anu ngalamun sareng tetep, anu resep ngahontal tujuan anu diusulkeun. Mimitina tiasa nyandak anjeun sakedik kanggo ngamimitian, tapi nalika anjeun maju, anjeun bakal tiasa nyandak tindakan sareng ningali tujuan anjeun langkung kahontal. Anjeunna resep ngabayangkeun panutan anu idéal dina kahirupanna, ogé dina kahirupan jalma anu paling caket anjeunna. Mangrupikeun cara pikeun pangusaha nuturkeun jalanna pikeun hasil.

Hartosna Kiara

Di tempat damel, Kiara Anjeunna wanoja anu pinunjul pikeun pendapatna, pikeun nganyatakeun aranjeunna kalayan total naturalness. Sacara umum, cara aranjeunna ngalakukeun hal biasana paling suksés. Kusabab kitu, bosna sering percanten ka anjeunna tanpa soal. Pikeun sadaya ieu, anjeun tiasa ngahontal posisi tanggung jawab anu langkung ageung, sareng kéngingkeun hadiah anu langkung saé. Di sisi anu sanésna, batur sapagawean na percanten ka cara aktingna pisan, aranjeunna hoyong diajar ti anjeunna sareng ningkatkeun ku sampingna. Anjeunna resep ngajar supados sadayana ningkat.

Dina pesawat asih, Kiara masih sami tulus. Hiji-hijina hal anu anjeunna moal tiasa sabar nyaéta henteu satia; dina pesawat ieu langkung tradisional. Anjeunna nyangka yén saurang lalaki sareng awéwé kedah silih satia ... sareng upami ieu leungit, sadayana bakal leungit.

Naon asal / étimologi Kiara)

Asal muasal ngaran ieu awéwé nyaéta dina basa Inggris. Éta henteu ngagaduhan asal Inggris, tapi éta Amérika. Sakumaha anu parantos urang tingali, tiasa ditarjamahkeun salaku "Awéwé anu bersinar sareng jelas". Sareng urang henteu terang langkung seueur ngeunaan asal usulna; aya anu mikir yén éta ngagaduhan akar anu sami sareng nami Clara.

Teu ngagaduhan santo anu pakait, teu aya diminutives atanapi variasi maskulin.

 Kiara dina basa séjén

Gumantung kana bahasa anu urang carioskeun, aya sababaraha jinis anu pikaresepeun pisan:

  • Dina basa Castilian atanapi Spanyol, namina nyaéta Clara.
  • Dina basa Inggris, namina nyaéta Kiara.
  • Dina basa Jerman anjeun bakal pendak Claraatawa atra.
  • Dina basa Perancis, nami ieu bakal atra.
  • Akhirna, dina basa Itali urang bakal nyeratna salaku Chiara.

Jalma anu kawéntar namina Kiara

Aya seueur awéwé anu kawéntar namina sapertos kieu:

  • Aturan Kiara anjeunna mangrupikeun penari anu hebat.
  • Kiara mia nyaéta modél populér.
  • Kiara glasco nyaéta aktris anu diaku.

Upami inpormasi ieu ngeunaan hartosna Kiara Anjeun mendakan éta pikaresepeun, teraskeun maca ieu ngaran anu dimimitian ku K.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji