Hartosna Katherine

Hartosna Katherine

Katherine nyaéta awéwé anu dicirikeun ku purity bawaan. Éta mangrupikeun nami anu murni, kalayan kapribadian anu aya hubunganana sareng kabébasan sareng otonomi masing-masing jalma. Salaku tambahan, sakumaha anu urang resep pisan dina halaman wéb ieu, asal na teu pasti, sareng éta mangrupikeun hasil tina perdebatan diantara sejarawan. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur, teraskeun maca ngeunaan éta hartosna Katherine.

Naon hartos nami Katherine?

Katherine mangrupikeun nami anu tiasa ditarjamahkeun salaku "Awéwé anu pinuh ku kasucian" éta, teu sapertos naon anu kajadian sareng kaseueuran nami anu asalna tina basa Ibrani atanapi Latin, dipercaya yén éta asalna ti Irlandia.

Patali sareng Kapribadian Katherine urang, awéwé ieu aya hubunganana sareng kabébasan éksprési, sénsitip sareng empati. Anjeunna tiasa terang kumaha jalma anu sanés ngan ukur ku ningali panonna, anjeunna adaptasi kana kaayaan naon waé sareng ngupingkeun masihan pendapatna. Dina hal batur anu deukeut ka anjeunna henteu gaduh waktos anu saé, anjeunna bakal terang naon anu kedah dilakukeun dina waktos éta pikeun ningkatkeun kaayaan. Aranjeunna teu ngagaduhan masalah ngalereskeun pendapat sareng nyungkeun dihapunten upami diperlukeun.

Sakumaha anu parantos kami koméntar, Katherine Anjeunna jalma anu dicirian ku kamerdekaan na. Anjeunna ngagaduhan kapribadian otonom, ieu ngandung harti yén anjeunna henteu paduli teuing naon anu panginten batur nalika anjeunna mutuskeun nuturkeun hiji jalur. Anjeunna ogé sanggup ngalakukeun anu teu mungkin pikeun ngahontal cita-citana.

Dina cinta, anjeun peryogi jalma anu ngagaduhan kapribadian mandiri, rohangan nyalira, anu ngadukung anjeunna sareng tiasa mamatahan anjeunna nalika anjeunna ngalakukeun kasalahan. Anjeunna henteu nyandak kritik anu goréng ngalawan kapribadian na, tapi anjeunna henteu ngagaduhan masalah nampi anu konstruktif. Anjeunna awéwé anu progresif sareng satia pisan. Tangtosna, anjeunna henteu masihan kasempetan kadua pikeun jalma anu parantos ngaraheutkeun haténa. Aya anjeunna bakal motong hubungan.

Di tempat damel, Katherine mangrupikeun wanoja anu gaduh visi sareng katerampilan analitis. Anjeunna salawasna hirup numutkeun tren pangénggalna, janten anjeun panginten tiasa nyiptakeun perusahaan kageulisan sareng fashion anjeun nyalira. Upami anjeun mutuskeun diajar karir, hal anu paling normal nyaéta anjeun mutuskeun gelar élmu. Salah sahiji kautamaan anu hébat nyaéta nanganan data sareng matématika.

Nalika ngeunaan hasil, Katherine ngagaduhan bakat pikeun analisis sareng visi. Anjeun mutakhir sareng tren, janten anjeun tiasa ngamimitian perusahaan mode sareng kageulisan anjeun nyalira. Upami anjeun mutuskeun diajar gelar, élmu mangrupikeun karep anjeun. Kautamaan na aya dina manajemen data sareng matématika.

Naon asal atanapi étimologi nami Katherine?

Asal-usul ngaran awéwé ieu rada teu pasti. Seuseueurna jalma yakin yén éta ngagaduhan asal Irlandia, sanaos anu sanés yakin yén éta asalna langsung tina Yunani. Hal ieu dipercaya yén éta bisa ditarjamahkeun salaku "Purity".

Santo na nyaéta 29 April.

Aya sababaraha diminutives tina nami ieu, sapertos Kathy, Cati atanapi Caty.

 Katherine dina basa séjén

Kusabab éta nami anu cukup lami, urang tiasa mendakannana dina sababaraha variasi, sapertos kieu:

  • Dina basa Spanyol, anjeun bakal mendakan nami ieu salaku Catalina o Catherine.
  • Dina basa Inggris, namina nyaéta Catherine o Katherine. Varian sanésna nyaéta Karen.
  • Dina basa Italia, anjeun bakal mendakan ditulis salaku Caterina.
  • Dina basa Jerman éta bakal ditulis salaku Katharina.
  • Dina basa Perancis, namina nyaéta Catherine.

Kawéntar ku nami Katherine

  • Aktris anu kawéntar Catherine Z-Jones.
  • Katherine Waterson nyaéta saurang aktris anu kawéntar. Aya ogé aktris sanés sapertos Katherine Porto atanapi KM Jeigl.

Upami tulisan ieu ngeunaan hartosna Katherine parantos dipikaresep ku anjeun, teras baca deui pikeun terang langkung seueur ngeunaan ngaran anu dimimitian ku K.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

11 pamikiran ngeunaan «Hartosna Katherine»

  1. Sadayana leres kuring manusa pisan, mulia pisan, ngarti pisan kuring resep ngupingkeun jalma tanpa nangtoskeun aranjeunna kuring resep nyatana anu leres kuring tulus sareng kuring kasucian mangrupakeun putri ALLAH anu berkah ngagaduhan nami ieu

    jawaban
  2. Dina sagala hal anjeunna leres sareng langkung dina bagian ngupingkeun sareng masihan opini aya sababaraha kali sobat anu naroskeun kuring pikeun pitulung dina hubungan sareng kuring ogé sok ngupingkeun anjeunna sareng masihan pendapat kuring sareng anjeunna salawasna hatur nuhun ka kuring

    jawaban
  3. Ooh kuring kaget ku sadayana katerangan éta. Abdi di dieu ??. Xk bakalan kitu sok teu hayang sanggeus cm kajadian xk luar biasa kabeh ratu uan ??????

    jawaban

Ninggalkeun comment hiji