Hartosna Karina

Hartosna Karina

Kadang-kadang urang pendak sareng jalma-jalma anu ngagaduhan kapribadian anu rada rumit, anu urang henteu ngartos sanés kumaha urang usaha. Luhureun sadaya, jalma-jalma anu gaduh, agrésip atanapi ambisius pisan. Éta henteu sesah pikeun nungkulan éta, urang ngan ukur henteu tiasa ngartos aranjeunna. Sareng ieu sakedik naon anu kajantenan ku urang ku nami ieu. Baca deui pikeun terang sadayana tentang anjeunna  hartosna Karina.

Naon hartos nami Karina?

Karina bisa ditarjamahkeun salaku "Awéwé jeung cinta dina kaayaanana"; Ieu ngandung harti yén anjeunna mangrupikeun awéwé anu bakal ngagaduhan batur di sisina pikeun masihan naon anu dipilari, pikeun nawiskeun waktos sareng kanyaah sahingga ngawangun kulawarga.

Patali sareng Kapribadian Karina, dicirikeun ku jalma anu rada timburu. Éta leres-leres kajadian langkung nalika anjeun ningali yén pasangan anjeun nyéépkeun seueur waktos sareng rerencangan caketna; nyatana, henteu lami pikeun ngabayangkeun hal-hal anu henteu leres-leres kajantenan. Masalah-masalah ieu, dina jangka panjang, tiasa ngirangan hubungan, dugi ka putus. Dina raraga leres-leres bahagia di bandung, anjeun bakal peryogi jalma anu tiasa ngartos anjeun, anu perhatian. Anjeunna rada kapimilik, sanaos masalah ieu bakal langkung parah upami anjeunna henteu nampi cekap cinta dina hirupna. Upami pasangan anjeun terang kumaha ngubaran anjeun, anjeunna bakal sadar yén éta leres-leres matak aya di sakitar anjeunna.

Hartosna Karina

Karina awéwé anu taliti pisan; Anjeunna ngagaduhan kado khusus pikeun bakti diri kana dunya seni salaku profesi. Anjeunna resep pisan kana desain, lukisan sareng hiasan, sareng ogé resep pisan kana desain interior. Anjeunna ngahargaan sadayana ieu salaku hobi sareng, ku sabab éta, anjeunna mahér pisan kana éta hal. Hal ilahar ningali manehna mingpin hiji tim; Tungtungna anjeun tiasa ngagaduhan alesan anu kuat ngeunaan éta, tapi éta bakal tungtungna direngsekeun.

Karyawanna yakin yén Karina bakal nyandak sadayana kiridit kanggo padamelan éta, dina rupa, leres, sabab anjeunna lumayan jalma pasipatan. Tapi anjeunna ogé ngagaduhan pikiran anu logis. Nyaéta, dina tungtungna anjeunna bakal sadar sareng muji sadaya anu pantes. Ieu bakal ngamungkinkeun urang ningali saha anu terang kana jero sareng saha anu henteu. Penting pikeun ngahontal jero pikiran anjeun pikeun leres-leres ngartos sareng ngahargaan éta.

Naon asal atanapi étimologi nami Karina?

Asal muasal ngaran awéwé ieu asalna tina basa Latin. Sakumaha geus urang tingali, eta hartina "Awéwé jeung loba cinta dina hirupna". Harti ngaran nyarupaan Karen (tingali hartos didieu), numutkeun étimologi na.

Santo na nyaéta 7 Nopémber.

Aya ogé anu langka, Kari.

 Karina dina basa séjén

Sanaos nami anu cukup lami, éta tetep dilestarikan sapertos anu janten ku jalanna jaman. Kalayan kecap séjén, teu aya variasi dina basa séjén. Hiji-hijina variasi anu aya nyaéta anu ngirangan anu parantos urang bahas.

Kawéntar ku nami Karina

Aya seueur awéwé anu parantos kasohor ku nami ieu, sapertos anu urang ngajelaskeun di handap:

  • Modél populér Karina Jelinek.
  • Anu surak  Karina rivera.
  • Hiji awéwé khusus pikeun dunya musik Karina M. Elias.

Upami tulisan ieu ngeunaan  hartosna Karina parantos ngungkabkeun sadayana ngeunaan kapribadian awéwé ieu, maka kami nyarankeun yén anjeun ogé maca sadayana ngaran dimimitian ku K.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji