Hartosna Juan

Hartosna Juan

Kali ieu kami nganalisis hiji lalaki anu salah sahiji jalma anu paling terkenal di Spanyol pikeun orok lalaki. Éta saderhana, éndah sareng ngagaduhan asal anu euyeub anu ngajantenkeun bapa sareng ibu-ibu mutuskeun pikeun milih éta. Dina tulisan di handap ieu kami diajar sacara rinci hartosna nami Juan, sadayana ngeunaan asal usulna sareng étimologi na.

Naon hartos nami Juan?

Ngaran ieu ngagaduhan konotasi agama anu tiasa ditarjamahkeun salaku "The man satia to God."

Naon asal atanapi étimologi Juan?

Juan mangrupikeun nami anu ngagaduhan akar dina basa Ibrani, khusus na etimologi na asalna tina istilah Yôḥānnān. Salami mangtaun-taun urang tiasa ningali variasi anu béda tina nami Juan dina basa anu béda. Salaku conto, dina basa Yunani ditulis Ιωάννης, sareng ti dinya éta diadaptasi kana basa anu langkung modéren. Éta ogé ngagaduhan turunan awéwé, sanaos saentos entos dianggo: Juana.

 Juan dina basa séjén

Sakumaha urang parantos mairan, nami ieu parantos lami pisan: janten, urang tiasa mendakannana dina seueur basa:

  • Dina Catalan, anjeun bakal mendakan éta salaku Joan.
  • Dina basa Inggris éta ogé ngagaduhan seueur variasi: John, Jack o Ewan, sajaba ti diminutiveIons.
  • Dina basa Italia anjeun bakal mendakan nami Giovanni.
  • Dina basa Jerman éta bakal ditulis Johann atawa Hans.
  • Tungtungna, dina basa Perancis cara pikeun néangna nyaéta John.

Kawéntar ku nami ieu

Diantara seueur rupa-rupa selebritis anu ngagaduhan nami ieu kami cicing sareng tilu anu kami sebatkeun di handap ieu

  • Jony Ive nyaéta saurang lalaki anu parantos kawéntar ngarancang produk mérek ikon Apple.
  • Johan Cruyff dina pamaén bal anu terkenal anu parantos ngurilingan dunya
  • John Tenorio nyaéta penyanyi terkenal di Spanyol anu kaluar ti Operación Triunfo.

Kumaha damang?

Sareng ayeuna nganalisis Kapribadian JuanLalaki ieu dicirikeun ku cukup serius, sanaos ieu henteu hartosna yén anjeunna menonjol pikeun kaangkuhanana atanapi kusabab dididik parah, jauh ti éta. Kapribadian na pisan personable. Séjén anu sipatna paling nyirikeun anjeunna nyaéta katenangan anu anjeunna nyanghareupan kahirupan. Kami moal mendakan anjeunna dina gelut atanapi dina alesan anu teu berdasar.

Patali sareng padamelan, Juan mangrupikeun jalma anu ngahaturanan dirina kana padamelan anu ngamungkinkeun anjeunna pikeun salawasna ngagaduhan pikiran aktip, kumargi anjeunna jalma anu kreatif pisan. Anjeun teras ngembangkeun metode anyar pikeun kahirupan anu langkung gampang, sareng ieu mangrupikeun hal anu hatur nuhun ku raka anjeun.

Di tingkat kulawarga, anjeunna ngagaduhan kapribadian anu rada variatif. Anjeun timburu ku sababaraha cara, sareng ieu tiasa nyababkeun anjeun ngagaduhan masalah sareng pasangan. Nanging, nalika anjeun parantos nyéépkeun waktos sareng cinta anjeun, sareng parantos ngembangkeun kapercayaan anu hadé, timburu anu ngirangan, diparkir di tukang.

Anjeunna mangrupikeun bapak anu jaga pisan ka murangkalihna sareng resep masihan élmuna ka murangkalihna. Anjeunna hoyong ngurilingan dunya pikeun ngeuyeuban pipikiran sareng ngajantenkeun dirina langkung kuat.

Kami terang yén tulisan ieu anu kami bahas hartina ngaran Juan éta parantos dipikaresep ku anjeun. sareng upami anjeun masih hoyong terang langkung seueur, anjeun tiasa teras ningali link di handap ieu ngaran anu dimimitian ku J pikeun diajar langkung seueur ngeunaan hartos nami.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji