Hartosna Yusup

Hartosna Yusup

Dina téks anu bakal kami analisa dina kasempetan ieu kami hoyong nampilkeun anjeun sadaya kakhususan anu aya hubunganana sareng kapribadian sareng hartosna nami José. Éta pisan umum di Spanyol sareng éta parantos dikirimkeun ti generasi ka generasi.

Naon hartosna nami José?

El hartosna nami ieu éta patalina sareng asal hina sareng tradisi. Salaku tambahan, éta ogé dikaitkeun sareng hubungan anu saé diantara jalma.

Naon asal atanapi étimologi José?

La étimologi José boga akar dina basa Ibrani, asalna tina istilah Yosef, anu hartosna "nambihan." Kumaha lalaki anu ngagaduhan seueur sejarah di tukangeunana, parantos ngalangkungan seueur variasi dugi ka dugi ka jaman urang. Dina basa Spanyol, dugi ka akhir abad ka-XNUMX, nami Joseph dianggo. Pasti variasi Pepe kadenge anjeun wawuh, anu mangrupakeun sinonimna paling umum. Pentingna ogé ngagaduhan diminutives, sapertos Pepiño atanapi Pepito, sareng versi awéwé kalayan sababaraha variasi: Josefina, Pepa atanapi Pepita.

Éta ngagaduhan asal anu ampir-ampiran nganut kana agama, Kusabab anjeunna ramana Yesus sareng pasangan ti Parawan María.

 Jose dina basa séjén

Mertimbangkeun nami ieu parantos sepuh, aya seueur variasi dina basa anu béda:

  • Dina basa Inggris sareng Perancis, kami bakal milih aranjeunna anu ditulis salaku Joseph.
  • Dina basa Jerman, aya ogé rupa-rupa Josef.
  • Varian anu pikaresepeun pisan nyaéta Giuseppe.

Jalma anu dikenal ku ngaran Jose

aya seueur lalaki anu parantos kasohor ku nami ieu

  • Salah sahiji palaku paling dikenal di Spanyol, khususna pikeun iklan yogurt na: Jose Coronado.
  • Palaku anu parantos populér pisan berkat séri Beludru: Jose Sacristan.
  • Pendeta terkenal anu namina seueur paguron luhur ayeuna Saint Joseph of Calasanz.

Kumaha Jose?

José nyaéta jalma anu menonjol pikeun pisan marahmay. Justru, jalma-jalma di sakurilingna muja anjeunna pikeun éta. Éta ogé menonjol pikeun senang, kabuka, sareng hubunganana kalayan gampang héran. Tambih Deui, anjeun bakal ngawangun hubungan anu saé kalayan gampang.

Anjeunna resep pisan kana seni, utamina musik, sareng bahkan tiasa bakti dirina dina tingkat propésional upami ngahontal tingkat anu pikaresepeun. Anjeunna resep maénkeun gitar sareng alat musik perkusi. Anjeunna ogé tiasa lebet kana dunya akting kusabab sisi kaluarna. Gaduh ingetan anu saé pikeun ngapalkeun naskah sareng ideu.

Anjeunna jalma anu optimis pisan sareng justru énergi positip ieu anu ngajantenkeun batur tepa. Aranjeunna bakal teras-terasan mendakan kasempetan énggal sareng anjeun moal ngantep halangan janten hadé tina anjeun. Nanging, anjeun henteu salawasna sadar yén anjeun parantos salah jalan, sareng bakal hésé pikeun anjeun menerkeun.

Sedengkeun pikeun lingkungan cinta, anjeunna jalma anu rada naif. Anjeunna biasana menonjol pikeun rada merhatoskeun sareng detil sareng jalma anu dipikacinta. Cinta éta tiasa ngabobodo anjeun sareng henteu sadar nalika jalma séjén henteu satia. Anjeunna bakal salawasna percanten naon anu dipercaya saha anu langkung saé na nyarios ka anjeunna sareng moal tiasa ningali tipu daya dugi ka anjeunna tiasa ningali ku panon nyalira. Nalika anjeun parantos bérés hubungan, anjeun bakal hoyong ngamimitian kulawarga gancang-gancang. Anjeunna bakal nancebkeun nilai-nilai wijaksana pikeun murangkalihna sareng ngajar aranjeunna anu pangsaéna kahirupan, nyebarkeun kabagjaan sareng sakedik picaresque supados aranjeunna henteu katipu.

Kami terang yén sadaya inpormasi ieu bakal mangpaat pisan pikeun terang langkung seueur ngeunaan hartosna nami José. Upami anjeun kedah ningali langkung seueur nami, atanapi upami anjeun gaduh patarosan, anjeun tiasa ningali bagian éta dina ngaran anu dimimitian ku J.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

1 koméntar ngeunaan «Hartosna Yusuf»

Ninggalkeun comment hiji