Hartosna Jorge

Hartosna Jorge

Ngaran anu bakal kami ngajelaskeun ka anjeun dinten ayeuna mangrupikeun salah sahiji anu paling dipilih dina basa Spanyol. Éta ngagaduhan sejarah anu panjang sareng parantos ditarjamahkeun kana sababaraha basa. Terang sadaya inpormasi ngeunaan asal usul, kapribadian sareng hartosna nami Jorge.

Naon hartosna nami Jorge

Ngaran ieu hartosna «Lalaki anu patani«Maka, di kota-kota anu dibekelan ti séktor ieu pinuh ku budak anu disebat sapertos kitu.

Asalna atanapi étimologi

El asal Jorge Éta ti saprak peradaban Yunani, dimana aranjeunna nyiptakeun étimologi. Nanging, éta mimiti meunang popularitas dina abad ka-XNUMX, dina waktu Perang Salib. Katerangan sejarawan dumasar kana kanyataan yén Saint George anu nyababkeun ningkatna panggunaan nami ieu, sabab pikeun seueur éta mangrupikeun inspirasi.

Ti saprak éta dugi ka ayeuna, popularitasna teras sareng di jalan mana waé anjeun tiasa mendakanana. Pasti anjeun terang saha nami Jorge. Nyatana, kolot milih éta langkung ti Luis, Miguel atanapi malah Carlos.

Kumaha anjeun ngejah Jorge dina basa séjén?

La sajarah panjang sareng kawéntar nami ieu éta parantos naékkeun, mangtaun-taun, sababaraha ragam dina sagala rupa basa.

  • Dina basa Inggris anjeun bakal terang anjeunna salaku George.
  • Dina basa Jerman anjeun bakal ningali anu pasti Jürgen, atanapi Georg.
  • Dina basa Perancis anjeun bakal pendak Georges.
  • Tungtungna, dina basa Italia anjeun tiasa pendak Giorgio.

Naon jalma anu terang anu aya sareng nami ieu?

Seueur lalaki anu ngagaduhan nami ieu jalma-jalma terkenal atanapi dikenal ku umat manusa.

  • Panulis anu hébat Jorge L Borges.
  • Tilas présidén Argéntina katelah Jorge Alessandri Rodriguez.
  • Puluhan taun ka pengker, Inggris ngarajaan George II.

Kumaha kapribadian Jorge?

Datang tina tatanén, sakumaha hartosna na, Kapribadian Jorge Éta mangrupikeun cerminan usaha sareng kerja keras, saha waé anu masihan dirina awak sareng jiwa kana naon anu dilakukeun. Anjeun ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyobaan anu pangsaéna sareng bertahan dugi ka ngahontal tujuan.

Sedengkeun pikeun padamelan, anjeunna biasana bakti pikeun ngajual di sektor mana waé, naha pariwisata, industri atanapi di toko. Upami Jorge parantos dewasa di kota, anjeunna bakal resep kana téknologi, anu bakal dimangpaatkeun pikeun dilakukeun upami anjeunna hoyong ngamimitian usaha. Bisi naon waé, Jorge bakal janten ngajual ideu anu hébat.

Perkawis kahirupan cinta na, éta ngaran Jorge nunjukkeun lalaki anu tahan ku kapribadian tahap paling rumit pikeun pasangan, sanaos kadang masalah ieu disababkeun ku anjeunna. Cinta anjeun, upami anjeun henteu ngagaduhan kapribadian anu kuat, tiasa nyerah sareng ngeureunkeun hubungan. Nanging, ieu ngan jarang kajadian, kumargi anjeunna nunjukkeun timburu na ku cara anu lemes, henteu ujug-ujug sapertos batur, contona, Juan.

Di lingkungan kulawarga, Jorge resep yén umatna ngahiji, khususna dina tanggal khusus. Nalika anjeun ngora, bakal hésé pikeun anjeun milari pasangan anjeun, anu tiasa nyayogikeun waktos kanggo milarian bumi nyalira.

Kuring miharep tulisan ieu dina hartosna nami Jorge parantos dianggo. Upami anjeun gaduh patarosan langkung seueur, maka kuring nyarankeun anjeun didatangan daptar ieu ngaran anu dimimitian ku J.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

1 koméntar ngeunaan «Hartosna Jorge»

Ninggalkeun comment hiji