Hartina Jennifer

Hartina Jennifer

Jennifer mangrupikeun awéwé anu rumit. Anjeunna ngalantarankeun kahadéan sareng rendah haté pikeun jalma-jalma di sakurilingna, sareng ieu mangrupikeun hal anu sesah dipendakan di jalmi mana waé. Nanging, kapribadianana ogé nyumputkeun nada anu rada poék. Terus maca pikeun terang sadayana ngeunaan anjeunna Maksud Jennifer.

Naon hartos nami Jennifer?

Jennifer tiasa ditarjamahkeun salaku "Awéwé kalayan kasucian sareng kaadilan", sareng ieu aya hubunganana sareng ngahargaan sareng rendah haté.

La Kapribadian Jennifer Anjeunna ti awéwé anu resep pisan, sareng anjeunna henteu ngagaduhan masalah nunjukkeun ka batur. Jaga sorangan sareng rai saha waé anu diperyogikeun pikeun aranjeunna. Anjeunna saé sareng anu paling meryogikeun, sanaos ieu ngandung harti yén kadang anjeunna kedah nyanghareupan kaayaan anu teu mungkin. Anjeunna bencong henteu satia ka anjeunna, tapi anjeunna sanggup ngahampura pasanganna upami anjeunna memperlakukeun anjeunna sapertos kieu. Anjeunna marahmay sareng sesah nungkulan karusakan. Anjeunna milarian lalaki anu bakal masihan stabilitas sareng kaamanan kulawargana pikeun tiasa kéngingkeun sagala prestasi.

Dina tingkat propésional Jennifer Anjeunna awéwé anu nyéépkeun waktosna pikeun ngalakukeun hal-hal pikeun ngarobih dunya sareng nyobian ngirangan kamiskinan. Kadang-kadang anjeun tiasa ningali anjeunna ngadamel Investasi ageung pikeun nyumbang bagian tina hasil pikeun proyék amal. Upami anjeunna ngahontal jabatan manajemén, anjeunna bakal terang kumaha mingpin tim sareng memotivasi aranjeunna pikeun ngahontal prestasi anu diarepkeun ku perusahaan. Anjeunna mangrupikeun jalma anu dipikaresep pisan ku batur sapagaweanna, anu ningali dirina salaku tihang anu bakal memotivasi aranjeunna sareng ngantepkeun aranjeunna ngahontal tujuanana.

Nalika ngeunaan hobi na, Jennifer resep ka alam. Anjeunna resep nyasar di leuweung, ngahargaan, ngan ngagolér dina gunung atanapi tapa dina curug. Anjeunna resep bersantai, nyucikeun jiwa sareng mopohokeun barang-barang material. Anjeunna resep mindahkeun cara pikir ieu ka kulawargana, ka murangkalihna. Anjeunna mangrupikeun indung anu resep komunikasi, anjeunna resep ngalakukeun anu teu mungkin sahingga cinta ngalir antara sadaya anggota lingkungan kulawarga.

Naon asal / étimologi nami Jennifer?

Ngaran awéwé ieu asalna di Welsh. Sedengkeun pikeun étimologi na, éta asalna tina varian Cornish. Éta asalna tina nami "Juniper", salian ti istilah anu sanés. Ieu ngan ukur salah sahiji tiori anu tersukses, sanaos sanés ngan ukur hiji-hiji na.

Éta janten kawéntar pisan di awal abad ka-XNUMX, dina waktos panulis populér mutuskeun nganggo nami éta pikeun salah sahiji karyana anu paling kawéntar, "The Doctor's Dilemma."

Santo na nyaéta 3 Januari.

Urang tiasa mendakan bentuk maskulin anu diturunkeun, nami  Juan.

Kami ogé mendakan éta ku diminutive anu nunjukkeun kapercayaan, Jenny atanapi Jen.

Jennifer dina basa séjén

Aya sababaraha variasi Jennifer dina basa anu béda:

  • Dina basa Spanyol, urang tiasa mendakan nami ieu salaku Joanatawa Genevieve.
  • Dina basa Itali, namina nyaéta Jenéwa.
  • Dina basa Perancis, éta bakal ditulis salaku Genevieve.
  • Dina basa Inggris sareng Jerman aranjeunna ditulis ku cara anu sami Jennifer.

Jalma-jalma katelah ku ngaran Jennifer

  • Aktris kasohor anu parantos aya di panjuru dunya, Jennifer Lopez.
  • Upami anjeun resep Friends, anjeun pasti terang saha éta Jennifer Aniston.
  •  Jennifer Lawrence Srikandi anu jaya dina The Hunger Games.

Upami anjeun mendakan tulisan ieu ngeunaan Jennifer hartosna, ogé tingali dina ngaran anu dimimitian ku J.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

1 koméntar ngeunaan «Hartosna Jennifer»

Ninggalkeun comment hiji