Hartosna Isabel

Upami urang nyarioskeun lelembutan, kaasih sareng kaikhlasan, nami Isabel tiasa janten émutan, nami kalayan kapribadian kuat, budi anu bageur sareng haté anu amis, nami anu, tanpa diragukeun, bakal ngantunkeun tanda dina haté anjeun. Gabung sareng kuring pikeun maca langkung seueur ngeunaan hartosna Isabel.

Naon anu tiasa dicarioskeun ku nami Isabel urang?

Henteu ngan ukur amisna sareng kahadéan, anu hartosna Isabel nyaéta "Kaséhatan & Kaéndahan" dua fitur hébat anu salawasna ngiringan boga untung tina nami mulia ieu.

Pangetahuan na tentang mahluk tiasa disababkeun ku etimologi na nyaéta "Isis geulis" Kusabab Isabel terang kumaha ngahijikeun silaturahim tanpa usaha, anjeunna tiasa ngajaga sareng ngajaga éta sapanjang hirupna kusabab karakterna anu kuat sareng rasa anu saé mangrupikeun sipat anu sanés anu ngiringan anjeunna.

Gampang pisan néwak sumanget bébas anjeun sareng kabahagiaanna upami urang aya di sisina, jalma anu terang dirina tungtungna ngiringan saumur hirupna, anjeunna ibu rumah tangga anu hébat, anjeunna memuja bumi sareng kulawarga janten henteu heran yén urang betah nalika Urang ngandelkeun ayana dirina. lingkungan kulawarga anjeunna indung anu saé pisan sareng sosobatan anu saé, pasanganna moal pernah ngarasa nyalira atanapi teu dijagaan, anjeunna resep ngurus hubungan sareng ngawangun bunderan cinta anu caket.

Di tempat damel, Isabel sanget pengkuh sareng henteu lirén gelut dugi ka ngahontal cita-citana, anjeunna terang pisan naon anu dipikahoyong sareng diperjuangkeun kalayan sakuat tanaga pikeun ngahontal éta, anjeunna damel pisan saé salaku tim sareng réréncanganna teras-terasan raoseun sareng santai damel babarengan. sisi na.

Étimologi atanapi asal Isabel.

Leuwih taun aya seueur diskusi ngeunaan asal-usul Isabel, ieu kusabab teu mungkin pikeun satuju, salah sahiji pihak percaya yén ngaran Isabel asalna tina "Isis" éta sababna "iss geulis" batur kumaha ogé nyangka yén nami cicing di Elisa atanapi Elizabeth

Nanging, éta ahli sajarah anu langkung nekenkeun kana sajarahna, nyorot éta pilihan tersukses Éta nyaéta Déwi Mesir, nyorot yén nami asalna tina basa Latin.

Nami anu luar biasa ieu parantos nyebarkeun berkat Katolik sareng para wali na.

Ngaran anu pikaresepeun atanapi alit tina Isabel.

Ngaran ieu nampi sababaraha nami anu dipikahoyong mangtaun-taun, ieu mahluk Isa, Chicha, Sabela atanapi Is

Kumaha urang bakal mendakan Isabel dina basa sanés?

  • Upami urang nyarios dina basa Inggris atanapi Jerman urang bakal mendakan éta salaku Elizabeth, 
  • Lisa sareng Elisabetta upami urang milari dina basa jerman.
  • Upami urang milarian dina basa Perancis bakal Isabelle.

Naon kenalan terkenal anu tiasa urang mendakan nami Isabel?

  • Kawéntar pikeun pamaréntahanana sareng hébat Spanyol kami Isabel anu Katolik.
  • Dina cara nu sami Isabel Anjeunna mangrupikeun putri anu nguasaan di Perancis.
  • Kasohor sareng ku sora anu spektakuler anu hébat Isabel pantoja.

Upami anjeun resep tulisan kami ngeunaan Isabel, pastikeun anjeun didatangan bagian kami ngaran anu dimimitian ku I.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

1 koméntar ngeunaan «Hartosna Isabel»

Ninggalkeun comment hiji