Hartosna Iker

Hartosna Iker

Upami anjeun parantos ngaos sababaraha urang tulisan ngeunaan ngaranPasti anjeun parantos perhatoskeun yén urang terang pisan tentang aranjeunna, utamina nalika aranjeunna kirang dikenal atanapi diwatesan ku sabagéan ageung tina penduduk. Upami anjeun gaduh minat anu terakhir, anu langka di dunya, dinten ieu kami hoyong nyarios sareng anjeun ngeunaan asal usul, sejarah, kapribadian sareng hartosna nami Iker.

Naon hartosna nami Iker

Iker Éta mangrupikeun nami Basque murni anu hartosna "Lalaki anu nyayogikeun berita anu saé." Kapribadianna dicirikeun ku paniténan anu saksina ngeunaan naon anu aya disakurilingna. Anjeunna resep ngaanalisis sadaya kaayaan sahingga teu aya detail anu lasut.

Nalika anjeunna aya di parapatan jalan, Iker condong ningali sagala rupa anu kalolobaan urang henteu tiasa mendakan. Saolah-olah namina masihan anjeunna kakuatan pangamatan anu langkung luhur tibatan anu sanés. Salah sahiji sipat kapribadian anjeun anu masihan anjeun kualitas ieu nyaéta kamampuan anjeun pikeun ngadangukeun sagala anu dicarioskeun ku anjeun. Anjeunna resep diajar ngeunaan sagala rupa, ku sabab éta anjeunna jalma anu berbudaya pisan.

Ngeunaan kahirupan cinta na Iker pisan sénsitip sareng romantis. Anjeunna biasa ngadamel detil ka pasanganna, henteu ngan ukur materialistis, tapi éta ngajantenkeun anjeunna mikirkeun cinta anu jero anu anjeunna raoskeun pikeun dirina. Anjeunna mangrupikeun jalma anu pujuk sareng optimis, anu masihan kakuatan seduction. Unggal énjing anjeunna ningalikeun anjeun seuri riang, hal anu bakal ngajantenkeun hubungan anjeun lami.

Anjeunna panginten sigana isin ka sababaraha budak awéwé, tapi anu leres-leres kajantenan nyaéta yén anjeunna analisa anjeunna pisan pikeun ningali naha aya kasempetan pikeun akur sareng anjeunna. Éta sabenerna ngajantenkeun anjeun langkung narik.

Di damel, Iker mangrupikeun anggota anu hébat dina tim, anjeunna aktip pisan nyandak hasil anu saé. Ngaranna masihan anjeunna kapasitas analitik anu bakal kaget para baturna. Aranjeunna bagja pisan ku ayana anjeun. Paling dipikaresep, anjeunna bakal ngahaturanan dirina pikeun olahraga atanapi jurnalistik, sareng ngahontal elit profési na.

Di kulawarga, anjeunna mangrupikeun bapak anu cerdik pisan anu terang kumaha ngadidik budakna ku ngajar aranjeunna mikir kritis. Éta ogé bakal janten panitén anu saé. Iker resep nyéépkeun waktos luang sareng anu pang caketna.

Asalna atanapi etimologi Iker

Biasana, namina condong ngagaduhan akar Yunani atanapi Ibrani, tapi dina hal ieu henteu sapertos kitu. Asalna Iker murni Basque, sareng etimologi na hartosna "Pamawa warta anu saé."

Penampilan anjeunna mimiti ti saprak karya sastra disebut Deun-ixendepi Euzkotara. Sabenerna éta téh wali onomastik, ditulis ku lalaki anu namina Sabino Arana.

Ngaranna diadaptasi tina versi awéwé Ikerne. Di Basque éta sinonim sareng Bisitario, anu dina basa Spanyol hartosna kunjungan.

Kumaha cara ngeja Iker dina basa séjén?

Iker mangrupikeun nami anu éta ngan ukur gaduh versi Basque sareng éta henteu acan ditarjamahkeun kana basa anu sanés. Maka, biasana anjeun mendakan nyalira di bumi éta.

Naon jalma anu terang anu aya sareng nami ieu?

Nanging, aya sababaraha urang kasohor anu disebat ku nami ieu. Bewara:

  • Iker Jiménez Anjeunna mangrupikeun ahli ériodis anu mumpuni, tapi sanés ku perdagangan, kumargi anjeunna damel di program kaopat Milénium, dimana buktina ilmiah henteu biasana aya.
  • Iker Casillas Anjeunna mangrupikeun kiper pikeun Real Madrid, anu parantos kéngingkeun Piala Dunia sareng dua Piala Euro sareng tim Spanyol. Sanaos catetan lagu anu sampurna, éta mimiti turun.

Ieu sadayana inpormasi ngeunaan asal na hartosna Iker. Upami anjeun hoyong anjeun tiasa didatangan halaman bumi kami di dieu atanapi tingali sadayana ngaran ku hurup i.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji