Hartosna Ignacio atanapi Nacho

Hartosna Ignacio atanapi Nacho

Ngaran dieusian ku hartos sareng perlambang. Sakumaha upami urang kedah namina orok, saolah-olah urang parantos pendak sareng jalma anyar, urang panginten bakal lebet sapinuhna kana dunya hartosna nami.

Dina téks ieu kami badé nganalisis salah sahiji nami anu kawéntar, nyaéta Ignacio.

Upami anjeun hoyong terang hartosna Ignacio, tetep maca.

Naon hartosna nami Ignacio?

Ngaran Ignacio sacara harfiah hartina "Man anu lahir tina seuneu". Di dieu urang mendakan legenda mitos ngeunaan kakuatan fisik sareng méntal, sanggup nolak kasusahan naon waé dina jalur kahirupan.

Patali sareng Kapribadian Ignacio (anjeun ogé tiasa mendakan nami ieu salaku Nacho atanapi Iñaki), marahmay pisan. Anjeunna sok katingali seuri di payuneun batur, ngajelaskeun lulucon atanapi lulucon pikeun ngahirupkeun kaayaan. Sora humor anu saé na ngajantenkeun urang bagja, sabab éta anjeunna hirup pisan dina kahirupan. Éta ngarujuk ka jalma anu mantap, kuat mental, henteu sieun nampi momen anu sesah, sareng ngungkulanana kalayan jujur. Anjeunna sabar sareng rerencangan sareng seueur kasabaran: anjeunna henteu gampang diborgol.

Patali sareng kapribadianana, Nacho atanapi Ignacio Mangrupikeun nami anu dicirian ku hoyong mandiri. Anjeun teu hoyong penghasilan gumantung kana bos, atanapi saha waé. Anjeunna resep kreativitas, ngalegaan kamampuan sosialna, diajar tina kasalahan na, kéngingkeun pangalaman sareng janten langkung beunghar, tapi sok digawé. Anu anjeun peryogikeun nyaéta jalma anu aya di sisi anjeun, janten dukungan émosional, kolot, babaturan atanapi naon waé, pikeun méréskeun mamang sareng naséhat.

Konci séjén pikeun kapribadian Ignacio nyaéta tiasa keukeuh nalika kaayaan henteu saé pikeun anjeunna. Nanging, anjeun kedah diajar henteu nyéépkeun waktos ku hal-hal anu nyegah anjeun konséntrasi atanapi mikir. Hésé pikeun anjeunna diajar henteu nyéépkeun waktos ku hal-hal anu mendung hirupna. Tungtungna, anjeunna teras-terasan kéngingkeun naon anu dipikahoyong. Anjeun resep pisan anu pang anyarna dina téknologi panganyarna; anjeunna bakal akur sareng padamelan programmer, atanapi nyetél perusahaan nyalira.

Dina tingkat pribadi, sakumaha anu parantos kami mairan, pikeun Nacho o Ignacio Bakal hésé pikeun anjeunna nalukkeun awéwé, dasarna kusabab sieun gagal. Sakali anjeun parantos ngadegkeun kontak anu munggaran, sadayana bakal langkung cairan. Anjeunna bakal saé dina ngarayu dirina, sareng saat hubungan dimimitian, anjeunna bakalan bakti ka dirina sacara lengkep.

Naon asal atanapi étimologi Ignacio / Nacho / Iñaki?

Pikeun diajar ka asal Ignacio urang kedah lebet kana akar Latin na. Étimologi na teu acan leres diadegkeun. Ngaran ieu mimiti muncul dina abad ka-XNUMX Masehi, sanaos seueur jalma anu nyangka éta Yunani. Kami moal terang, tapi kateupastian bakal tetep aya.

Asal muasal ngaran maskulin ieu cicing dina basa Latin. Étimologi henteu lengkep jelas. Panémbong munggaran nami kajantenan dina abad kahiji saatos Al Masih, maka aya anu mikir yén asalna asalna Yunani. Kami moal terang, tapi kateupastian bakal tetep aya. Éta digabungkeun sareng ngaran Antonio.

santo na 5 kali sataun; paling dipikawanoh bakal dina bulan Juli, dina 31st, nu sohor ku "San Ignacio de Loyola"

Pendakan nami Nacho dina basa sanés

  • Dina basa Inggris ditulis Ignatius.
  • Di Basque, namina Nacho atanapi Iñaki.
  • Dina basa Jerman, namina nyaéta ignaz.
  • Dina basa Itali, namina nyaéta Ignacio.

Ngaran-ngaran kasohor disebut Nacho

  • Nacho Vidal, palaku pilem bawdy.
  • Ignatius Bodas, politikus ti Spanyol
  • Ignatius Aguado, pengacara anu diaku.
  • Sakola Ignatius, wartawan.

Upami anjeun mendakan tulisan ieu ngeunaan hartosna Ignacio, ogé tingali dina ngaran anu dimimitian ku I.

 


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

1 koméntar ngeunaan «Hartosna Ignacio atanapi Nacho»

  1. Nami abdi Ignacio Martin Morales. Éta anéh upami ningali definisi nami anjeun anu namina anjeun. Pisan rumit pikeun ngartikeun diri anjeun ku hal anu aranjeunna nyarios atanapi lapisan anu kumaha kapribadian anjeun.

    jawaban

Ninggalkeun comment hiji