Hartosna Ian

Ngaran agama paling umum; Ieu alesan pikeun janten, sabab seuseueurna nami gaduh akar bahasa Ibrani atanapi Yunani, sareng parantos muncul dina sababaraha waktos dina bab Injil. Sareng éta anu kajantenan ku nami ieu. Kami ngungkabkeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan anjeunna hartosna nami Ian.

Naon hartos nami Ian?

Ngaran ieu bisa ditarjamahkeun jadi "Pengikut Allah anu Satia".

Naon asal atanapi étimologi Ian?

El Ian asalna asalna tina ngaran anu kawéntar, Juan, anu ngagaduhan akar dina basa Ibrani sareng étimologi na nyaéta יוחנן. Sapanjang umur, nami ieu ditarjamahkeun kana basa anu sanés sapertos basa Yunani. Malah ngarah kana rupa-rupa ngaran awéwé, Juana. Éta ngagaduhan sejarah anu panjang pisan sareng akar agama anu jero.

 

 Ian dina basa séjén

Ngémutan sajarah panjang nami, éta nyababkeun kaayaan anu béda, sapertos kieu:

  • Dina basa Spanyol urang bakal mendakan nami Juan, sareng sareng kalayan variasi nami awéwé, Joan.
  • Dina basa Inggris urang bakal pendak John.
  • Dina basa Perancis éta bakal ditulis John.
  • Dina nyerat Itali Giovanni.
  • Ivan nyaéta cara nulisna dina Rusia.
  • Ti Jérman ditulis Johann.

Jalma anu dikenal ku ngaran Ian

Aya seueur jalma anu kawéntar anu parantos ngahontal kamashuran sareng anu ngagaduhan nami populér ieu, bahkan aranjeunna bahkan henteu ngagaduhan nami éta ti saprak lahir, tapi milih éta salaku nami panggung:

  • Penyanyi populér, kalayan nami ian gillan.
  • Palaku pilem populér Ian Somerhalder.
  • Di bioskop tokoh terkenal anu sanés, tapi dina hal ieu anjeunna sutradara: Ian Fleming.

Kumaha damang Ian?

La Kapribadian Ian éta salawasna ngahiji sareng arahan Gusti. Anjeunna jalma anu iman sareng percanten kana agama, biasana anjeunna Katolik. Anjeunna henteu resep kabohongan sareng buta percanten ka anu sanés, sanaos dina langkung ti hiji waktos anjeunna kuciwa.

Dina tingkat padamelan, Ian anjeunna mangrupikeun jalmi anu henteu ngagaduhan hadiah sapertos jalma sanés. Anjeunna ngagaduhan kautamaan, anjeunna serbaguna sareng anjeunna tiasa nyandak padamelan naon waé anu anjeunna badé dilakukeun, tapi anjeunna kedah gaduh karep anu tangtu. Anjeun resep dianggo saé dina hiji tim sareng upami anjeun dipasihan tantangan anu rumit, anjeun bakal ngagaduhan ideu anu ngamungkinkeun anjeun mendakan solusi. Biasana babaturanana wareg sareng aranjeunna tiasa janten réréncangan anu hadé.

Dina sisi kaasih, Ian mangrupikeun jalma anu untung pisan: anjeunna condong resep awéwé anu paling satia sareng asih, anu hoyong ngagaduhan hubungan anu serius. Henteu lami pikeun awéwé murag asih kusabab katekunanana, karepna pikeun digawé, kaikhlasanana sareng cara romantisna. Anjeunna henteu biasana kalebet rutinitas sareng biasana ati-ati sareng pasanganna.

Di tempat damel, anjeun bakal mendakan yén Ian ngagaduhan kualitas anu teu dipiboga ku batur. Éta berbudi sareng serbaguna, Janten anjeun tiasa ngahaturanan diri kana naon waé anu anjeun émutan, salami anjeun ngaraos karep. Anjeunna damel pisan dina hiji tim sareng upami tangtangan hésé pikeun anjeunna, anjeunna bakal nyumbangkeun ideu anu ngamungkinkeun anjeunna pikeun méréskeunana. Kolega na wareg sareng anjeunna sareng sababaraha janten babaturan anu saé.

Dina tingkat kulawarga, anjeunna jalma anu tulus pisan anu ngusahakeun supaya barudakna terang agama, sahingga aranjeunna tiasa mutuskeun naha hoyong janten pengikut atanapi henteu, tapi anjeunna henteu pernah bakal maksa saha waé pikeun ngalakukeun nanaon. Anjeunna resep ngajarkeun sagala kanyaho yén anjeunna parantos nyayogikeun hirupna ka batur, sareng bakal aya piring dina méja pikeun anu meryogikeun.

Ieu sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan anjeunna hartosna nami Ian, anjeun ogé tiasa ningali kana bagian dina ngaran anu dimimitian ku I.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji