Hartosna Gustavo

Hartosna Gustavo

Di dieu kami nampilkeun anjeun a hartina ngaran  anu ngagaduhan kapribadian anu rada khusus. Gustado mangrupikeun lalaki anu ngalamun sareng introvert, anu resep sosobatan, tapi resep cinta gampang. Di dieu urang ngobrolkeun asal usul na hartosna Gustavo.

Naon hartosna nami Gustavo?

Gustavo bisa ditarjamahkeun jadi "Man who holds a gauta". Hartosna ieu henteu intuitif; nyatana, malah para ahli sorangan henteu acan tiasa masihan penjelasan logis, sanaos leres yén seueur teori.

Patali sareng Kapribadian Gustavo urang, Éta dicirikeun ku janten jalma anu isin sareng introvert. Hésé pikeun anjeunna komunikasi sareng lingkunganana, sareng jalma anyar, sanaos anjeunna terang yén jalma anu paling caket anjeunna bakal salawasna aya pikeun naon waé anu diperyogikeun. Anjeun kedah gaduh rohangan nyalira pikeun tiasa hirup; lamun henteu, anjeunna moal tiasa nganyatakeun dirina sacara alami.

Hartosna Gustavo

Gustavo Anjeunna saurang lalaki anu henteu kedah pendak sareng jalma énggal kalayan unggal dinten anu ngalir; Anjeunna ngagaduhan réréncangan anu lami, jalma anu anjeunna ngalaman waktos anu senang sareng anu anjeunna merhatoskeun. Anjeunna ngagaduhan kolotna dina tumpakan, sanaos teu tiasa dilawan yén anjeunna bakal ngadebat sareng aranjeunna ti jaman ka jaman.

Di tempat damel, Gustavo Anjeunna nyaéta jalma anu resep nanem modal, tapi resep ngalakukeun nyalira. Anjeun resep ngahasilkeun pendapatan anu henteu gumantung kana hubungan anu sanés, sareng anjeun bakal bakti kahirupan anjeun pikeun ngahontal cita-cita éta. Téknologi anyar ngamungkinkeun anjeunna bakti diri kana seni, nyerat, ogé karya Internét. Anjeunna ngagaduhan pikiran individualis sareng henteu resep pisan kana gawé babarengan tim.

Dina pesawat cinta, anjeunna sanés pikat lalaki atanapi awéwé anu saé. Nanging, saatos anjeunna pendak sareng jalma anu ngahontal bojong mahlukna, kapribadianana robih lengkep, sareng anjeunna bakal tetep keukeuh dugi ka jalma sanés nyatet anjeunna. Maka anjeunna bakal janten detil sareng resep pisan, seuri langkung seueur tibatan anu kantos anjeunna lakukeun.

Akhirna, ngeunaan kulawargana, anjeunna nguatkeun hubunganana sareng kolot sareng dulur-dulurna. Anggota kulawarga anu sanés cicing sakedik jauh ti anjeunna.

Naon asal / étimologi Gustavo?

Asal usul nami Gustavo ngagaduhan akar Swédia. Éta asalna tina kecap Swédia Gustav, anu ditranskripsi etimologi nyaéta Gustaf. Rujukan anu mimiti aya hubunganana sareng istilah tanggal ti abad ka-XNUMX.

Para wali aya dina 3 Agustus.

Aya sababaraha diminutives sapertos Gus.

Aya ogé variasi feminin, gustava.

Gustavo dina basa anu sanés:

  • Dina basa Inggris ditulis Gustav.
  • Dina basa Jerman nami na Gustav.
  • Dina basa Perancis éta bakal ditulis Gustav.
  • Dina basa Italia anjeun bakal mendakan éta salaku Gustavo.
  • Dina basa Rusia ditulis Устав.

Jalma anu dikenal ku ngaran Gustavo

  • Gustavo Fring, karakter ti séri Breaking Bad sareng Better Call Saul.
  • Gustavo Adolfo Becquer, Salah sahiji panulis anu pangsaéna dina literatur.
  • Gustavo Cerati, musisi populér
  • Gustavo Saé, filsuf.
  • Gustavo Gili, panyipta imah penerbitan anu gaduh nami anu sami.

Upami anjeun parantos diajar sadayana perkawis anjeunna hartosna Gustavo, maka anjeun ogé kedah ningali kana tautan ngaran dimimitian ku G.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji